Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Blog: Liever naar de onafhankelijke adviseur

U gaat een huis kopen en heeft daarvoor een financiering nodig. Natuurlijk denkt u dan als eerste aan uw eigen bank. Zij beheren immers uw rekeningen al jaren geheel naar wens, dus waarom ook niet?! En al uw geldzaken onder één dak is ook een prettig idee, toch?Desirée de Bondt

Mijn idee: u zou uzelf absoluut tekort doen door niet ook even bij een onafhankelijke adviseur aan te schuiven. Neem nou een onafhankelijke adviseur van Van Bruggen Adviesgroep; hij of zij kijkt samen met u naar een heel ruim palet van aanbieders. En grappig genoeg zit uw eigen bank daar ook gewoon tussen.

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Een adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep kijkt bij iedere aanbieder naar de scherpste rente voor u, maar ook naar de voorwaarden en premie voor uw overlijdensrisicodekking. Uw bank kan u alleen haar eigen producten en tarieven aanbieden. Dat hoeft zeker niet slecht te zijn, maar vaak is juist de rente voor de lange termijn een stuk duurder dan bij andere aanbieders. En laat dat nu net de rente zijn die u zoveel rust geeft de komende jaren.

Ontzorgen
Voor de kosten van het advies hoeft u het overigens niet te laten. Door het verschil in de rente en de premie van uw verzekeringen heeft u die zo terugverdiend. Daarbij komt dat onze dienstverlening heel ver gaat en wij u al het geregel rondom de hypotheek uit handen nemen. Behangen, verven of poetsen doen we niet, wel kiezen samen met u een goede notaris, regelen uw taxatie en zorgen dat uw dossier vlot wordt afgewikkeld. Zo kunt u zich bezig houden met de leuke dingen rondom de aankoop van een woning en doen wij de rest!

Maak een afspraak

Desirée de Bondt is financieel adviseur, hypotheek- en verzekeringsadviseur, bij Van Bruggen Adviesgroep. Zij is werkzaam in regio Dordrecht en spreekt en ziet haar klanten dagelijks. Vanuit haar functie ziet zij de vragen en onduidelijkheden die spelen in de markt bij (potentiele) klanten welke zij verwoord in haar blogs.