Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Nieuws, Blogs, Vlogs

Toon

Blog: Rente nú openbreken kan duizenden euro’s in de toekomst schelen

23 juni 2017

Heeft u nog een korte rentevaste periode te gaan, dan heeft u een mooi vooruitzicht in het verschiet: een lagere rente en lagere hypotheeklasten.

Blog: 2017: laatste jaar dat rente over nieuwe restschulden aftrekbaar zijn

13 april 2017

Is de waarde van uw huis lager dan de hoogte van uw hypotheek? Dan staat uw huis ‘onder water’. Dat kan een probleem zijn als u wilt verhuizen.

Blog: Liever naar de onafhankelijke adviseur

05 april 2017

U gaat een huis kopen en heeft daarvoor een financiering nodig. Natuurlijk denkt u dan als eerste aan uw eigen bank. Zij beheren immers uw rekeningen al jaren geheel naar wens, dus waarom ook niet?! En al uw geldzaken onder één dak is ook een prettig idee, toch?

Woningmarkt ondergeschoven kindje in verkiezingen

10 maart 2017

Je zou bijna denken dat het koek en ei is op de woningmarkt. In de verkiezingsprogramma’s en de debatten gaat het bijna niet over de woningmarkt of de hypotheekrenteaftrek. Dat was vier jaar geleden wel anders.

Blog: Waarom een hypotheek met NHG afsluiten?

31 januari 2017

In 2016 sloot bijna de helft van de huizenkopers een hypotheek af met NHG. In 2015 was dat nog 63%. Een belangrijke oorzaak is dat de huizenprijzen stijgen en de NHG grens in juli 2015 nog daalde, waardoor minder woningen in aanmerking komen voor NHG.