Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Doetinchem Koopmanslaan 31
7005 BK Doetinchem
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Doetinchem

Hypotheekadvies in Doetinchem

Heb je je hart verloren aan een prachtige te koop staande woning in regio Doetinchem? Of heb je hier al een fijne woning, maar hoop je daar iets op te kunnen besparen? In beide gevallen helpen wij je met alle plezier om volgende stappen te zetten. Een hypotheek is niet zomaar iets. Het is een financiële verplichting die je voor tientallen jaren aangaat. Daarom adviseren wij je om daarin de juiste keuzes te maken én niet meer te betalen dan nodig. Plan gerust een kennismaking in voor hypotheekadvies in Doetinchem. Dan staan wij je tijdens dit proces bij.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Doetinchem

Bijna iedereen schakelt hypotheekadvies in bij het afsluiten, oversluiten of aanpassen van de hypotheek. Niet vreemd ook, want je hebt allerlei keuzes te maken en die hebben ook nog eens allemaal grote gevolgen voor je financiële situatie. Zo kom je voor deze vragen te staan:

 • Bij welke hypotheekaanbieder ben jij voordelig uit?
 • Welke hypotheekvorm past bij jou?
 • Hoe lang laat je de rente vastzetten? Of kies je voor variabele rente?
 • Wat doe je met je eventuele lopende hypotheek? Sluit je die over of neem je die mee?
 • Welke verzekeringen heb je bij je hypotheek nodig en waar sluit je die voordelig af?

Met ons hypotheekadvies in Doetinchem kunnen we je over elk van die vragen deskundig advies geven. We vergelijken als onafhankelijk hypotheekadviseur in Doetinchem tientallen hypotheekaanbieders voor jou op rente en voorwaarden. En we kunnen vervolgens de hypotheek voor je aanvragen. Vanaf het eerste renteaanbod tot de definitieve hypotheekakte. We zorgen ervoor dat de hypotheekaanbieder de juiste documenten ontvangt en alles in orde kan maken, zodat jouw hypotheek straks op tijd rond is.

Over ons onafhankelijke hypotheekadvies Doetinchem

De gevolgen van een hypotheekaanvraag zijn voor iedereen verschillend. Het hangt allemaal af van jouw persoonlijke en financiële situatie en van je plannen voor de toekomst. Daarom nemen we uitgebreid samen je situatie en wensen door en geven we op basis daarvan hypotheekadvies op maat. Daarbij is het voor jou voordelig dat wij dagelijks de hypotheekmarkt monitoren. Daardoor weten we waar kansen liggen en kunnen we je uitstekend adviseren over een passende én voordelige hypotheek.

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat elke klant met een hypotheek bij dezelfde aanbieder de deur uit gaat. Integendeel, we vergelijken tientallen aanbieders voordat we je een advies geven. We zijn dan ook niet aan één geldverstrekker gebonden, maar werken samen met veel verschillende geldverstrekkers. Daardoor kunnen we je nog beter adviseren én je helpen om niet te veel te betalen.

Een huis kopen in Doetinchem, wat zijn jouw kansen?

Zodra je hebt besloten een woning in Doetinchem te kopen, heb je waarschijnlijk maar één vraag: hoeveel heb jij te besteden aan een nieuwe woning? Via onze handige tool kun je alvast een eerste beeld krijgen van je maximale hypotheek. Wil je echt precies weten wat jij aan budget hebt? Kom dan langs op kantoor of maak een online afspraak voor een precieze berekening. En die is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend!

We houden daarbij rekening met jouw situatie. Dus ook als je bijvoorbeeld wat ouder bent en daardoor een seniorenhypotheek nodig hebt of wanneer je als ondernemer een zzp-hypotheek wilt aanvragen. En heb je al een hypotheek lopen? Dan kijken we ook of je er slim aan doet die mee te nemen of dat je de hypotheek beter kunt oversluiten.

Wil je weten hoeveel jij precies kunt lenen voor een woning? Kom er in een eerste vrijblijvend gesprek achter. Wees daarvoor welkom op ons kantoor of plan een online afspraak.

Eerste vrijblijvend gesprek

De voordelen van ons hypotheekadvies

Die persoonlijke insteek is iets wat ons onderscheidt van veel andere kantoren. Je wordt bij ons persoonlijk geholpen door financieel adviseurs Gerjam en Nancy, die beide jarenlange ervaring hebben met hypotheken, en door office manager Karin en commercieel medewerker binnendienst Patrick. Allemaal rennen zij graag een tandje harder om jou in elke situatie van deskundig hypotheekadvies en financieel advies te voorzien.

Naast persoonlijk advies staat het team van Van Bruggen Adviesgroep in Doetinchem ook voor deze zeven voordelen:

 • Deskundig financieel advies over hypotheken, verzekeringen, pensioen en scheiden
 • Al jarenlang een bekende naam in de omgeving Doetinchem
 • Totaaladvies waarbij we de vraag stellen waar jij nog niet aan had gedacht
 • Onafhankelijk advies (keuze uit vele aanbieders)
 • Echt persoonlijk contact en oog voor jouw wensen
 • Persoonlijk advies over lage maandlasten en goede voorwaarden
 • Advies op kantoor of online

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen bij je hypotheekvraag? Neem contact op voor een eerste gesprek. Daarin stellen we ons voor en horen we ook graag meer over jouw situatie.

Eerste gesprek plannen

Oversluitgids

Wat kun je regelen voor je bestaande hypotheek?

De hypotheek is voor veel mensen een van de grootste kostenposten. Maar wellicht kun je fors besparen op je lopende hypotheek. De hypotheekrente ligt op dit moment erg laag, waardoor je hypotheek oversluiten je misschien een fors bedrag kan schelen op je hypotheek. Je sluit dan een nieuwe hypotheek af in plaats van je bestaande hypotheek en profiteert daarbij de hele rentevaste periode lang (misschien wel 15 of 20 jaar) van de actuele lage rente. Daarbij komt wel een boeterente om de hoek kijken. Daarom zoeken we graag voor je uit of oversluiten voor jou voordelig is en of het je meer oplevert dan dat het je kost.

Daarnaast heb je misschien andere vragen over je hypotheek. Wat kun je bijvoorbeeld doen met je aflossingsvrije hypotheek die bijna afloopt? Hoe kun je vanuit je hypotheek een verbouwing financieren? Of kun je misschien besparen op je hypotheek door rentemiddeling of door je risico-opslag naar beneden te laten bijstellen? Allemaal vraagstukken waar wij graag voor jou induiken.

Hoe kun je je overwaarde benutten?

Door de stijgende huizenprijzen wonen veel mensen in een huis dat beduidend meer waard is dan toen ze het kochten. Oftewel: er rust overwaarde op het huis. Maar wat kun je daar dan mee?

Zolang het geld in de stenen zit, kun je er vrij weinig mee. Maar door je hypotheek open te breken, heb je met overwaarde meer mogelijkheden dan je misschien denkt. Je kunt met een tweede hypotheek (of in sommige gevallen een opeethypotheek of krediethypotheek) je overwaarde te gelde maken, waardoor het bedrag vrij besteedbaar wordt.

Zo kun je de overwaarde misschien gebruiken voor een verbouwing, om een tweede huis te kopen of om je kinderen een bedrag te schenken. Het kan best zijn dat die extra financiële buffer net het onmogelijke mogelijke maakt. En als je geen bijzondere plannen hebt, is het bedrag ook gewoon fijn om op je spaarrekening te hebben staan. Bijvoorbeeld voor later als je met pensioen bent.

Overwaarde whitepaper downloaden

Hoe zit het met je hypotheek na een scheiding?

Naast hypotheekadvies verzorgen wij ook algemeen financieel advies. We kijken dus graag mee naar je totale financiële situatie. Zowel als je particulier bent als wanneer je zzp’er bent of een klein bedrijf hebt. Dit doen we bijvoorbeeld regelmatig bij mensen die in scheiding liggen. Na een echtscheiding staat je leven tijdelijk aardig op z’n kop. Ook financieel. Want wat moet je zoal regelen om een hypotheek op jouw naam te krijgen? Is dat überhaupt mogelijk? Welke verzekeringen heb jij individueel nodig? En hoe zit het met de verdeling van het pensioen tussen jou en je ex-partner?

Juist in zo’n lastige periode vinden we het belangrijk om je met deskundig financieel advies een stap verder te helpen. Zodat jij straks met een frisse lei en je financiën op orde een nieuwe start kunt maken. 

Wat wil je nog meer weten over jouw hypotheek?

Je hypotheek oversluiten? Een nieuwe hypotheek afsluiten voor een nieuwe woning? Of je hypotheek verhogen of aanpassen? In elk van die vraagstukken zijn wij goed thuis. En dat is nog lang niet alles. Zo kunnen we je ook bijstaan met hypotheekadvies in Doetinchem bij elk van deze vragen:

 • Welke verzekeringen zijn nuttig om bij je hypotheek af te sluiten?
 • Als je over een tijdje met pensioen gaat, wat moet je dan regelen voor je hypotheek?
 • Wat is verstandig om te doen als je rentevaste periode bijna afloopt?
 • Kun je na een scheiding je ex-partner uitkopen?
 • Hoe kun je het verduurzamen van je woning financieren vanuit je hypotheek?
 • Wat zijn je opties om na je pensioen een hypotheek af te sluiten?
 • Hoe kun je je kinderen helpen bij het kopen van een woning?

Ook als je vragen hebt over iets anders dan je hypotheek, zoals je verzekeringen, pensioen of leningen, kun je uitstekend bij ons kantoor terecht.

Laten we kennismaken

Zowel op ons kantoor in Doetinchem als online staan we met alle plezier voor je klaar. Laten we beginnen met een vrijblijvende kennismaking, waarin we elkaar beter leren kennen.

Maak gratis een eerste afspraak via de knop hieronder of door te bellen naar 0314-755114. We staan je met alle plezier te woord.

Plan een kennismaking