Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zwolle Eekwal 22 A
8011 LD Zwolle
Opent maandag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 21:00
Dinsdag
09:30 - 21:00
Woensdag
09:30 - 21:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zwolle

Financieel advies in Zwolle

Bij welke financiële vraag kun jij deskundig advies gebruiken? Het oversluiten van je hypotheek? De financiële afwikkeling van je scheiding? Je pensioen goed verzorgen? Of je allereerste of een volgende woning kopen? Met 3 financieel adviseurs, 2 makelaars en 2 verzekeringsadviseur hebben we altijd de juiste expertise in huis om jou goed te helpen. Schakel ons in voor financieel advies in Zwolle of via de video – gewoon bij jou aan de keukentafel.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Zwolle

In elke levensfase kom je voor andere financiële keuzes te staan. Sta je als starter met gezonde spanning op het punt je eerste woning te kopen? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd hoeveel je maximale hypotheek bedraagt en hoe dat precies in zijn werk gaat, de aankoop van een huis. Wil je vanwege gezinsuitbreiding je eerste woning juist verruilen voor een huis met meer leefruimte en ben je benieuwd wat je opties voor je volgende woning zijn? In beide gevallen staan we met hypotheekadvies voor je klaar.

Loopt je hypotheek al een tijdje en vermoed je dat het voordeliger moet kunnen, dan zijn wij er voor je om ons te verdiepen in een besparing op je maandlasten. Door je hypotheek over te sluiten bijvoorbeeld. En is je pensioen niet ver weg meer en wil je dat alles financieel goed geregeld hebben? Dan begeleiden wij je daarbij met pensioenadvies.

Zo zijn er nog veel meer situaties denkbaar waarin wij jouw deskundige financieel adviseur in Zwolle kunnen zijn. In elk van die gevallen helpen wij je de juiste keuzes te maken door uitgebreid in jouw situatie te duiken, alle mogelijke opties te vergelijken en je daar op een begrijpelijke manier uitleg over te geven. Zo weet je zeker dat de keuzes die je maakt passen bij je situatie nu en in de toekomst.

De eerste kennismaking? Die nemen wij voor onze rekening. Ook zit je nog nergens aan vast. Kom dus gerust een keer kennismaken bij ons op kantoor of via de video.

Plan een eerste kennismaking

Over Van Bruggen Adviesgroep in Zwolle

Ons team van Van Bruggen Adviesgroep in Zwolle is van alle markten thuis. We bieden makelaardij, financieel advies, hypotheekadvies én advies over verzekeringen. Kortom: al jouw mogelijke financiële vragen zijn bij ons kantoor in goede handen.

Op ons kantoor profiteer jij van deze voordelen:

  • Financieel adviseurs én makelaars onder één dak
  • Compleet advies over al je financiële vragen
  • Ervaren financieel adviseurs en makelaars
  • Persoonlijk advies – ook buiten kantoortijden
  • Ook voor verzekerings- en pensioenadvies
  • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
  • Mogelijkheden voor online advies

Onafhankelijk financieel advies in Zwolle

Als financieel adviseurs vinden we het heel belangrijk dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarom zijn wij niet gebonden aan één of een paar geldverstrekkers. We werken juist samen met tientallen verschillende hypotheekaanbieders en verzekeraars. Dat geeft jou de garantie dat we een uitgebreide vergelijking kunnen maken van de vele mogelijkheden voordat we je advies geven. Een prettig idee, want dat vergroot je kans op een hypotheek met een scherpe rente en passende voorwaarden en op een verzekering met een voordelige premie.

Ook kun je ervan op aan dat ons advies altijd eerlijk en transparant is. Ben je bijvoorbeeld voordeliger uit door je hypotheek niet over te sluiten? Is een bepaalde schadeverzekering voor jou niet nodig? Of lijkt het ons verstandig om je huizenzoektocht nog even uit te stellen? Dan laten we je dat ook altijd eerlijk weten. Dat waarderen onze klanten.

Oversluitgids

Waarover kunnen we jou adviseren?

Hypotheken, makelaardij, financiën, pensioen en verzekeringen – dat zijn onze belangrijkste expertises. Doordat we al die expertises onder één dak hebben kunnen we je over heel veel onderwerpen adviseren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

Bij welke financiële vraag kun jij deskundig advies gebruiken? Laat het ons weten. Dan vertellen we je graag in een eerste (gratis) kennismaking hoe we jou kunnen helpen.

Plan een gratis kennismaking

Hypotheekadvies rondom al je hypotheekvragen

Ben je van plan een nieuwe woning te kopen en daarvoor misschien je huidige woning te verkopen – het liefst tegen een goede prijs? En wil je ook meteen weten wat je financiële opties voor die nieuwe droomwoning zijn? Dan heb je bij ons op kantoor de juiste expertises onder één dak. Rémon, Marga en Max zijn alle drie financieel adviseur en verzorgen hypotheekadvies. Daarnaast is Rémon ook makelaar.

Dat betekent dat we jou bij het complete proces van de aankoop van je woning kunnen begeleiden. Enerzijds bij het bepalen van je budget, het aanvragen van de hypotheek, het uitzoeken van een passende aanbieder en voorwaarden én het rondmaken van die hypotheek. Anderzijds bij het bepalen van een passende verkoopprijs voor je huidige woning, het meegaan naar bezichtigingen en het doen van een goed bod op de woning waar jij enthousiast over bent.

Zo hebben we bij Van Bruggen Adviesgroep in Zwolle alles in huis om jouw woningzoektocht tot een succes te maken. En natuurlijk om alles wat daarbij komt kijken goed te regelen. Tot aan de allerkleinste lettertjes in de hypotheekvoorwaarden aan toe. Laat dat maar aan ons over. Wij vertellen je precies hoe dat zit, leggen het je uit en helpen je om goede keuzes te maken. 

Advies over scheiden in Zwolle

Heb je voor het zoeken naar deze pagina ‘scheiden in Zwolle’ ingetikt? Dan zoek je waarschijnlijk een financieel adviseur die de financiële afwikkeling van je scheiding kan verzorgen. Als jij en je partner uit elkaar gaan, dan vraagt dat om het maken van de nodige afspraken – ook over jullie financiën.

Zo zullen jullie belangrijke keuzes moeten maken over de hypotheek. Neemt een van jullie het huis en de volledige hypotheek over? Huurt de ene partner de woning van de ander? Of zijn er andere constructies denkbaar? En wat nu als je in je eentje ergens anders wilt gaan wonen? Wat is je budget daarvoor en waar moet je dan allemaal op letten?

Vele vragen en nog geen antwoorden. Daarom begeleiden wij je graag op een deskundige en persoonlijke manier bij alles rondom scheiden in Zwolle. Dat doen we altijd met oog voor jouw persoonlijke situatie. We staan ook buiten kantoortijden voor je klaar. Zo kunnen we je helpen om deze lastige situatie zo goed mogelijk af te wikkelen, zodat je qua financiën alles goed geregeld is.

Financieel advies aanvragen

Hoe zit het met jouw pensioen?

Een specifieke situatie waarin voor veel Zwollenaren financieel advies in Zwolle heel welkom is, is als ze richting de pensioenleeftijd gaan. Zodra je stopt met werken, verandert er van alles. Je krijgt niet meer maandelijks een bedrag van je werkgever op je rekening. In plaats daarvan ben je afhankelijk van de AOW en je eventuele opgebouwde pensioen. Hoeveel je pensioeninkomen op dit moment bedraagt, kun je vrij eenvoudig online uitrekenen. Maar welke gevolgen heeft dat pensioeninkomen voor je financiële situatie straks? Vaak moet je met meer zaken rekening houden dan je misschien denkt. Zinvol dus om dat al ruim voor je pensioen (minimaal 10 jaar van tevoren) goed uit te zoeken.

Wij zorgen met ons deskundige pensioenadvies voor een goede financiële planning. Zodat jou nog maar één ding te doen staat: uitzien naar je pensioen en daar straks volop van genieten.

Meer over pensioenadvies

Testimonial overwaarde verzilveren
 

Financieel advies in Zwolle aanvragen?

Kun jij financieel advies in Zwolle gebruiken? Heb je een kleine vraag of wil je een totaaladvies rondom de aankoop van een woning of een andere grote levensgebeurtenis? In al die situaties staan wij je graag bij als deskundige sparringpartner.

Laten we geheel vrijblijvend en kosteloos kennismaken. Bij ons op kantoor in Zwolle of online. Dan vertellen we je graag hoe we jou kunnen helpen.

Maak een afspraak