Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zwijndrecht
Afspraak maken?

Het team van Zwijndrecht

Passend financieel advies van een hypotheekadviseur in Zwijndrecht

Het aanvragen van uw hypotheek, het regelen van verzekeringen en bijvoorbeeld het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen zijn vaak ingewikkelde zaken. Toch kunt u bij bijvoorbeeld de koop van een nieuwe woning of de uitbreiding van uw huidige woning bijna niet onder een hypotheekaanvraag uitkomen. Onze hypotheekadviseurs in Zwijndrecht helpen u met hypotheekadvies op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent! Samen met u bekijken we uw huidige financiële situatie, de gevolgen van een hypotheekaanvraag voor uw financiële toekomst, enzovoorts. Zo komt u met ons hypotheekadvies nooit voor onaangename financiële verassingen te staan, als u besluit een hypotheek af te sluiten.

Meer financieel advies van experts

Naast het hypotheekadvies wat onze hypotheekadviseurs u graag geven, helpen we u tevens met verschillende andere financiële zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de optimalisatie van de dekking van uw verzekeringen, die bij veel huishoudens nog niet geoptimaliseerd is. Hierdoor betaalt u maandelijks teveel, wat zonde is! Heeft u daarbij wel eens gedacht aan het oversluiten van uw huidige hypotheek? Dagelijks monitoren onze hypotheekadviseurs de hypotheekmarkt, om te kijken naar de mogelijkheden tot het oversluiten van uw hypotheek. Op het moment dat dit voor u interessant wordt, waarschuwen we u graag. Zo betaalt u voortaan nooit meer teveel voor uw toch al dure hypotheek.

Een hypotheekadviseur bij u in de buurt

Bent u benieuwd wat onze hypotheekadviseurs in Zwijndrecht voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een financieel advies aanvragen? We nodigen u van harte uit om eens kennis te komen maken met de Van Bruggen Adviesgroep, onder het genot van een lekkere kop koffie. Samen kijken we welke diensten voor u interessant kunnen zijn, hoe u kunt besparen op uw maandlasten, of de dekking van uw verzekeringen momenteel al optimaal is, enzovoorts.

KvK: 65495675AFM: 12047536Documenten