Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zeist Soesterbergsestraat 1
3768 EA Soest
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zeist

Hypotheekadvies in Zeist

Het is niet niks als je een nieuwe woning gaat kopen. Naast dat het een hele zoektocht is naar een nieuw onderkomen in deze geliefde regio, komt er ook financieel gezien veel bij kijken. Je moet uit alle hypotheken een passend product kiezen, keuzes maken over een rentevaste periode, de rentepercentages vergelijken en ook nog keuzes maken over eventuele verzekeringen. Gelukkig hoef je dit alles niet alleen te doen: schakel Mirjam in voor deskundig hypotheekadvies in Zeist. Zowel wanneer je een woning koopt als wanneer je je hypotheek wilt aanpassen, oversluiten of verhogen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaart, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Nooit een standaardhypotheek, altijd één die past bij jou

We zien het nog vaak gebeuren bij andere hypotheekadviseurs: ze raden je de eerste de beste hypotheek aan. Bijvoorbeeld omdat ze bij een bank zijn aangesloten en dus niet onafhankelijk zijn in hun advies. Of omdat ze niet de tijd nemen om zich te verdiepen in jouw specifieke situatie en wensen. Wij doen dit bewust wel. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zeist gaan we voor maatwerkadvies. Wat vind jij belangrijk in een hypotheek? Hoeveel maandlasten kun en wil je kwijt zijn per maand? En ga je liever voor zekerheid of ben je bereid risico te lopen?

Al die vragen zijn voor ons leidend om tot een passend hypotheekadvies voor jou te komen. Altijd op maat, en altijd zo voordelig mogelijk voor jou.

Waarom kiezen voor hypotheekadvies in Zeist?

Je hypotheek is vaak een van de grootste financiële verplichtingen. Je zit er voor een jaar of dertig aan vast, betaalt er jarenlang rente voor en kunt je hypotheek vaak niet zomaar tussentijds wijzigen. Dat maakt het des te belangrijker dat je je goed verdiept in de mogelijkheden en daar weloverwogen een optie uit kiest.

Als je Mirjam inschakelt voor hypotheekadvies in Zeist, dan maakt zij je persoonlijk wegwijs in de diverse opties en kijkt ze welke hypotheek juist bij jou past. Oftewel: welke hypotheek biedt je gunstige maandlasten én sluit qua voorwaarden aan op je wensen? Daarbij ziet ze niets over het hoofd. Van de rentevaste periode tot de hypotheekvorm – alle opties legt ze je in gewone-mensen-taal uit, zodat je zelf de knoop kunt doorhakken.

De belangrijkste redenen om niet in je eentje alles te willen regelen, maar een hypotheekadviseur in Zeist in te schakelen? Wij zetten ze voor je op een rij:

 • Je betaalt minder maandlasten. Als onafhankelijk hypotheekadviseur in Zeist vergelijkt Mirjam de vele verschillende hypotheekproducten met elkaar, ook op rente. Daardoor weet je zeker dat je niet meer rente betaalt dan nodig is.
 • Je hypotheek past nu én later bij je. Omdat je hypotheek een grote kostenpost is, is het belangrijk dat deze ook in de toekomst nog in je financiële plaatje past. Daar zorgen wij voor. Mirjam stelt je vragen over je situatie nu én jouw plannen voor later (bijvoorbeeld met pensioen gaan, kinderen krijgen of een verbouwing). Door die plannen nu al mee te nemen, hoef je niet over drie jaar je hypotheek alweer opnieuw tegen het licht te houden.
 • Je bespaart zeeën van tijd. Je hoeft niet zelf alle voorwaarden uit te pluizen, rente-ontwikkelingen in de gaten te houden en achter de aanvragen aan te rennen. Dat doen wij allemaal voor je, zodat jij tijd overhoudt.
 • Je hebt geen omkijken naar de hypotheekaanvraag. Ook de aanvraag van de hypotheek zelf kunnen wij je volledig uit handen nemen. Vanaf het aanvragen van het rente-aanbod tot de check van de hypotheekakte – wij kunnen alles voor je doen. En we houden ook voor je in de gaten of alles op tijd en volgens afspraak wordt aangeleverd. Gaat er iets mis? Dan grijpen wij op tijd in. Hoef je zelf dus niet je hoofd over te breken!
 • We helpen je ook bij de verzekeringen. Een hypotheek is een grote uitgave en brengt daardoor ook de nodige risico’s met zich mee. Om je daarvoor in te dekken, kunnen we je ook advies geven over passende verzekeringen naast je hypotheek. Altijd met jouw wensen en risicobereidheid als uitgangspunt.

Ben je om te beginnen benieuwd wat jouw hypotheekopties zijn? Kom gratis kennismaken bij ons op kantoor. Klik op de knop hieronder of bel naar 0800 – 1600 om je oriëntatiegesprek te plannen.

Maak een afspraak

Een hypotheek voor jouw nieuwe woning in Zeist?

Heb jij de woning van je dromen gevonden in Zeist of omgeving? Dan is het belangrijk om eerst te ontdekken of je die woning kunt betalen. Bij die vraag kunnen wij je helpen door je maximale hypotheek voor je te berekenen. Daarbij houden we ook rekening met het spaargeld dat je beschikbaar hebt en met de eventuele overwaarde op je huidige woning (die je via een overbruggingshypotheek kunt meenemen voor de financiering van je nieuwe huis). Zo weet je precies wat je op de woning kunt bieden.

Heb je het verlossende telefoontje gekregen dat jij het huis mag kopen? Dan kunnen we je met ons hypotheekadvies in Zeist helpen om de hypotheekaanvraag voor je te doen. We adviseren je over de bij jou passende hypotheek, denken mee over de financiering van een verbouwing en kijken ook wat verstandig is om te doen met je eventuele lopende hypotheek. 

Wil je een zzp-hypotheek of seniorenhypotheek afsluiten? Ook daarover kunnen we je hypotheekadvies in Zeist geven. Mirjam is juist gespecialiseerd in meer complexe situaties en vindt het fijn om ook daarin mee te denken over jouw passende opties.

Besparen op je maandlasten?

De terugkerende maandlasten zijn nooit de leukste uitgaven van de maand. Maar wellicht valt er te besparen op je maandlasten. Misschien zelfs wel een paar honderd euro per maand. Zo is je hypotheek oversluiten met de huidige lage rente soms heel interessant om minder kwijt te zijn aan hypotheeklasten. Dat kost je dan misschien een bedrag aan boeterente; het kan je soms ook fors lagere hypotheekkosten opleveren. En dat elke maand opnieuw.

Benieuwd of jij nog goed zit met je huidige hypotheek? Wij kunnen vrijblijvend onderzoeken hoe gunstig jouw hypotheek is en hoe jij gebruik kunt maken van de gunstige rentepercentages. Ook als andere opties voordeliger zijn dan oversluiten (rentemiddeling of verzekeringen aanpassen bijvoorbeeld), laten we het je eerlijk weten.

Advies over jouw bespaarkansen

Kun jij meer hypotheekruimte creëren?

Om allerlei redenen kan extra financiële ruimte heel welkom zijn. Heb je bijvoorbeeld plannen om je huis te verbouwen? Hoop je je kinderen geld te schenken nu ze op zichzelf gaan wonen? Of is je pensioen niet toereikend voor je toekomstplannen, en vraag je je af of je dat bedrag kunt aanvullen? In al die gevallen is het niet altijd nodig om zelf heel hard te sparen of om een dure persoonlijke lening met hoog rentepercentage af te sluiten. Misschien biedt je hypotheek mogelijkheden.

Dat zit zo: steeds meer mensen hebben overwaarde op hun huis. De overwaarde kun je verzilveren door bijvoorbeeld je hypotheek te verhogen, door een tweede hypotheek te nemen of door een krediethypotheek af te sluiten. Je mag namelijk tot 100% van je woningwaarde lenen (en als je je huis gaat verbouwen of verduurzamen, mogelijk zelfs iets meer). Nu je woning meer waard is geworden, neemt dus ook je leencapaciteit toe (mits je inkomen ook voldoende is om extra te lenen). Dat bedrag verzilver je door een extra hypotheekproduct af te sluiten of door je hypotheek over te sluiten.

Ben je benieuwd welk van al die opties gunstig is voor jou om je hypotheekruimte te vergroten? Neem contact met ons op voor passend hypotheekadvies in Zeist over jouw hogere hypotheek.

Heb je andere financiële vragen?

Hypotheekadvies in Zeist is niet het enige waarin wij gespecialiseerd zijn. Mirjam is allround financieel adviseur en heeft veel kennis van allerlei financiële vraagstukken waar je in je leven tegenaan kunt lopen. Of je nu starter bent of al lang en hoog en breed met pensioen bent, Mirjam staat je graag bij. Zo kan ze je adviseren over elk van deze vragen:

 • Waar doe je verstandig aan met je hypotheek als je pensioen nadert?
 • Hoe ziet je financiële situatie eruit na een scheiding en wat moet je zoal regelen?
 • Kun je besparen op je lopende hypotheek of verzekeringen?
 • Hoe kun je je kinderen financieel ondersteunen bij de aankoop van een eerste huis?
 • Welke gevolgen heeft een eigen onderneming voor je hypotheekmogelijkheden?
 • Wat kun je zoal regelen om arbeidsongeschiktheid af te dekken?
 • Waar doe je financieel verstandig aan na het overlijden van een partner of andere dierbare?
 • Wat zijn de gevolgen van samenwonen/trouwen voor je financiën en hypotheek?
 • Hoe staat het ervoor met je pensioen en wat kun je regelen om dat aan te vullen?
 • Op welke manieren kun je je overwaarde verzilveren?
 • Kun je een tweede woning kopen (bijvoorbeeld voor de verhuur) en waar moet je daarbij aan denken?

Gratis oriëntatiegesprek voor hypotheekadvies in Zeist

Heb jij een vraagstuk waarbij je de hulp van een hypotheekadviseur in Zeist goed kunt gebruiken? Bij ons kantoor profiteer jij van:

 • Maatwerk-advies over jouw financiële situatie
 • Volledig onafhankelijk (=vergelijking van vele aanbieders)
 • Ook advies op maat voor o.a. ondernemers en gepensioneerden
 • Uitgebreid netwerk van taxateurs, notarissen, etc.
 • Ingewikkelde materie begrijpelijk maken
 • Veel kennis van ook complexere vragen
 • Gratis kennismakingsgesprek in Zeist

Plan jouw gratis kennismakingsgesprek in via de knop hieronder of neem contact met ons op via 0800 – 1600 of via zeist@vanbruggen.nl. Mirjam ontmoet je graag binnenkort en helpt je met alle plezier verder.

Plan een kennismaking