Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zeist Soesterbergsestraat 1
3768 EA Soest
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zeist

Financieel advies in Zeist

Hoe staat het ervoor met je pensioen? Is dat voldoende om later van rond te komen? Welke verzekeringen heb je nodig om grote risico’s af te dekken? En waar doe je qua hypotheek goed aan als je een nieuwe woning wilt kopen? Van het in kaart brengen van je mogelijkheden tot het regelen van je nieuwe hypotheek, verzekering of een ander product – wij zijn er voor financieel advies in Zeist van begin tot eind. Altijd met maatwerk, gericht op jouw wensen en mogelijkheden.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies in Zeist

Als je financieel advies in Zeist inschakelt, doe je dat met een duidelijke reden: je wilt ontdekken aan welke van alle mogelijke opties jij goed doet. Er zijn namelijk nogal wat hypotheekproducten, er bestaan tientallen verzekeringen en je hebt ook vele pagina’s met kleine lettertjes door te nemen voordat je weet wat een product inhoudt. Kortom: wel zo fijn als iemand dat voor jou doet en je helpt om tot de juiste keuze te komen.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zeist doen we het anders dan een adviseur van de bank. Wij staan voor volledig onafhankelijk financieel advies in Zeist. Dat houdt in dat we verder kijken dan de producten van één bank. We kijken naar tientallen hypotheekaanbieders, verzekeraars en andere financieel dienstverleners. Zo kunnen we je juist een product aanbevelen dat jou passende voorwaarden én een lage rente oplevert. Dat betekent voor jou; lagere maandlasten, beter passende voorwaarden en altijd eerlijk advies over verzekeringen die wel of niet nodig zijn.

Wat wij jou bieden?

Een eerlijke vergelijking van de vele opties, uitgebreide aandacht voor jouw situatie en vragen en ook zicht op alle mogelijkheden. Daarnaast ben je bij ons zeker van:

 • Maatwerk-advies over jouw financiële situatie
 • Volledig onafhankelijk (=vergelijking van vele aanbieders)
 • Ook advies op maat voor o.a. ondernemers en gepensioneerden
 • Uitgebreid netwerk van taxateurs, notarissen, etc.
 • Ingewikkelde materie begrijpelijk maken
 • Veel kennis van ook complexere vragen
 • Gratis kennismakingsgesprek in Zeist

Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Plan je gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Zeist. Dan ontmoet Mirjam je graag om jouw vragen en wensen te bespreken.

Maak een afspraak

Advies over een passende hypotheek voor jou

Zeist is als woonplaats erg geliefd. Met aan de ene kant de bossen om de hoek en aan de andere kant de fijne stad Utrecht niet ver bij je vandaan is Zeist voor veel mensen dé plek waar zij zich graag vestigen. Heb jij ook je zinnen gezet op een huis in deze omgeving? Dan begeleiden wij je graag bij de volgende stap: je financiële mogelijkheden in kaart brengen. We kunnen jouw maximale hypotheek berekenen voor je eerste huis of een volgende huis en laten je weten met welk budget jij rekening kunt houden voor je toekomstige huis.

Zodra je je budget helder hebt en het (hopelijk winnende) bod op je huis hebt uitgebracht, kunnen we je ook hypotheekadvies geven over de volgende stappen. Daarbij kijken we graag verder dan standaard-hypotheken. We kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren over de financiering van verbouwplannen voor je nieuwe onderkomen, een zzp-hypotheek als je ondernemer bent of een seniorenhypotheek wanneer je pensioen niet lang meer op zich laat wachten.

En heb je al een hypotheek lopen voor je huidige woning? Dan kunnen we ook meedenken of je er slim aan doet die mee te nemen naar je nieuwe woning of dat je er verstandiger aan doet om die over te sluiten.

Hoe zit het met je verzekeringen?

Vaak wordt van Nederlanders gezegd dat ze oververzekerd zijn. Nu is het inderdaad niet nodig om dubbele verzekeringen af te sluiten en sommige verzekeringen zijn wellicht in jouw situatie minder hard nodig. Maar het is wel degelijk verstandig om een aantal verzekeringen te hebben lopen. Welke dat zijn? Ook dat hangt sterk af van jouw situatie. Met ons financieel advies in Zeist kunnen we je ook hierover informeren. We leggen je graag gericht uit welke verzekeringsproducten voor jou slim zijn om te nemen, welke risico’s je eventueel kunt lopen door geen verzekering te nemen. Ook kijken we natuurlijk waar je die verzekeringen voordelig kunt afsluiten.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een overlijdensrisicoverzekering, waardoor de maandlasten ook betaalbaar blijven voor je partner of nabestaanden als jij overlijdt. Of wat dacht je van een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Daarmee dek je het risico af dat jij door arbeidsongeschiktheid je maandlasten niet meer kunt dragen.

Kun jij meer hypotheek krijgen?

Als je een grote verbouwing op de planning hebt staan of hoopt een nieuwe auto te kopen of eerder te stoppen met werken, is een financiële buffer vaak niet verkeerd om te hebben. De oplossing daarvoor ligt soms dichterbij dan je denkt: de overwaarde op je woning. Door de overwaarde te verzilveren, komt (een deel van) dit bedrag vrij beschikbaar. Je kunt er dan bijvoorbeeld een verbouwing mee betalen, een tweede huis financieren of er een schenking van doen aan je kinderen.

Dat geld uit de stenen krijgen, doen veel mensen met een tweede hypotheek of een hypotheekverhoging. Maar je kunt ook denken aan specifieke producten zoals een opeethypotheek of krediethypotheek. Of denk eens aan je hypotheek oversluiten, waardoor je tegelijkertijd je hypotheekbedrag verhoogt én van lagere rentelasten profiteert.

Te veel informatie? Kom vooral op afspraak langs bij ons voor financieel advies in Zeist over jouw overwaarde. Dan kijken we gericht mee naar jouw mogelijkheden om die op te nemen.

Plan je gratis afspraak in Zeist

Advies over de financiën na je pensioen

Zodra je pensioen enigszins dichtbij komt en niet langer dan 15 jaar meer op zich wachten, doe je er slim aan om met een financieel adviseur in Zeist om tafel te zitten. Niet zozeer om je pensioenopbouw te regelen (dat is vaak al via je werkgever goed geregeld). Wel om inzicht te krijgen in wat je pensioen straks concreet betekent voor je financiële mogelijkheden. Heb je dan genoeg om van rond te komen? Kun je een eventueel pensioengat opvangen als je eerder wilt stoppen met werken? En als je wat extra pensioen kunt gebruiken, hoe kun je die pensioenbuffer dan creëren?

Uit ervaring weten we inmiddels: hoe eerder je erbij bent voor pensioenadvies, hoe meer er vaak nog te bedenken is om je pensioen uit te breiden. Wij denken graag met je mee over jouw mogelijkheden.

Waarover geven we verder financieel advies in Zeist?

Of je nu verhuisplannen hebt, je pensioen wilt regelen of dat er na een scheiding veel vragen op je afkomen over je financiën – Mirjam kan jou als financieel adviseur in Zeist overzicht geven over de mogelijkheden én alles voor je regelen. En dat bij vrijwel elke financiële vraag die je hebt. Ook bij complexere vraagstukken helpt ze je verder.

Zo kan ze je financieel advies in Zeist geven over elk van deze onderwerpen:

 • besparen op je verzekeringen of hypotheek;
 • de financiële afwikkeling na een scheiding;
 • verduurzaming van je woning financieren;
 • een verbouwing bekostigen;
 • uitrekenen hoeveel je met een oversluiting kunt besparen;
 • rentemiddeling bij je hypotheek;
 • een extra pensioenbuffer opbouwen;
 • je financiële opties na een overlijden;
 • je hypotheek- en pensioenopties als ondernemer;
 • een nieuwbouwwoning kopen;
 • een geldschenking aan je kinderen;
 • lijfrenteproducten

Plan je gratis eerste afspraak

Is er een vraag waarbij jij deskundig financieel advies in Zeist kunt gebruiken? Laat het ons weten en stel Mirjam je vraag. Dan ontmoet ze je graag binnenkort voor een gratis eerste gesprek.

Neem contact met ons op via 0800 – 1600 of via zeist@vanbruggen.nl om jouw eerste afspraak te plannen.

Maak direct een afspraak