Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Westland
Naaldwijk
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Westland

Hypotheekadvies in het Westland

Onafhankelijk hypotheekadvies

Hypotheken, verzekeringen, leningen en andere financiële vraagstukken. Onze hypotheekadviseur, of eigenlijk financieel adviseur, werkzaam in de regio Westland kijkt er graag samen met u naar. Uw dromen en doelen voor nu en later worden hierin altijd centraal gesteld.

Hypotheekadvies op maat

Uw financiële situatie is een kostbaar gegeven, een hypotheekadvies of compleet financieel advies over al uw financiële zaken behandelen wij met veel kennis en ervaring. Transparantie, deskundigheid en onafhankelijkheid zijn onze sleutelwoorden. Er wordt gekeken naar uw persoonlijk situatie. En dan niet alleen naar wat nu uw wensen zijn maar ook met uw toekomstige wensen wordt rekening gehouden. Zo bieden wij u een financieel en hypotheekadvies op maat. Geheel onafhankelijk.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Westland krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Vrijblijvende afspraak

Maak gratis een afspraak via 0800-1600, de kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Maak direct een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Westland verzorgt hypotheekadvies in oa Hoek van Holland, Naaldwijk, Monster en Wateringen.

KvK: 74491784AFM: 12046762Documenten