Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Waddinxveen-Boskoop
Waddinxveen-Boskoop
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Waddinxveen-Boskoop

Hypotheekadvies van een hypotheekadviseur in Waddinxveen-Boskoop

Bent u van plan om een nieuwe woning te kopen of uw huidige woning uit te breiden? Wellicht heeft u dan al eens nagedacht over de bijkomstigheden van het aanvragen van een hypotheek voor de financiering van uw wensen. Niet alleen is het aanvragen van een hypotheek vaak niet eenvoudig, ook heeft een hypotheek een behoorlijke impact op uw toekomstige financiële situatie. Wat de aanvraag van een hypotheek financieel gezien voor u betekent, hangt van verschillende aspecten af. Onze hypotheekadviseurs in Waddinxveen-Boskoop staan voor u klaar, om de gewenste hulp bij een hypotheekaanvraag te bieden. Samen met u bekijken we welke mogelijkheden u heeft met uw huidige financiële situatie en kijken we wat de potentiële gevolgen van een hypotheek voor u kunnen zijn. Voor het heden en voor de toekomst! Zo weet u met de hulp van onze hypotheekadviseurs precies waar u aan toe bent en wat u voor de toekomst kunt verwachten.

Financieel advies van een specialist

Naast een hypotheekadvies wat is toegespitst op uw persoonlijke situatie, kunnen we u helpen met verschillende andere financiële adviezen. Denk hierbij onder meer aan een advies van onze financieel adviseurs over de huidige dekking van uw verzekeringen, het regelen van uw pensioen of een scheiding, enzovoorts. Bij veel mensen is de dekking van verzekeringen nog niet optimaal, waardoor men feitelijk teveel betaalt. Onze financieel adviseurs vetellen u graag meer over de mogelijkheden om deze dekking verder te optimaliseren.

Maak kennis met de hypotheekadviseur in uw buurt

Wilt u meer weten over de diensten die onze hypotheekadviseurs in Waddinxveen-Boskoop aanbieden? Of wilt u direct een passend hypotheekadvies aanvragen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaken! Samen bespreken we de mogelijkheden in uw situatie, onder het genot van een goede kop koffie.

De Nationale HypothekenKrant in Waddinxveen-Boskoop

De Nationale HypothekenKrant in Waddinxveen-Boskoop
De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.