Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vught Kerkstraat 5
5261 CP Vught
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vught

Financieel advies in Vught

In een mensenleven maak je nogal wat mijlpalen mee. Je koopt een eerste huis, gaat misschien samenwonen, krijgt wellicht kinderen, er komt vervolgens een moment dat die kinderen uitvliegen en dan is er ook nog je pensioen. Verder verhuis je wellicht een paar keer en kan er nog veel meer gebeuren wat jouw financiële situatie compleet verandert. Welke mijlpaal jou ook te wachten staat, wij zijn er om je van deskundig financieel advies in Vught te voorzien. Vanuit onze 32 jaar ervaring helpen we je aan een passende oplossing waarmee je goed voorbereid bent op de toekomst.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Vught

Je financiële situatie bespreken met iemand anders dan je partner kan best spannend zijn. We vinden het dan ook heel belangrijk om je vanuit persoonlijke betrokkenheid goed te helpen. Omdat financiële keuzes die je nu maakt ook in de toekomst grote gevolgen kunnen hebben, nemen we ook alle tijd om de vele mogelijkheden voor jou op tafel te leggen. Bij zo’n belangrijke mijlpaal heb je namelijk allerlei opties.

Wil je bijvoorbeeld meer financiële ruimte overhouden?  Dan kun je daarvoor je hypotheek oversluiten, besparen op je verzekeringen, je hypotheek verhogen of via een speciaal type hypotheek je overwaarde opnemen. Maar welke van al die opties past bij jou en levert jou zo laag mogelijke maandlasten op? Dat zoeken wij tot in detail voor je uit. We vergelijken tientallen verschillende geldverstrekkers, duiken in alle kleine lettertjes en zijn op de hoogte van mogelijke risico’s én manieren om die af te dekken. Daardoor kunnen wij je goed en onafhankelijk advies geven.

Al 32 jaar ervaring in onafhankelijk financieel advies in Vught

Nu kun je voor financieel advies in Vught ook aankloppen bij je eigen bank. Maar dat heeft een belangrijk nadeel: je bank zal je niet snel een product van een andere bank aanbevelen. Dat terwijl andere geldverstrekkers misschien wel een veel aantrekkelijkere optie voor jou kunnen bieden. Aangezien er tientallen geldverstrekkers bestaan, is de kans vrij klein dat je juist bij deze bank moet zijn voor een echt voordelig product.

Daarom verzorgen wij onafhankelijk financieel advies in Vught. We staan los van welke geldverstrekker dan ook en nemen tientallen aanbieders mee in ons advies aan jou. Daardoor sluit je bij ons altijd een hypotheek of verzekering af die echt voordelig voor je uitpakt.

Het team dat jou persoonlijk verder helpt

Bij ons word je persoonlijk bijgestaan bij al je financiële vragen door een team van drie. Jaco Arends is erkend Hypothecair Planner, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur. Bas van den Berk is financieel adviseur in Vught. En Nicolette van Zomeren is office manager. Samen zorgen zij ervoor dat jij bij elke financiële vraag goed geholpen wordt. Dit altijd op een vlotte manier, waarbij je nooit lang op ons hoeft te wachten. Wel zo fijn, want bij bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek is vaak enige snelheid geboden. Daar ben je bij ons van verzekerd.

Van Bruggen Adviesgroep in Vught staat voor:

 • Al 32 jaar ervaring in financieel advies in Vught
 • Uitstekende klanttevredenheid op Advieskeuze.nl
 • Goed thuis in advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Totaaladvies over jouw financiële situatie
 • Vlot contact en goed bereikbaar via de telefoon
 • Snel schakelen tussen klant en bank
 • Ook volledig online adviestraject mogelijk

Of je nu graag online advies krijgt via een videogesprek of liever bij ons op kantoor langskomt, wees welkom om een eerste afspraak te plannen. Die is altijd vrijblijvend en kosteloos, en is bedoeld om jou beter te leren kennen en jou met ons te laten kennismaken.

Maak een afspraak

Waarover geven we financieel advies in Vught?

Hypotheek- en verzekeringsadvies zijn twee van onze belangrijkste diensten.  Maar meer in het algemeen zijn wij er voor breed financieel advies in Vught. We helpen klanten gedurende hun hele leven bij elk mogelijke financiële vraagstuk waar ze advies van een expert bij kunnen gebruiken. Zo kunnen we advies geven over je hypotheek, verzekeringen, besparen en pensioen.

Jouw hypotheek goed geregeld?

Ga je een eerste woning kopen of wil je juist verhuizen naar een volgend huis? Of heb je helemaal geen verhuisplannen, maar wil je wel graag ontdekken of jouw hypotheek misschien voordeliger kan? Wij zijn er voor hypotheekadvies op maat. We adviseren mensen met verhuisplannen in elke leeftijdsklasse over hun hypotheek, maar zijn er ook graag voor wie op zijn lopende hypotheek wilt besparen.

Zo kunnen we je advies geven over een passende en voordelige hypotheek als je met een van deze vragen zit:

Verzekerd van goede verzekeringen?

Naast de hypotheek, zijn ook de verzekeringen een van de belangrijkste vaste lasten waar je maand na maand mee te maken krijgt. Je loopt graag goed verzekerd rond, maar betaalt liever niet meer dan nodig. Op een dubbele dekking zit je uiteraard ook niet te wachten. Maar hoe weet je zeker dat je goed verzekerd maar ook niet oververzekerd bent? Simpel. Laat ons een verzekeringscheck doen. Wij onderzoeken geheel kosteloos en vrijblijvend welke verzekeringen voor jou zinvol zijn en welke je eventueel kunt stopzetten of oversluiten naar een voordeliger alternatief.

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over een aansprakelijkheidsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en overlijdensrisicoverzekering. Allemaal met als doel dat jij goed verzekerd de deur uit loopt en niet meer spaargeld aan je verzekeringen kwijt bent dan nodig.

Gratis verzekeringscheck aanvragen

 

Wat te doen met jouw pensioen?

Er verandert in één klap een heleboel als jij straks voorgoed stopt met werken en gaat leven van je pensioeninkomen. Je hebt vast via Mijnpensioenoverzicht.nl al eens zicht gekregen op je pensioeninkomen straks. Maar weet je ook wat dit inkomen in de praktijk betekent voor je financiële situatie straks? Hoeveel houd je over om lekker van te leven? Welke gevolgen heeft je pensioen voor je hypotheek, ook als daarvan binnenkort de rentevaste periode of looptijd eindigt?

Wat bovendien veel mensen zich niet realiseren, is dat je na je pensioen maar beperkte hypotheekmogelijkheden hebt. Je kunt dan vaak een kleinere maximale hypotheek krijgen, hebt daardoor ook minder mogelijkheden om je overwaarde op te nemen en hebt een beperkter budget als je wilt verhuizen of hoopt op een hogere hypotheek voor die verbouwing.

Wij helpen je graag om nu al zeker te weten dat je na je pensioen niet elk dubbeltje hoeft om te draaien. Juist als je er op tijd bij bent met pensioenadvies inschakelen, zijn er vaak nog genoeg mogelijkheden om toe te werken naar een extra buffer voor je pensioen. We zien bij onze klanten dat daar vaak nog allerlei opties voor zijn. Denk aan:

 • een krediethypotheek voor de verzilvering van je overwaarde;
 • een opeethypotheek waarmee je je overwaarde ook na je pensioen kunt opnemen;
 • je hypotheek of verzekeringen oversluiten, zodat je daar structureel minder aan kwijt bent;
 • rentemiddeling als je hypotheek oversluiten minder aantrekkelijk is;
 • tussentijds aflossen op je hypotheek, waardoor je straks lagere maandlasten hebt.

En zo zijn er nog wel meer opties. Welke precies? Daar verdiepen wij ons graag voor jou in en dat laten we je exact weten in een pensioenplanning op maat. Ook als je speciale wensen hebt, zoals geld schenken aan je (klein)kinderen, eerder stoppen met werken of een tweede woning kopen, denken we graag mee hoe je die haalbaar maakt.

Hoe kunnen we jou helpen?

Bij welke financiële vraag kun jij financieel advies in Vught gebruiken? Wil je bijvoorbeeld geld besparen, een nieuwe hypotheek afsluiten of eens goed naar je lopende verzekeringen laten kijken? Wij zijn er voor jou.

Bij ons kun je kiezen voor advies in Vught in ons stijlvolle kantoor, advies bij jou thuis of advies via een online videogesprek. Jij beslist waar jouw voorkeur uitgaat. Dan helpen we je graag op de manier die jij wenst. Altijd op een deskundige en persoonlijke wijze uiteraard.

Het eerste gesprek is kosteloos en verplicht je nog nergens toe. Maak dus gerust een afspraak via de knop hieronder. Bellen naar 073 – 6400 647 of mailen naar vught@vanbruggen.nl kan ook.

Maak een afspraak