Vught Helvoirtseweg 175
5263 EC Vught
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vught

(Online) hypotheekadvies in Vught

Op zoek naar een financieel specialist in omgeving Vught? Team Van Bruggen Adviesgroep Vught geeft passend antwoord op al jouw financiële vragen. Zij kijken welke financiële producten passen bij jouw persoonlijke situatie. Team Van Bruggen Adviesgroep Vught bestaat uit: Jaco Arends (hypothecair planner), Bas van den Berk (financieel adviseur) en Nicolette van Zomeren (office manager). Zij verwelkomen jou graag in het mooie, pittoreske Vught en voorzien jou van passend financieel advies. Online financieel advies is ook mogelijk, je komt dan digitaal met ons in contact. Hetzelfde advies, maar dan op afstand!

Financieel advies

Voor wie zijn we er? Voor iedereen met vragen over de financiering van de aan- en verkoop van een woning, vragen over schade- en levensverzekeringen, vragen over leningen (voor extra financiële ruimte en of verbouwing) en al jouw overige financiële vragen.

Van Bruggen Adviesgroep Vught is er voor mensen met vragen over de financiële gevolgen van wonen, verhuizen, kinderen, werkloosheid, eerder stoppen met werken, ondernemen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Met andere woorden, bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Vught. Ook komen wij graag bij jou thuis of zetten we de webcam aan. Aan jou de keuze.

LevenWonen Magazine

Wil jij meer weten over de annuïteitenhypotheken? Het oversluiten in verband met de lage rente? De gevolgen van een scheiding en pensioenen? Lees dan nu ons magazine wat in samenwerking met LevenWonen is gemaakt!

>

Ondernemers én financieel advies

Wij komen vaak ondernemers tegen die geen hypotheek kunnen afsluiten. En dat is logisch; als ondernemer of ZZP-er heb je geen vast inkomen, geen loonstrook en ben je afhankelijk van de winst uit jouw eigen onderneming. Het vinden van een hypotheek is in deze gevallen altijd maatwerk, maar er zijn zeker mogelijkheden, zoals het regelen van een inkomensverklaring. Wij helpen jou graag bij het kijken naar een passende ondernemershypotheek of financieel advies. Je hoeft in elk geval zeker geen drie jaar te wachten om uiteindelijk jouw droomhuis te kopen. Maak een afspraak en dan kijken wij samen naar jouw mogelijkheden.

Maak direct een afspraak

Verhuurhypotheek, opbouwen van vermogen en/of extra inkomsten

Het kopen van een woning om deze in te zetten voor verhuur is een slimme zet om jouw vermogen uit te bouwen. Zeker omdat het goede perspectieven biedt. Naast het uitbouwen van vermogen, ontvang je maandelijks extra inkomsten. Wil je meer weten over de mogelijkheden om een verhuurhypotheek te realiseren? Neem dan contact met ons op.

Expats

Bij mensen die tijdelijk in Nederland komen wonen (expats) leven vaak veel vragen. Hoe werkt het Nederlandse belastingsysteem? En hoe kom ik aan een woning in Nederland? Vragen die Van Bruggen Adviesgroep Vught graag beantwoordt voor expats.

How does the Dutch fiscal system treat you as an expat? Will banks lend me money to buy a house? How much money do I need to put in myself? What (life) insurances are compulsory? What happens when I decide to leave the Netherlands again? Is there a difference for EU and non-EU citizens? Do I need a permit to buy a house? Lots of questions, hut we can help you with the answers?

Free orientation meeting: We heartily invite you to visit one of our shops for a free orientation meeting. During this meeting we get acquainted and discuss your personal situation and future plans.

Hé, zit ik nog goed?

Kunnen mijn hypotheeklasten naar beneden? Past mijn huidige hypotheek nog steeds bij mijn persoonlijke situatie? Heb jij jouw verzekeringen op de meest optimale manier geregeld? Wij bekijken het samen tijdens het gratis 'Zit ik nog goed?'-gesprek. Zo ben jij altijd op de hoogte van hoe jij kunt besparen; en dat is wel zo prettig!

Pensioen, hoe regel ik dat?

Je wilt inzicht in jouw pensioen, hoe ga je dat doen? Wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, bestaat jouw inkomen uit verschillende onderdelen. Niet alleen jouw inkomen is van invloed op de hoogte van jouw pensioen, maar ook jouw maandlasten spelen een grote rol. Team Van Bruggen Adviesgroep Vught een vroegtijdig inzicht in hoe je er financieel voor staat, niet alleen nu, maar ook voor wat je in de toekomst (wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt) kunt verwachten. Wij kijken samen of je jouw wensen voor nu en de toekomst kunt vervullen.


Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 17109860AFM: 12003244Documenten