Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vollenhove Voorpoort 3
8325 CL Vollenhove
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vollenhove

Financieel advies in Vollenhove

Waar sluit je een passende hypotheek af? Welke verzekeringen heb je in jouw situatie nodig om belangrijke financiële risico’s af te dekken? Waar doe je financieel goed aan met het oog op je naderende pensioen? En ook: wat is verstandig om financieel aan te passen bij grote levensveranderingen, zoals samenwonen, kinderen krijgen of scheiden? Wij zijn er juist op dat soort momenten voor jou met financieel advies in Vollenhove. Ruben Straatman zit al jaren in het vak en kan je persoonlijk verder helpen bij al je vraagstukken.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur Vollenhove

Er zijn vaak veel opties als je voor een belangrijke financiële keuze staat. Zo kun je kiezen tussen tientallen – als het er al niet meer zijn – hypotheekproducten. Hoe weet je dan welk product bij je past? En welke aanbieder ook over vijf jaar nog aansluit bij je situatie? En als we kijken naar alle verschillende verzekeringen: welke zijn een must om te hebben en welke heb je minder hard nodig? En je pensioen, hoe zit dat? Wat moet je geregeld hebben om straks geen last te hebben van een pensioengat en mogelijk al eerder te kunnen stoppen met werken?

Onze financieel adviseur Ruben volgt de financiële markt op de voet, kent de regelgeving en is ook op de hoogte van het brede aanbod aan producten. Hij kent de hypotheekvoorwaarden, verzekeringspremies en de diverse soorten overwaarde-verzilver-producten. Daardoor kan hij je in elke situatie bijstaan met financieel advies. Altijd door persoonlijk met je mee te kijken naar jouw wensen en plannen. En ook altijd met begrijpelijke uitleg. Ook bij aanvullende vragen hoef je nooit lang op een reactie te wachten.

Waarover geven wij financieel advies in Vollenhove?

Financieel advies in Vollenhove komt op allerlei momenten in je leven goed van pas. De grootste mijlpalen in je leven hebben vaak ook impact op je financiële situatie. Zo betaal je bij het kopen van een huis jarenlang hypotheeklasten. Wel zo fijn als die lasten te dragen zijn en als je een gunstige hypotheek hebt! Ga je met pensioen? Dan betekent dat ook nogal wat voor het inkomen waarmee je moet rondkomen. En lig je in scheiding? Ook dan verandert er van alles in je financiën.

Op elk van die mooie en minder mooie momenten staan wij je bij met financieel advies. Ruben kan je bijvoorbeeld adviseren over elk van deze onderwerpen:

Heb jij een concrete financiële vraag? Of kun je rondom een belangrijke mijlpaal in je leven deskundig financieel advies gebruiken? Ruben helpt je graag verder. Een keer kennismaken kan altijd en is gratis.

Laten we gratis kennismaken

100% onafhankelijk advies in Vollenhove

Wanneer je bij een adviseur van een bank aanklopt, zal je ook bijna altijd de producten van die bank geadviseerd krijgen. Dat werkt vaak niet in jouw voordeel. Omdat er vele hypotheekaanbieders en verzekeraars op de markt zijn, is de kans groot dat je bij een andere aanbieder dan deze specifieke bank het voordeligst uit bent. Daarom vinden we het bij Van Bruggen Adviesgroep Vollenhove belangrijk om volledig onafhankelijk te zijn, zodat we je wél tientallen producten kunnen adviseren op basis van een eerlijke vergelijking.

Onze onafhankelijkheid betekent concreet dat we meer dan één enkele geldverstrekker meenemen in ons advies aan jou. We vergelijken talloze opties voor je en gaan gericht op zoek naar een product of oplossing die bij jou past. Of het nu gaat om je hypotheek, een oplossing voor het opnemen van je overwaarde of een verzekering – we kijken waar jij gunstig uit bent.

Hypotheekadvies én makelaardij op één plek

Je kunt bij ons kantoor onder meer terecht voor hypotheekadvies. Ruben helpt veel mensen uit de regio Vollenhove bij de financiering van hun woning. Door zijn samenwerking met De 4 Linden makelaardij kun je zowel bij de financiering van je huis als bij het vinden van een woning zoveel mogelijk begeleiding krijgen. Van de eerste oriëntatie op Funda tot de handtekening onder je koopcontract sta je er dus niet alleen voor. Ruben maakt je maximale budget voor een woning inzichtelijk; de makelaar kan je helpen om jouw droomhuis daadwerkelijk te bemachtigen en denkt mee of je aan dit huis wel écht een goede keuze aan hebt.

Periodieke hypotheekcheck

Ook als je hypotheek al een tijdje loopt en je geen verhuisplannen hebt, komt hypotheekadvies vaak goed van pas. Een periodieke hypotheekcheck is altijd nuttig. Zeker nu de hypotheekrentes heel laag liggen, wil je niet ene mogelijke besparing op je hypotheeklasten mislopen. Daarom kan Ruben je adviseren over onder meer het oversluiten van je hypotheek en rentemiddeling. Zijn advies is er altijd op gericht om jou zo goed mogelijk te helpen. Dus is je boeterente zo hoog dat er nauwelijks bespaarvoordeel overblijft, dan laat hij je dat ook eerlijk weten.

En heb je behoefte aan wat extra hypotheekruimte? Ook dan adviseert Ruben je graag. Je hypotheek verhogen kan bijvoorbeeld een aantrekkelijke manier zijn om een verbouwing te financieren, je droom van een tweede woning te verwezenlijken of je kinderen een bedrag te kunnen schenken.

Bespreek jouw hypotheekwensen

Hoe goed is jouw pensioen geregeld?

Ook al lijkt je pensioen nog ver weg, het is vaak dichterbij dan je denkt. Een jaar van tevoren is er vaak niet veel meer te regelen om bijvoorbeeld een fors pensioengat op te vullen. Daarom doe je er verstandig aan om al vroeg naar je pensioen te laten kijken. Met ons deskundige pensioenadvies zorgen we er samen met jou voor dat je tijdig al je financiën goed geregeld hebt voor je pensioen.

Er zijn veel manieren om vermogen op te bouwen en zo je pensioen aan te vullen. Je kunt daarbij natuurlijk denken aan geld sparen of lijfrentes. Maar heb je ook al eens gedacht aan de mogelijkheid om je overwaarde op te nemen? De meerwaarde die op je huis rust, kun je verzilveren met een aantal financiële producten. Een tweede hypotheek of een krediethypotheek bijvoorbeeld. Of – als je al tegen de pensioenleeftijd aan zit – een opeethypotheek. Daarmee komt er een mooie pensioenbuffer beschikbaar of extra budget voor leuke pensioenplannen als een tweede woning of een grote wereldreis.

Wij kunnen met je meedenken over je volledige pensioen en alles wat je daarvoor moet of kunt regelen. Van je hypotheek tot besparing op je maandlasten. En van je overwaarde tot een schenking aan je kleinkinderen. We maken jouw plannen voor later graag haalbaar op een manier die bij je past.

Waarom ons financieel advies in Vollenhove inschakelen?

Omdat het prettig is om zeker te weten dat je de juiste keuzes maakt. En dat je niet meer betaalt dan nodig voor je hypotheken en verzekeringen. Maar ook omdat wij je persoonlijke begeleiding bieden bij al je financiële vragen. We staan daarbij voor:

  • Deskundig financieel advies
  • Advies over je financiën én makelaardij op één plek
  • Ruime ervaring met financiën én in de regio
  • Ook voor verzekeringen, pensioen en scheiden
  • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)
  • Snel antwoord op je vragen
  • Advies op kantoor of bij je thuis

Vrijblijvend kennismaken?

Voordat je je met Ruben als jouw financieel adviseur in Vollenhove volledig in je financiën verdiept, is het vast prettig om kennis te maken. Daarom bieden we een kosteloos eerste gesprek aan. Kom gerust op afspraak langs om meer te weten te komen over jouw opties én wat wij daarin voor je kunnen doen.

Neem voor het maken van je afspraak contact op met Ruben via 0527 – 26 55 89 of via rstraatman@vanbruggen. Hij verwelkomt je graag binnenkort op kantoor.

Maak een afspraak