Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vlaardingen Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vlaardingen

Makelaar in Vlaardingen

Zoek je een makelaar in Vlaardingen? Dan heb je aan Remco van Barneveld een ervaren specialist. Of je nu een huis wilt kopen in deze fijne gemeente onder de rook van Amsterdam of juist je huidige woning goed wilt verkopen, Remco kan dit voor jou in goede banen leiden. Verkoop jouw woning met zijn hulp tegen goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs, of bemachtig sneller de Vlaardingse woning die bij jouw wensen past. Plan een gratis eerste afspraak en ontdek hoe Remco jou kan bijstaan als aankoop- en verkoopmakelaar in Vlaardingen.

Maak een gratis afspraak

Jouw ervaren makelaar in Vlaardingen

Een huis kopen of verkopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. De meeste mensen doen het maar één of een paar keer in hun leven. Dan is het wel zo fijn als een ervaren makelaar in Vlaardingen je feilloos door dit proces heen weet te leiden. Voor Remco is het kopen en verkopen van huizen in Vlaardingen en omstreken iets wat hij dagelijks doet. Daardoor kent hij de markt, weet hij wat een passende verkoopprijs is en kan hij je veel uit handen nemen tijdens dit proces. Vanaf de oriëntatie op mogelijke woningen tot de koopakte. En vanaf het bepalen van de verkoopprijs van je woning tot aan de eindinspectie.

Financieel advies onder hetzelfde dak

Bij een huis kopen of verkopen komt ook veel financieel regelwerk kijken. Je wilt om te beginnen weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen voor je nieuwe woning, vraagt je af bij welke hypotheekaanbieder je gunstig uit bent en moet ook het nodige regelen om die hypotheek daadwerkelijk te krijgen. Dan is het prettig dat je bij Van Bruggen Adviesgroep Vlaardingen terecht kunt voor zowel makelaardij in Vlaardingen als voor financieel advies. Remco is namelijk ook hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur.

Het prettige aan die combinatie is dat je nog sneller kunt schakelen als je een nieuw huis wilt kopen in Vlaardingen. Remco berekent exact wat jij kunt besteden aan een nieuwe woning en kan je dus goed helpen om het juiste bod uit te brengen. Dat laatste hoef je ook niet zelf te doen; hij kan dit allemaal voor je regelen. En wordt je bod geaccepteerd? Dan kan hij ook alles rondom aanvullende afspraken met de verkopers én het papierwerk voor de hypotheek in orde maken. Zo hoef jij je nergens druk over te maken.

Ook fijn: Remco’s expertise gaat verder dan hypotheekadvies alleen. Ook voor je vragen over verzekeringen, je naderende pensioen of de financiering van eventuele verbouwplannen kun je dus bij hem terecht.

Laat jouw hypotheek berekenen

Waarom kies je voor een aankoopmakelaar in Vlaardingen?

Een huis is misschien wel de grootste aankoop die je ooit doet. Er gaat veel geld in zitten en je maakt met je woningaankoop een keuze voor de plek waar jij je de komende jaren gaat vestigen. Dat maakt het zo belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan, maar er expertise bij te betrekken. Als aankoopmakelaar in Vlaardingen kan Remco je beschermen tegen vervelende addertjes onder het gras, gebreken die je hebt gemist of bestemmingsplannen die je compleet waren ontgaan.

Los daarvan vergroot je met een aankoopmakelaar in Vlaardingen aan je zijde jouw kansen op een nieuwe woning. Dit om meerdere redenen:

 • Remco volgt de markt op de voet en kan je dus wijzen op nieuwe woningen. Vaak al voordat ze op Funda staan.
 • Je kunt al vlot een bezichtiging plannen, waardoor de kans kleiner is dat een huis voor je neus wordt weggekaapt.
 • Je krijgt deskundig advies over een bod dat zowel aantrekkelijk als marktconform is. Daardoor bied je niet onnodig veel.
 • De makelaar adviseert je ook over ontbindende voorwaarden, waardoor je daarin de jusite keuzes maakt. Zo kun je je bod nog aantrekkelijker maken voor de verkoper.

Wat kan Remco voor je doen bij het kopen van een huis in Vlaardingen?

Tijdens het hele proces staat Remco je als ervaren makelaar bij. In een eerste gesprek verdiept hij zich in jouw woonwensen. Naar wat voor huis ben je op zoek? Wat heb je te besteden aan je nieuwe woning? In welke wijken zou je willen wonen? Daarna gaat hij proactief voor je op zoek naar passende woningen. Ook staat hij bij elke stap van het aankoopproces naast je als aankoopmakelaar in Vlaardingen.

Zo kan hij het volgende voor je doen:

 • het woningaanbod in de gaten houden en jou tippen op interessante woningen;
 • meegaan naar bezichtigingen en daar de juiste kritische vragen stellen;
 • jou advies geven over mogelijke gebreken aan een woning;
 • bestemmingsplannen, Kadaster-uittreksels en andere belangrijke documenten voor je checken;
 • jou advies geven over ontbindende voorwaarden (heb je bijvoorbeeld financieringsvoorbehoud nodig of niet?);
 • advies geven over een slimme biedingsstrategie en een passend bod;
 • voor jou uitzoeken wat de verkoopsom van gelijkwaardige woningen is;
 • de onderhandelingen met de verkoper of hun makelaar op zich nemen;
 • jou helpen bij documenten zoals de lijst van spullen die je eventueel overneemt;
 • de koopakte voor je nalopen.

Daarnaast kan hij vanuit zijn rol als financieel adviseur dus het hele financiële stuk voor zijn rekening nemen. Denk aan het opvragen van een renteaanbod, het aanleveren van de juiste documenten en alle hypotheekproducten voor je vergelijken op rente en voorwaarden.

Wil jij je kansen vergroten bij de stap naar een huis kopen in Vlaardingen? Schakel Remco dan in als jouw ervaren aankoopmakelaar in de regio. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Gratis oriëntatiegesprek

Is een aankoopmakelaar ook nodig als ik nieuwbouw koop?

Het is nooit een vereiste om een aankoopmakelaar in te schakelen, maar we raden het je zeker wel aan. Ook als je geen bestaande woning koopt, maar kiest voor een nieuwbouwhuis. De aankoop van een woning die nog gebouwd moet worden, brengt weer allerlei andere vragen en regeldingen met zich mee. Remco kan in dit geval als aankoopmakelaar en financieel specialist naast je staan. Zo weet hij precies hoe het zit met dubbele lasten, een overbruggingskrediet (om je overwaarde alvast mee te nemen) en bouwrente. Met hem aan je zijde hoef je niet alles zelf uit te zoeken, maar kun je rekenen op een nieuwbouwexpert die voor je klaarstaat.

Datzelfde geldt trouwens als je zelf een huis wilt laten bouwen. Bij de aankoop van een kavel komen ook vaak genoeg allerlei kleine lettertjes en regels kijken. Wat dacht je van bestemmingsplannen die de verkoper je niet spontaan laat zien? Ook in de onderhandelingen over de aankoop van een kavel staat Remco je graag bij als aankoopmakelaar in Vlaardingen.

Huis verkopen in Vlaardingen? Laat je begeleiden door een expert

Vrijwel iedereen die een huis verkoopt in Vlaardingen – en eigenlijk in heel Nederland – betrekt daar een verkoopmakelaar bij. Bij het verkopen van een huis komt namelijk meer kijken dan je op het eerste gezicht denkt. Je moet een passende verkoopprijs vaststellen, thuis zijn voor bezichtigingen, je woning verkoopklaar maken, je huis op de juiste manier promoten, etc. En als je dan eenmaal een paar biedingen hebt gekregen, dan moet je ook nog in onderhandeling gaan met geïnteresseerden. Het is best lastig om als particulier alles uit een verkoop te halen en biedingen objectief te beoordelen.

Daarom is het verstandig om een verkoopmakelaar uit Vlaardingen in te schakelen. Remco helpt je om je woning slim in de markt te zetten, de juiste verkoopprijs te vragen en je woning zo goed mogelijk te verkopen. Dat betekent: tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs, met de juiste voorwaarden en met alles correct op papier gezet in de koopakte.

Wat kan Remco als verkoopmakelaar in Vlaardingen voor je doen?

Als makelaar in Vlaardingen begint Remco altijd met een gratis waardebepaling van je woning. Daarbij maakt hij een grove inschatting van wat je huis op de huidige markt ongeveer zal opleveren. Dat is handig, want zo krijg je al een eerste beeld bij je overwaarde. Ook legt hij je uit wat hij kan betekenen tijdens het verkoopproces.

Als je je huis gaat verkopen in Vlaardingen, kun je Remco als makelaar in Vlaardingen onder meer inschakelen voor:

 • je huis verkoopklaar maken;
 • professionele foto’s laten maken van je woning;
 • je woning onder de aandacht brengen op Funda, social media en andere kanalen;
 • de benodigde documenten opvragen voor de verkoop (zoals een energielabel);
 • bezichtigingen begeleiden en vragen van geïnteresseerden beantwoorden;
 • onderhandelen met mensen die een bod uitbrengen;
 • het koopcontract opstellen volgens juridische normen;
 • de eindinspectie van de woning doen.

Ben je benieuwd wat jouw woning op de huidige markt oplevert? Vraag dan een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling

Schakel nu een makelaar in Vlaardingen in

Sta jij voor de spannende stap om een huis te kopen of verkopen in Vlaardingen? Schakel dan de expertise in van iemand die dit proces door en door kent en die je uitgebreid kan begeleiden. Als financieel adviseur én makelaar in Vlaardingen staat Remco graag voor je klaar.

Plan direct een eerste afspraak met hem in via 0800 – 1600 of via rvbarneveld@vanbruggen.nl. Je kunt ook contact opnemen via de knop hieronder. Dan plannen we snel een afspraak op het moment dat het jou uitkomt.

Gratis kennismaking