Een reisverzekeringen afsluiten?

Als we op reis gaan zijn we vooral (en het liefste) druk met de leuke voorbereidingen: het inpakken van onze vakantiekleding, alvast de leuke terrasjes uitzoeken en in veel gevallen natuurlijk de caravan en auto rijklaar maken.

Maar stelt u zich eens voor dat al uw spullen kwetsbaar zijn tijdens uw verblijf in het buitenland. U wilt natuurlijk niet dat uw persoonlijke eigendommen gestolen worden of beschadigd raken. Wanneer dit dan toch gebeurd is dat heel vervelend, juist daarom wel zo prettig om te weten dat u ook hierop voorbereid bent!

Doorlopende reisverzekering afsluiten->     Kortlopende reisverzekering afsluiten->

Uw vakantie annuleren?

Tijdens uw vakantie kunnen er omstandigheden ontstaan waardoor uw reis of vakantie afgebroken moet worden. Uiteraard zonde wanneer u zich bedenkt dat u op dat moment alsnog uw reis moet betalen.

Type verzekeringen

De duur van uw vakantie kan bepalend zijn voor de type verzekering. Zowel voor een annulerings- als voor een reisverzekering kunt u onderscheid maken tussen een kortlopende of een doorlopende verzekering. Wij denken hierin graag met u mee.

Vul ons contactformulier in zodat wij contact met u opnemen en samen met u de juiste verzekering kiezen; zorgen wij er daarna voor dat u onbezorgd op reis kunt!

Reisverzekering afsluiten? De tips!

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak