Autoverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering berekenen en autoverzekering vergelijken

U kunt bij ons ook online de premie voor uw autoverzekering vergelijken en een goedkope autoverzekering afsluiten. De goedkoopste autoverzekering is lang niet altijd de beste. Kijk daarom ook goed naar de voorwaarden en de dekking.

Autoverzekering: beperkt casco (WA+) of all risk?

Bij WA+ zitten de meeste dekkingen er gewoon nog in. Het belangrijkste verschil tussen WA+ en all risk verzekering is de dekking voor verkeersschade. De all risk verzekering vergoedt alle schades die zijn ontstaan in het verkeer, ook aan uw eigen auto, behalve als het opzet is geweest van uw kant. De WA+ vergoedt alleen de schade aan de tegenpartij als de aanrijding uw fout was. Schade aan het eigen voertuig alleen wanneer er bijvoorbeeld sprake is van brand, botsingen met dieren, storm en ruitbreuk. Is iemand anders aansprakelijk voor een aanrijding, dan is de schade te verhalen op de tegenpartij en heeft u de all risk verzekering niet nodig. Het tweede verschil is vandalisme. Wordt uw auto kapotgemaakt door een vandaal of is de dader van een aanrijding niet te achterhalen, dan kunt u dat - onder voorwaarden - alleen claimen op uw all risk verzekering.

Een dure WA+ verzekering kan nog steeds evenveel kosten als een voordelige all risk verzekering. De beste tip voor uw autoverzekering blijft dus goed vergelijken. Niet alleen op prijs, maar zeker ook op voorwaarden. We doen dat graag voor u, zodat u voor uw situaties niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste verzekering heeft.

Ik wil een verzekering afsluiten

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op. Snel een verzekering nodig? Bel dan 0800 1600 en we regelen het direct voor u.

Ik wil graag de volgende verzekering afsluiten: is niet ingevuld.

Naam: is niet ingevuld.

Telefoonnummer: is niet ingevuld.

Email: is niet ingevuld.

Opmerking: is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.