Autoverzekering

Autoverzekering

Uw auto verzekeren lastig? Wij maken het graag gemakkelijk voor u. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten. Onze verzekeringsadviseurs staan voor u klaar met advies over uw autoverzekering vergelijken en beantwoorden graag uw vragen. Sluit nu een verzekering af met 10% korting! Personenautoverzekeringen van Allianz, a.s.r., Avéro, De Goudse, Generali, London, Nationale-Nederlanden en Reaal kunnen met 10% korting worden afgesloten. Dit geldt ook voor de huismerken van Voogd & Voogd.

Autoverzekering berekenen en autoverzekering vergelijken

U kunt bij ons ook online de premie voor uw autoverzekering vergelijken en een goedkope autoverzekering afsluiten. De goedkoopste autoverzekering is lang niet altijd de beste. Kijk daarom ook goed naar de voorwaarden en de dekking.

Autoverzekering: beperkt casco (WA+) of all risk?

Bij WA+ zitten de meeste dekkingen er gewoon nog in. Het belangrijkste verschil tussen WA+ en all risk verzekering is de dekking voor verkeersschade. De all risk verzekering vergoedt alle schades die zijn ontstaan in het verkeer, ook aan uw eigen auto, behalve als het opzet is geweest van uw kant. De WA+ vergoedt alleen de schade aan de tegenpartij als de aanrijding uw fout was. Schade aan het eigen voertuig alleen wanneer er bijvoorbeeld sprake is van brand, botsingen met dieren, storm en ruitbreuk. Is iemand anders aansprakelijk voor een aanrijding, dan is de schade te verhalen op de tegenpartij en heeft u de all risk verzekering niet nodig. Het tweede verschil is vandalisme. Wordt uw auto kapotgemaakt door een vandaal of is de dader van een aanrijding niet te achterhalen, dan kunt u dat - onder voorwaarden - alleen claimen op uw all risk verzekering.

Een dure WA+ verzekering kan nog steeds evenveel kosten als een voordelige all risk verzekering. De beste tip voor uw autoverzekering blijft dus goed vergelijken. Niet alleen op prijs, maar zeker ook op voorwaarden. We doen dat graag voor u, zodat u voor uw situaties niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste verzekering heeft.