Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Veenendaal Bernard van Kreelpoort 4
3901 AK Veenendaal
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Veenendaal

Uw makelaar in Veenendaal

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan u denkt. Voorkom dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet, of dat u zich laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt. Neem daarom altijd een aankoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep mee. Die komt op voor uw belangen en verdient zich zelf dubbel en dwars terug.

Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal

Het makelaarskantoor op het mooiste, historische plekje van Veenendaal, met die enthousiaste mensen die u altijd kunnen en willen helpen. Zodra u over de drempel stapt voelt u de gastvrijheid en weet u dat u op nummer één staat. En dat is fijn bij het kopen van een woning, want dat is geen aankoop die u zomaar doet! Een weloverwogen besluit neemt u samen met een makelaar met veel kennis van zaken. Bij Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal helpt Rika van der Zouwen u met de verkoop en aankoop van uw woning. En wilt u ook meer weten over de financiering? Dan schuift financieel adviseur Peter Kilsdonk ook aan bij het gesprek. Hij maakt een totaal financieel plan, zo bent u op de hoogte van de financiële gevolgen bij aan- of verkoop van de woning. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

maltaplein

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij ons kunt u op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van uw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt u werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. En dat niet alleen, u weet zeker dat de aan- en verkoop van uw woning nét zo goed wordt geregeld als de financiering hiervan. Peter en Rika nemen voor u al het werk uit handen.

Download hier onze brochure  >

Geen verrassingen, maar een vast bedrag!

Het (ver)kopen van een huis kan ingewikkeld zijn. Het is fijn dat het traject helder en duidelijk voor u is. Zo weet u van ons kunt verwachten.

Bij vrijwel alle makelaars betaalt u een bedrag op basis van de verkoopprijs van de woning, ook wel courtage genoemd. Normaal gesproken bedraagt deze courtage ongeveer 1,2% courtage en worden er diverse andere kosten gerekend (+/- €695,-). Van Bruggen Adviesgroep Veenendaal doet het anders; bij ons kiest u een pakket en betaalt u een vast bedrag. Zo staat u nooit voor verrassingen. Zit u pakket er toch niet bij? Dan is volledig maatwerk ook mogelijk!

 

Een huis verkopen? 

Een huis kopen? 

                                       

                                                 Klik op een dienstverlening naar keuze en download de brochure.

Zoek een woning Veenendaal