Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Veenendaal Bernard van Kreelpoort 4
3901 AK Veenendaal
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Veenendaal

Makelaar in Veenendaal

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag. En dan is het ook nog eens op dit moment gekkenhuis op de woningmarkt. Ook in Veenendaal. Daarom is het extra fijn om een professional aan je zijde te hebben. Een makelaar kan je helpen om goed beslagen ten ijs te komen in je zoektocht naar een huis. En om je huidige woning voor een goede prijs te verkopen. Rika en Sylvie zijn graag jouw ervaren makelaars in Veenendaal. Schakel hen in voor de succesvolle aankoop en/of verkoop van jouw huis.

Maak een gratis afspraak

Hypotheekadviseur én makelaar in Veenendaal

Ons makelaarskantoor bevindt zich op het mooiste, historische plekje van Veenendaal, aan de Bernard van Kreelpoort 4. Vanaf deze mooie locatie helpen wij al jarenlang klanten in hun zoektocht naar een nieuwe woning of bij de verkoop van hun huidige huis. Zodra je over de drempel stapt, voel je direct de gastvrijheid en weet je dat je op nummer één staat. En dat is fijn bij het kopen van een woning, want dat is geen aankoop die je zomaar doet!

Is het huis dat je voor ogen hebt inderdaad een goede aankoop? Hoe voorkom je dat andere geïnteresseerden je steeds voor zijn? En waar doe je goed aan bij het bieden? Daarover kunnen Rika en Sylvie je als makelaars in Veenendaal uitgebreid adviseren.

En wil je meer weten over de financiering van je woning? Dan schuift financieel adviseur Peter Kilsdonk ook aan bij het gesprek. Hij maakt een financieel totaalplan, waardoor je de financiële gevolgen bij aan- of verkoop van de woning helder hebt. Zo kan Peter van tevoren je maximale hypotheek voor je berekenen, zodat je weet hoeveel je kunt bieden. En ook als de koop rond is, kan hij de hypotheek voor je aanvragen. Voor compleet hypotheekadvies zit je bij hem goed.

Fijn, want zo heb je alle begeleiding die je nodig hebt onder één dak: een ervaren hypotheekadviseur én makelaar in Veenendaal.

Huis kopen in Veenendaal

Wil je een huis kopen in Veenendaal? Dan komt er van alles op je af. Je houdt misschien zelf al de Funda-app nauwlettend in de gaten. Maar je merkt ook dat de woningen als zoete broodjes over de toonbank gaan. Door de vele andere geïnteresseerden zijn de mooiste woningen vaak al snel verkocht. Hoe vergroot je dan toch je kansen om aan een woning te komen? Simpel: schakel een makelaar in Veenendaal in.

Wij kunnen jou als een van de eersten nieuw woningaanbod tippen, zelfs al voordat het op Funda staat. Daardoor ben jij er snel bij met het plannen van een bezichtiging. Ga je een woning bezichtigen? Dan gaan we op jouw verzoek graag met je mee om kritische vragen te stellen en je op belangrijke aandachtspunten te wijzen. En breng je een bod uit? Ook dan adviseren we je en kunnen we je helpen om een betere kans te maken op dé woning van je dromen.

Overigens kunnen we je zowel bijstaan bij het kopen van een bestaande woning als bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Ook het nieuwbouwaanbod in Veenendaal houden we nauwlettend voor je in de gaten. En wil je zelf een huis bouwen en daarvoor een kavel kopen? Ook dan kunnen wij je verder helpen.

Schakel een aankoopmakelaar in

Wat kunnen we doen als aankoopmakelaar in Veenendaal?

Als aankoopmakelaar in Veenendaal kunnen we je veel werk uit handen nemen rondom de aankoop van en zoektocht naar je huis. Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Zeker als je een eerste huis koopt, komt er veel op je af. Maar ook als dit je volgende huis is, wordt je vaak verrast door het grote aantal punten om op te letten. Dan is het fijn als iemand je op belangrijke aandachtspunten wijst. Bovendien voorkom je met ons als aankoopmakelaar in Veenendaal aan je zijde dat je belangrijke dingen over het hoofd ziet. Of dat je je laat leiden door emoties en onnodig veel betaalt voor een huis. Neem daarom altijd een aankoopmakelaar mee. Die adviseert je over een passende prijs en een slimme biedingstactiek, en komt in de onderhandelingen op voor jouw belangen.

Overwaarde whitepaper downloaden

Doordat je met een aankoopmakelaar aan je zijde minder snel té veel overbiedt, verdient de makelaar zich vaak dubbel en dwars terug. Bovendien weet je zeker dat alles goed verzorgd is voor de aankoop van je huis. Zo checken onze aankoopmakelaars ook het koopcontract en wijzen je op belangrijke clausules of voorwaarden, die jij moet kennen voordat je besluit tot aankoop over te gaan.

Wat bovendien fijn is, is dat Rika en Sylvie specifiek aankoopmakelaar in Veenendaal zijn. Ze kennen het woningaanbod, mogelijke addertjes onder het gras en de kansen in deze fijne stad als geen ander. Van appartementen tot grote villa’s en alles daartussenin.

Bieden met Zekerheid

Droomhuis in het vizier, maar niet de enige bieder? Bied zorgeloos zonder voorbehoud van financiering op je droomwoning met ‘Bieden met Zekerheid’ van Van Bruggen Adviesgroep Zwolle! Deze unieke verzekering dekt 10% van de aankoopprijs, mocht je hypotheek onverhoopt niet rondkomen. Vergroot je kansen op het aankopen van jouw droomwoning zonder financieel risico!

 

Huis verkopen in Veenendaal

Verruil je je huidige woning voor een nieuw onderkomen? Dan kom je voor nog een uitdaging te staan: je huis verkopen. Althans, woningen worden op dit moment vaak razendsnel verkocht. Dus je hoeft vast niet bang te zijn dat je je woning aan de straatstenen niet kwijtraakt. Maar bij de verkoop van een huis komt opnieuw een hoop geregel kijken. Je woning moet op de foto gezet worden. Er moet een goede verkoopprijs bepaald worden. De bezichtigingen met geïnteresseerden moeten gepland worden. En dan komen er na het ontvangen van de biedingen ook nog onderhandelingen.

Bij al die zaken kunnen wij je als verkoopmakelaar bijstaan. We helpen je om je woning zo goed mogelijk te verkopen en nemen je tijdens het verkoopproces veel werk uit handen. Zo weet je zeker dat alles ook op papier goed geregeld is. En dat je een mooi bedrag aan je verkochte woning overhoudt.

Gratis waardebepaling in Veenendaal

Ben je nieuwsgierig hoeveel jouw woning ongeveer zal opbrengen op de huidige woningmarkt? Doe dan de gratis waardebepaling in Veenendaal via onze site. Als je een aantal gegevens invult, ontdek je razendsnel wat jouw woning zo ongeveer zal opbrengen.

Wat kunnen we voor je doen als verkoopmakelaar in Veenendaal?

Wat een verkoopmakelaar precies doet? Nogal wat dingen. We kunnen je bijstaan tijdens het volledige verkoopproces. Alleen voor de taxatie van je woning schakelen we een andere expert in. Zo kunnen we je bijstaan bij de volgende taken:

  • een geschikte verkoopprijs voor je woning bepalen;
  • je woning op een aantrekkelijke manier op Funda zetten;
  • de woning op diverse manieren onder de aandacht brengen;
  • bezichtigingen voor je inplannen en begeleiden;
  • onderhandelen met bieders;
  • de koopakte opstellen;
  • de definitieve verkoop voor je verzorgen.

 

Met een verkoopmakelaar in Veenendaal aan je zijde kun je je woning vaak voor een hogere verkoopprijs verkopen, doordat de makelaar ook de onderhandelingen voor je doet. Dit heeft er ook mee te maken dat de makelaar jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk onder de aandacht kan brengen.

Daarnaast weet je met een verkoopmakelaar zeker dat alle voorwaarden en afspraken goed zijn vastgelegd in de koopakte. Doordat wij dit als ervaren makelaar vaker doen, weten we waarop we moeten letten. Daarmee bespaar je jezelf gedoe of hoge kosten achteraf. Kortom: een verkoopmakelaar inschakelen is een slimme zet.

Benieuwd hoe we jou als makelaar in Veenendaal kunnen helpen? Plan je gratis kennismaking in om er meer over te weten te komen.

 

Hoe zit het met je hypotheek bij het kopen van een huis?

Als makelaars in Veenendaal kunnen we dus het volledige proces rond de aan- of verkoop van je woning uit handen nemen. Maar zodra jij dé nieuwe woning hebt bemachtigd of je woning goed hebt verkocht, zijn we er nog niet. Je vindt het waarschijnlijk ook prettig om voor je nieuwe woning alles rondom de hypotheek goed te regelen. Dát is waar onze collega, financieel adviseur Peter, om de hoek komt kijken.

Peter kan je bijvoorbeeld adviseren hoe het zit met de overwaarde op je huidige huis, of je er slim aan doet je huidige hypotheek mee te nemen of deze over te sluiten. En hij denkt ook mee over zelfs de meest kleine details rondom je hypotheek. Welke verzekeringen bij je passen of hoe lang je de rente vastzet bijvoorbeeld. Zo heb je niet alleen het huis van je dromen bemachtigd, maar weet je ook zeker dat de hypotheek in orde is.

Geen verrassingen, maar een vast bedrag!

Bij vrijwel alle makelaars betaal je een bedrag op basis van de verkoopprijs van de woning, ook wel courtage genoemd. Normaal gesproken bedraagt deze courtage ongeveer 1,2% en worden er diverse andere kosten bij opgeteld (+/- € 695,-). Wij doen het anders; bij ons als makelaar in Veenendaal kies je een pakket en betaal je een vast bedrag voor onze makelaardij in Veenendaal. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

En zit je pakket er toch niet bij? Dan is volledig maatwerk ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de opties.

Makelaar in Veenendaal inschakelen?

Sta jij op het punt een huis in Veenendaal te kopen of verkopen? Dan komt de hulp van een makelaar in Veenendaal vast goed van pas. Neem contact met ons op om Rika of Sylvie in te schakelen voor makelaardij in Veenendaal. Een keer vrijblijvend kennismaken kan altijd en is gratis!

 

Zoek een woning Veenendaal