Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Valkenswaard Luikerweg 22
5554 NC Valkenswaard
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Valkenswaard

Financieel advies in Valkenswaard

Je hypotheek, consumptief krediet, verzekeringen en pensioen – het zijn zomaar een paar onderwerpen waar je je waarschijnlijk niet dagelijks in vastbijt. Gelukkig maar ook. Maar wat nu als je over één van die onderwerpen een prangende vraag hebt? Dan wil je zeker zijn van deskundig advies van een expert die kijkt naar je situatie nu én naar je toekomstplannen. Daar kun je bij ons financieel advies in Valkenswaard van op aan. Wij helpen je vanuit onze jarenlange ervaring om doordachte financiële keuzes te maken. Of het nu gaat om de aankoop van je eerste huis, je pensioen of iets anders.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur Valkenswaard

Financieel advies is iets heel persoonlijks. Geen situatie is hetzelfde en ook elke wens is anders. De één vindt het geen probleem om wat meer risico te lopen, de ander speelt graag op safe. Ook maakt het voor je financiële keuzes uit of je alleenstaand bent, samenwoont of getrouwd bent. En het doet ertoe wat je toekomstplannen zijn en in welke levensfase je je bevindt. Een jong stel dat eraan denkt om een gezin te starten, zal andere keuzes maken dan een stel van vijftigplus wiens volwassen kinderen net het huis uit zijn.

Omdat we begrijpen dat elke situatie anders is en dat iedereen dus persoonlijk advies verdient, verzorgen wij volledig onafhankelijk financieel advies in Valkenswaard. We staan los van welke geldverstrekker dan ook en kunnen daardoor puur vanuit jouw situatie en behoeften advies geven over een passende financiële oplossing.

Je bent bij ons zeker van voordelige voorwaarden en een scherpe rente of premie. Dat komt doordat we als onafhankelijk financieel adviseur in Valkenswaard tientallen verschillende aanbieders vergelijken voor ons advies aan jou. Daaruit selecteren we het product dat specifiek goed bij jou past en dat ook qua maandlasten voordelig uitpakt. Uiteraard lichten we ook in begrijpelijke taal – zonder vakjargon – toe waarom juist dit product voor jou passend is.

Over al jouw vragen financieel advies in Valkenswaard

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Valkenswaard staan financieel adviseur Joe en hypotheek- en verzekeringsadviseur Michel in de startblokken om jou op weg te helpen. We zijn er voor allerlei financiële vragen. Of je nu als starter je eerste huis gaat kopen of dat je als gepensioneerde op zoek bent naar manieren om je maandlasten te drukken – wij zijn er voor jou.

We geven je bijvoorbeeld begrijpelijk financieel advies in Valkenswaard over deze onderwerpen:

Ook als het onderwerp waarover jij een vraag hebt hier niet tussen staat, is de kans groot dat we er goed in thuis zijn. Joe en Michel hebben samen jarenlange ervaring in financieel advies in Valkenswaard. Daardoor kunnen ze je veel uit handen nemen bij het advies over jouw vraag. Zowel het advies als de aanvraag van jouw financiële product kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Ontdek in een eerste gratis oriëntatiegesprek hoe we jou kunnen helpen. Je bent welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie. Ook komen we met alle plezier bij jou langs of kunnen we je advies geven via de telefoon of webcam. Jij bepaalt!

Maak een afspraak

Begrijpelijk financieel advies in Valkenswaard

Als je een enkele blik werpt op een hypotheekakte of de voorwaarden van een verzekering, dan raak je al snel verzeild in een oerwoud aan informatie. Het vakjargon vliegt je om de oren en dat maakt het des te lastiger om een goede keuze te maken. Daarom hebben wij er onze missie van gemaakt om je niet alleen goed te adviseren over financiële keuzes, maar die vaktaal ook te vertalen naar begrijpelijke uitleg over jouw opties.

We staan dan ook voor betrokkenheid, persoonlijk advies en heldere uitleg. Want zodra jij weet waarom we je iets adviseren en dat zelf van voor tot achter begrijpt, kun je echt doordachte keuzes maken die zowel nu als in de toekomst bij je passen.

Naast begrijpelijke uitleg en persoonlijke betrokkenheid, staat ons kantoor ook voor deze zeven voordelen:

 • Alles onder één dak: hypotheken, verzekeringen, krediet en pensioen
 • Ruime ervaring en brede kennis van financieel advies in Valkenswaard
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Afspraak is afspraak
 • Lokale samenwerking met makelaars en notarissen
 • Ook advies via telefoon, video of aan huis mogelijk
 • Altijd een gratis eerste oriëntatiegesprek

Welke financiële vraag ligt bij jou op het puntje van je tong? Stel hem aan ons om zeker te zijn van deskundig financieel in Valkenswaard waarbij we niets over het hoofd zien.

Gratis kennismakingsgesprek

Volledige begeleiding bij jouw hypotheekvragen

Een vraag over je hypotheek staat vaak niet op zichzelf. Daarom verzorgen wij allround hypotheekadvies waarin we ook met alle plezier samenwerken met een lokale makelaar. Zo kunnen we volledige aankoopbegeleiding bieden. Dit betekent dat we onder meer het volgende voor je oppakken:

 • je maximale hypotheek en budget voor een woning berekenen;
 • je advies geven over wel/geen voorbehoud van financiering;
 • adviseren over een passend en realistisch bod op een woning;
 • onderhandelen met de verkoopmakelaar;
 • na acceptatie van je bod de hypotheekaanvraag doen;
 • tientallen hypotheekaanbieders vergelijken op rente en voorwaarden;
 • een passende hypotheek en eventuele verzekeringen voor je regelen.

Zo ben je vanaf de eerste oriëntatiefase tot het moment dat je in je meest feestelijke outfit je handtekening zet bij de notaris verzekerd van goede begeleiding. Helderheid over je budget vergroot bovendien je kansen om een woning te bemachtigen in deze regio. Doordat we nauw contact hebben met veel lokale makelaars in de regio, heb je een extra voordeel met ons aan je zijde.

Begeleiding bij de aankoop van je eerste of volgende woning, is zeker niet het enige wat we doen. Ons financieel advies in Valkenswaard reikt verder dan dat. Zo adviseren we je ook graag over je bestaande hypotheek. Bijvoorbeeld als je die wilt verhogen, vanuit je hypotheek een verbouwing of verduurzaming wilt financieren, of als je je hypotheek wilt oversluiten van de lage rente te profiteren.

Vrijblijvende check van je verzekeringen

Heb je een concrete vraag over lopende verzekeringen? Of vraag je je gewoonweg af of jij goed verzekerd bent of dat daarin nog iets te verbeteren valt? Joe is een ervaren verzekeringsadviseur en is uitstekend thuis in onder meer overlijdensrisico-, aansprakelijkheids- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Hij kan je daarom haarfijn uitleggen welke verzekeringen voor jou wel of niet noodzakelijk of verstandig zijn. En hij vergelijkt de vele mogelijke verzekeringen voor je, zodat jij een bewuste keuze kunt maken voor een verzekering die een gunstige premie en een aantrekkelijke dekking biedt.

Wil je je lopende verzekeringen eens onder de loep laten nemen? Schakel Joe in voor een vrijblijvende check van jouw verzekeringen. 

Vrijblijvende verzekeringscheck

Hoe kun je geld overhouden voor later?

Sparen voor later is altijd een goed idee. Zeker als langzaam maar zeker je pensioenleeftijd dichterbij komt. Denkend aan het moment dat je stopt met werken, fantaseer je vast al regelmatig over mooie plannen. Wil je een mooie reis maken? Hoop je een nieuw onderkomen te kopen waar je heel oud kunt worden? Of is het je grootste wens om in je fijne, vertrouwde huis te blijven wonen en deze woning zo te verbouwen dat het er nog heel lang goed vertoeven is? Elk van die wensen vraagt om één ding: nu alvast geld opzij zetten voor later.

Sparen en beleggen zijn daar één optie voor. Daarnaast kun je denken aan het opnemen van je overwaarde. Dat is een slimme manier om zonder structureel geld apart te moeten zetten toch een aanvulling op je pensioen te hebben. Met een krediethypotheek, een opeethypotheek of een seniorenhypotheek is een mooi extra bedrag aan buffer misschien dichterbij dan je denkt. Dat biedt kansen om bijvoorbeeld een tweede huis te kopen of een verbouwing van te betalen.

Overwaarde whitepaper downloaden

Andere opties zijn bijvoorbeeld besparen op je maandlasten, zodat je structureel meer overhoudt. Of je kunt samen met Joe of Michel gaan zitten voor een pensioenplanning op maat. Dan werk je sowieso goed voorbereid toe naar je pensioen.

Schakel ons in voor financieel advies in Valkenswaard

Kortom: met ons team zijn we van vele markten thuis als het aankomt op financieel advies in Valkenswaard. Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Wees welkom voor een eerste kennismaking, waarin we jou meer vertellen over onze werkwijze en waarin we ook graag meer horen over jouw vraag en situatie.

Kennismaken kan bij ons op kantoor in Valkenswaard, bij jou thuis of via een telefoon- of videogesprek. Plan gerust je eerste afspraak in. Dat is gratis en vrijblijvend. Klik op de knop hieronder, bel naar 040 – 287 000 of mail naar eindhovenzuid@vanbruggen.nl.

Maak direct een afspraak