Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Valkenswaard Bakkerstraat 4
5554 EE Valkenswaard
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Valkenswaard

Van Bruggen Adviesgroep Valkenswaard

Heb je een financieringsvraagstuk? Zoek je bijvoorbeeld een koopwoning en wil je volledig ontlast worden bij de zoektocht én de financiering? Heb je mooie plannen voor het besteden van je overwaarde? Of hoop je vooral te kunnen besparen op je maandlasten en vraag je je af welke opties je hypotheek daarvoor biedt? Van Bruggen Adviesgroep in Valkenswaard is er om jouw vraagstuk op te lossen door vanuit expertise creatief mee te denken en je opties in kaart te brengen. En dat zeker niet alleen voor hypotheekvragen, maar ook voor vragen over verzekeringen, pensioen, kredieten en andere financiële onderwerpen.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Valkenswaard

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Valkenswaard zijn we er om jou bij te staan bij belangrijke financiële keuzes in je leven. Wie wij zijn? Joe van den Bergh en Michel Theelen. Joe is financieel adviseur en Michel is hypotheek- en verzekeringsadviseur. Daardoor kunnen we jou bij elke financiële vraag een passend totaaladvies bieden. Maar ook als je een enkele losse vraag hebt, geven we je daar graag antwoord op. We kijken verder dan de meeste adviseurs en denken creatief mee, wat betekent dat we mogelijkheden voor jou in kaart brengen. Altijd op een heldere en begrijpelijke manier.

We zijn er in veel situaties voor je. Als je je eerste huis koopt, als je gaat samenwonen, als je door uitvliegende kinderen kritisch naar je maandlasten wilt laten kijken of als je aan het eind van de rit met pensioen gaat. Maar ook bij losse vragen, zoals besparen op je maandlasten door oversluiten, staan we graag naast je. Op een betrokken manier en volgens afspraak. Wat we zeggen, dat doen we ook. Altijd.

Volledige begeleiding bij aankoop woning

Helaas liegen de krantenkoppen er niet om: de woningmarkt is krap, huizen zijn duur en er wordt flink overboden. Heb jij dan nog wel mogelijkheden om op deze markt een huis te vinden? Vaak wel. Laat je hoofd niet meteen hangen, want wij kijken naar wat er wél kan. Ook als je starter bent op de woningmarkt. We geven je zekerheid over de maximale hypotheek die je kunt krijgen, zodat je goed voorbereid je geluk op de woningmarkt kunt beproeven. Ook adviseren we je over de onderhandelingen en helpen we je aan een passende hypotheek zodra je bod is geaccepteerd.

Doordat we ook aankoopbegeleiding bieden in samenwerking met lokale makelaars kunnen we je zelfs van A tot Z helpen bij de aankoop van je woning. Vanaf het helder krijgen van je budget voor een woning tot de onderhandelingen met de verkopend makelaar. Doordat wij alle lokale makelaars kennen, heb je met ons aan je zijde vaak een streepje voor. Daarnaast is het fijn om niet in je eentje de spannende stap naar een eerste woning of volgende koopwoning te zetten. Dan weet je zeker dat je niet méér biedt dan voor jou haalbaar is.

 

Méér dan alleen hypotheekadvies

Hypotheekadvies is voor ons een belangrijke tak van sport, maar het is zeker niet de enige vorm van financieel advies waarin wij goed thuis zijn. We kunnen je adviseren over allerlei onderwerpen. Naast advies over je hypotheek, kun je ook denken aan advies over:

Financieel advies voor vijftigplussers

Als je kinderen ouder worden en je pensioen langzaam maar zeker dichterbij komt, dan brengt dat vaak allerlei financiële vragen met zich mee. We zien dat veel vijftigplussers soortgelijke vragen hebben, zoals:

 • Wat kan ik doen met de overwaarde die op mijn huis rust?
 • Kan ik besparen op mijn maandlasten voor mijn hypotheek of verzekeringen?
 • Kan ik mijn kinderen met een schenking helpen bij de aankoop van een woning of de financiering van een studie?
 • Hoeveel bedraagt mijn pensioeninkomen en is dat voldoende om rond te komen?
 • Welke opties heb ik om vanuit mijn overwaarde een verbouwing te financieren?
 • Kan ik een tweede huis kopen, bijvoorbeeld als vastgoedinvestering?
 • Ik ben (bijna) met pensioen. Kan ik dan nog steeds een huis kopen? (Jazeker, een seniorenhypotheek biedt opties!)
 • Wat moet ik doen als mijn hypotheek binnenkort afloopt?
 • Is een opeethypotheek voor mij een mogelijkheid om ondanks mijn beperkte pensioeninkomen toch de overwaarde op te nemen?

In elk van die financiële vraagstukken zijn wij goed thuis. We leggen je graag op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit hoe je situatie in elkaar steekt en welke financiële opties er voor jou zijn. En we helpen om daarin de juiste keuzes te maken, zodat je met een gerust hart straks van je pensioen kunt genieten.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij een pensioenplanning opstellen? Mail of bel ons voor een eerste kennismaking. Dan vertellen we je vrijblijvend meer over onze werkwijze.

Maak een afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Tot slot is het nog belangrijk om te weten dat er naast de eigenaar geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Valkenswaard, waardoor Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing. Dat wil zeggen dat er geen medewerkers zijn die een variabele beloning krijgen. 

Je verzekeringsvragen beantwoord

Als huiseigenaar kun je niet onder een aantal verplichte verzekeringen uit. Daarnaast zijn er verschillende verzekeringen die voor iedereen handig zijn om te hebben. Een inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering bijvoorbeeld. Verder zijn er verschillende verzekeringen die niet verplicht maar mogelijk handig zijn. Welke daarvan heb jij absoluut nodig? En welke zijn optioneel? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Valkenswaard kun je rekenen op eerlijk verzekeringsadvies. We zijn volledig onafhankelijk in ons advies, waardoor bij ons vooropstaat dat jij goed geholpen bent.

We denken bijvoorbeeld mee of het voor jou zinvol is om het risico op arbeidsongeschiktheid af te dekken. Of zou je inkomensterugval in zo’n situatie op een andere manier kunnen opvangen? Ook kijken we graag naar het verzekeren van het overlijdensrisico. Is het slim om dat te verzekeren? Of is dat voor jou en je partner niet per se nodig? Wij adviseren je er over.

Ook kijken we graag mee naar je bestaande verzekeringen om te bepalen of die misschien voordeliger kunnen. Het zou zonde zijn als je daar bespaarkansen laat liggen. Laat zeker eens in de zoveel tijd je verzekeringen door ons onder de loep nemen. Dan onderzoeken we samen hoe jij tegen een aantrekkelijke premie zo goed mogelijk verzekerd bent.

Altijd onafhankelijk en deskundig advies

Of het nu gaat over je hypotheek, verzekeringen, pensioen of een andere vraag – ons financieel advies is altijd objectief en onafhankelijk. We zijn niet verbonden aan slechts een paar geldverstrekkers of verzekeraars, maar vergelijken tientallen geldverstrekkers op voorwaarden en rente of premie voor jou. Daardoor weet jij één ding zeker: dat je een product afsluit dat voordelig is voor je portemonnee en dat 100% bij je situatie nu en in de toekomst past.

We hebben ruime ervaring met financieel advies over diverse onderwerpen en hebben een groot netwerk aan makelaars, taxateurs en notarissen om ons heen. Daardoor kunnen we je bij elke financiële vraag van begin tot eind de juiste begeleiding bieden.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Valkenswaard?

In welke levensfase je ook zit en waar je vraagstuk ook over gaat, wij zijn er om jou begrijpelijk, deskundig en onafhankelijk advies te geven. Vanuit onze kennis denken we creatief met je mee, zodat jij tot een oplossing komt die echt bij je situatie past.

Van Bruggen Adviesgroep in Valkenswaard is een vertrouwde naam onder klanten in Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven Geldrop en Waalre. Waarom onze klanten ons kantoor waarderen? Om deze 7 redenen:

 • Alles onder één dak: hypotheken, verzekeringen, krediet en pensioen
 • Ruime ervaring en brede kennis van financieel advies
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Afspraak is afspraak
 • Begrijpelijke uitleg en persoonlijk betrokken
 • Ook advies via telefoon, video of aan huis mogelijk
 • Altijd een gratis eerste adviesgesprek

Nieuwbouw

De valkenier

De gemeente Valkenswaard maakt deel uit van de zogenoemde Metropoolregio Eindhoven, waarin nauw wordt samengewerkt op thema’s zoals werkgelegenheid en bereikbaarheid. Wonen in Valkenswaard en werken in de regio Eindhoven gaan dan ook heel goed samen. De Valkenier omvat 46 appartementen, 6 hoekwoningen en 10 tussenwoningen. De woningen en appartementen worden gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid en een hoge mate van wooncomfort. Wil jij je inschrijven voor het project? Schrijf je hier in.

De lindse acht

Leende telt zo’n 4.500 inwoners en heeft alles in huis dat je in een dorp zou wensen. De Lindse Acht telt in totaal vier royale gezinswoningen en vier ruime levensloopbestendige woningen. Daarmee biedt dit nieuwste stukje Leende een thuis aan jong en oud en ontstaat er een diverse wijk. Als bewoner beschik je over een ruime tuin met een eigen berging. Parkeren doe je op eigen erf. Meer weten over dit project? Bekijk dan hier onze pagina over "De Lindse Acht".

Van Bruggen Adviesgroep Valkenswaard is expert op het gebied van nieuwbouw hypotheken en heeft een nauwe samenwerking met 'Met ons Makelaars'. Wil jij weten hoe je een nieuwbouwwoning kunt financieren? Maak dan snel een afspraak of kom langs bij onze vestiging. 

Samenwerking Met Ons Makelaars

Je huis kopen of verkopen? Dit doe je samen met van Bruggen Adviesgroep Valkenswaard en Met Ons Makelaars. Onze samenwerkende makelaar is gevestigd in Valkenswaard en kent de omgeving als geen ander. Door onze samenwerking word je snel en efficiënt geholpen. Het (ver)kopen van een woning en je financiën zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen zorgen wij ervoor dat het proces soepel verloopt.

Team met ons makelaars

Advies op kantoor, bij je thuis of online

Kun je ons financieel advies gebruiken bij een concrete vraag? Je bent van harte welkom voor een kop goede koffie bij ons op kantoor. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Daarnaast bieden we telefonisch advies, advies via de video en kunnen we ook bij jou thuis langskomen voor advies aan de keukentafel.

Maak een gratis eerste afspraak voor een oriëntatiegesprek. Daarin kom jij al meer te weten over jouw situatie. Ook vertellen we je precies hoe wij te werk gaan.

Via de knop hieronder kun je direct een oriëntatiegesprek aanvragen. Bellen naar 040 – 287 0000 of mailen naar eindhovenzuid@vanbruggen.nl kan ook. 

Plan een kennismaking
KvK: 62642324AFM: 12045421Documenten