Eindhoven-Zuid

Bakkerstraat 4
5554 EE Valkenswaard
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Eindhoven-Zuid

Van Bruggen Adviesgroep Valkenswaard

Joe van den Bergh is al ruim 15 jaar dé financieel adviseur en hypotheekadviseur in uw regio en ontvangt u graag in zijn kantoor aan de Bakkerstraat 4 in Valkenswaard. U bent hier van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek over uw financiële situatie, maar indien gewenst komt Joe ook graag bij u thuis langs. Benieuwd wat Joe voor u kan betekenen?

Maak direct een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wanneer u op huizenjacht bent dan zult u ontdekken dat er veel komt kijken bij het kopen van een huis. Om goed voorbereid te zijn is het prettig om te weten wat uw mogelijkheden zijn voor het financieren van uw huis. Door te kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep als uw hypotheekadviseur bent u verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies. In een vrijblijvend eerste gesprek bespreekt onze financieel adviseur Joe van den Bergh graag de mogelijkheden met u, rekening houdend met uw huidige maar ook toekomstige wensen. Zo weet u zeker dat er gezocht wordt naar een hypotheek met de voorwaarden die voor u het beste zijn. Ook na het afsluiten van uw hypotheek houden we een vinger aan de pols om zo te monitoren of uw hypotheek door veranderende omstandigheden nog beter kan.

Compleet financieel advies

Naast hypotheekadvies, helpen wij u tevens graag met verschillende andere financiële adviezen. Denk aan een financieel advies over het afsluiten van uw verzekeringen, het regelen van uw pensioen of een scheiding. Dergelijke zaken kunnen een behoorlijke impact hebben op uw financiële situatie, waar u zich zo goed mogelijk op voor wilt bereiden. Kortom, met iedere financiële vraag kunt u bij Joe van den Bergh terecht!

Maak een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Valkenswaard heeft een samenwerking met een ervaren en lokale makelaar, namelijk Van Wijk Vastgoed & Makelaardij. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van het beste hypotheekadvies, maar ook van een makelaar die de markt kent en u kan helpen met de aan- of verkoop van uw huis. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel gratis 0800-1600 of maak.

KvK: 62642324AFM: 12045421Documenten