Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Steenwijk Sluisweg 5
8332 JC Steenwijk
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Steenwijk

Financieel advies in Steenwijk

Of het nu gaat over je hypotheek, pensioen, verzekeringen of leningen – wij zijn er voor persoonlijk financieel advies in Steenwijk. We helpen je om uit het grote aanbod aan financiële producten een product te kiezen dat juist bij jouw situatie past. Zo zorgen we voor lage lasten, passende voorwaarden en zekerheid over je financiën. Nu en in de toekomst. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Schakel ons in voor onafhankelijk financieel advies in Steenwijk op belangrijke momenten in jouw leven. Van de aankoop van een huis tot het financieel voorbereiden op je pensioen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel advies in Steenwijk voor lage maandlasten en gunstige voorwaarden

Het aanbod aan hypotheken, verzekeringen en andere financiële oplossingen is vaak enorm. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen je hypotheek meenemen of oversluiten bij een verhuizing. Je hebt de keuze uit tientallen hypotheekaanbieders. En dan moet je ook nog eens knopen doorhakken over je rentevaste periode en hypotheekvorm. Lastig, lastig. Waar doe jij precies goed aan?

Met ons financieel advies in Steenwijk adviseren we je over een financieel product dat jou lage maandlasten en aantrekkelijke voorwaarden oplevert. Dit kunnen we doen omdat wij als onafhankelijk financieel adviseur in Steenwijk tientallen opties voor je vergelijken en zo het overzicht hebben over alle mogelijkheden. Met ons advies kun je tot wel een paar honderd euro per maand aan maandlasten besparen ten opzichte van als je zelf een financieel product kiest. Op die manier verdient ons financieel advies in Steenwijk zich vaak snel terug.

Deskundige kennis van hypotheken, verzekeringen en pensioen

Bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk word je persoonlijk geholpen door Henri: financieel adviseur, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur. Hij werkt al jaren in deze branche en kent daardoor de wereld van hypotheken, verzekeringen en pensioen op z’n duimpje. Hij wijst je op aandachtspunten waar je zelf nog niet aan had gedacht, kent de vele bijzondere mogelijkheden voor onder meer starters en gepensioneerden en kan met een brede blik jouw complete financiële situatie doorlichten. Kortom: je gaat dankzij zijn advies altijd met veel inzicht én een passende financiële oplossing de deur weer uit.

Wie ons inschakelt voor financieel advies in Steenwijk, profiteert van deze voordelen:

 • Financieel advies in Steenwijk over jouw opties voor nu en later
 • Van eerste oriëntatie tot ondertekening – alles voor jou geregeld
 • Uitgebreide kennis van hypotheken, verzekeringen, pensioen en meer
 • 100% onafhankelijk: jouw belang staat voorop
 • Keuze uit tientallen geldverstrekkers
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening voor betrouwbaar advies
 • Gratis eerste kennismakingsafspraak

Wil je vrijblijvend bespreken welke financiële mogelijkheden je in jouw situatie hebt? We gaan er graag met je over in gesprek. Gratis en zonder dat je ergens aan vastzit. Plan gerust je afspraak in!

Maak direct een afspraak

Hypotheekadvies voor je nieuwe woning

Een huis kopen is in veel opzichten een spannende aangelegenheid. Ook als je het al eerder hebt gedaan, blijft het een bijzondere stap. Naast dat een huis vinden op de huidige woningmarkt een spannende uitdaging op zich is, krijg je ook nog het regelen van de hypotheek op je bordje. Gelukkig hoef je dit allemaal niet zelf uit te zoeken. Wij zijn er tijdens de huizenjacht naar je eerste woning of volgende woning voor je, vanaf het berekenen van je maximale hypotheek tot aan het nalopen van de hypotheekakte als alles rond is. Zo kun jij je focussen op je droomhuis, terwijl je zeker weet dat je daarvoor een passende hypotheek afsluit.

Ons hypotheekadvies begint vaak met het bepalen van jouw hypotheekmogelijkheden. Dat kunnen we trouwens ook doen als jij geen gewone hypotheek, maar een zzp-hypotheek of seniorenhypotheek wilt afsluiten. Zo heb je helder wat jij kunt bieden op een woning. Natuurlijk laten we je daarbij ook eerlijk weten in hoeverre je maximale hypotheek voor jou verantwoord is. En is het beter om nog even te wachten met je verhuizing of eerst geld bij elkaar te sparen? Dan laten we het je ook weten. Maar onze ervaring leert dat er regelmatig meer mogelijk is qua hypotheek dan je wellicht denkt.

Laat jouw maximale hypotheek berekenen

Kun je besparen op je maandlasten?

Niemand betaalt graag meer dan nodig is. Logisch! Daarom helpen wij je graag om in kaart te brengen waar jouw bespaaropties liggen. Kunnen je verzekeringen wellicht voordeliger, aangezien je nu dubbel verzekerd bent of wel heel veel premie betaalt? Kun je besparen op je hypotheek door rente te middelen of je hypotheek over te sluiten? Of is het in jouw situatie, bijvoorbeeld met het oog op je pensioen, verstandig om naar een voordeligere woning te verhuizen? Het zijn stuk voor stuk vragen waarop wij je antwoord kunnen geven. We nemen jouw financiële situatie onder de loep en wijzen je al in een eerste gratis gesprek op jouw mogelijke besparingen.

Financieel advies voor 50-plussers

Steeds meer klanten die bij ons aankloppen voor financieel advies in Steenwijk zijn vijftig jaar of ouder. Dat is niet gek, want zo rond je vijftigste verandert er het nodige in je financiële situatie. We zien vaak dat rond die leeftijd de kinderen het huis uit gaan, waardoor je wellicht uitkijkt naar een andere woning of hen financieel wilt ondersteunen met een schenking.

Maar er is nog een belangrijk onderwerp dat zo rond je vijftigste de kop opsteekt: je pensioen. Ook al laat dat nog even op zich wachten, het is verstandig om je er nu al mee bezig te houden. Je moet je realiseren dat je hypotheekmogelijkheden vanaf je 57e beperkter zijn door je naderende pensioen, wat betekent dat je onder andere minder kunt lenen voor een nieuwe woning of een verbouwing en dat het verzilveren van je overwaarde ook lastiger wordt. Dat terwijl veel mensen voor hun pensioen wel wat extra buffer kunnen gebruiken.

Daarom geven wij je graag financieel advies in Steenwijk rondom jouw pensioenvragen. Zo kunnen we je helpen bij elk van deze vraagstukken:

 • Hoe kun je je opgebouwde pensioen zelf aanvullen (ook zonder te sparen)?
 • Kun je je overwaarde verzilveren om die te gebruiken als pensioenaanvulling?
 • Welke mogelijkheid is voor jou gunstig om je overwaarde op te nemen (een tweede hypotheek, krediethypotheek, hypotheekverhoging, etc.)?
 • Is een opeethypotheek voor jou een aantrekkelijke hypotheekvorm om je overwaarde op te nemen?
 • Welke opties zijn er om te besparen op je vaste lasten, zodat je meer geld overhoudt voor later?
 • Waar doe je verstandig aan met je lopende aflossingsvrije hypotheek, die over een tijdje afloopt?
 • Als je in scheiding ligt met je ex-partner, wat heeft dat dan voor gevolgen voor jullie gezamenlijke pensioen?
 • Kun je met je overwaarde een tweede huis kopen om met de huurinkomsten daarvoor je extra pensioen bij elkaar te sparen?

Waar geven we je nog meer financieel advies in Steenwijk over?

Dankzij onze brede financiële ervaring weten wij met veel financiële vraagstukken wel raad. Het blijft zeker niet alleen bij hypotheek- en pensioenvragen. Zo kunnen we je ook persoonlijk financieel advies in Steenwijk geven over elk van deze onderwerpen:

 • een verbouwing van je huis financieren;
 • verduurzamingsplannen voor je woning bekostigen;
 • een woning kopen voor de verhuur;
 • schade- of levensverzekeringen afsluiten;
 • een huis kopen na een scheiding of je ex-partner uitkopen;
 • een familiehypotheek afsluiten om samen met je kinderen een huis te kopen;
 • bestaande leningen oversluiten.

Wees welkom voor een gratis kennismaking

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw financiële opties? Of ben je klaar met zelf je hoofd breken over lastige financiële vraagstukken? Je bent meer dan welkom op ons kantoor voor financieel advies in Steenwijk. Plan direct je gratis kennismaking en ontdek binnen een uur hoe we jou kunnen helpen.

Een gratis gesprek plannen doe je door te bellen naar 0521 – 522 100, te mailen naar steenwijk@vanbruggen.nl of door op de knop hieronder te drukken. Zien we je snel?

Maak een gratis afspraak