Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Sneek
Sneek
0800 1600
Bel mij terug
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Sneek

Makelaar in Sneek

Je staat op het punt een spannende stap te zetten. De grote zoektocht naar een koophuis is gestart. Misschien ga je je huidige woning verkopen. Of het is een combinatie van allebei. Maar omdat de woningmarkt al een paar jaar op rij gekkenhuis is, ook hier in Friesland, is het fijn als je er niet in je eentje voor staat. Hoe verkoop je je woning voor een zo goed mogelijke prijs? Waar moet je op letten als je een nieuw huis koopt en hoe doe je een goed (maar niet té hoog) bod? Als makelaar in Sneek kunnen we jou veel stress, verborgen gebreken én geld besparen.

Maak een gratis afspraak

Financieel advies én makelaardij in Sneek

Bij de aankoop van een nieuwe woning schakelen de meeste mensen twee professionals in: een hypotheekadviseur en een makelaar. Wij maken het je een stuk makkelijker: bij ons vind je financieel advies en makelaardij in Sneek op één plek. Bert is zowel financieel adviseur als makelaar in Sneek. Daardoor kan hij je begeleiden bij de zoektocht naar je nieuwe woning, bij het aankoopproces én bij de financiering van het huis. Schakelen gaat daardoor nóg sneller, wat jou veel tijd en zorgen bespaart én wat je kans op hét droomhuis vergroot.

Hypotheekadvies voor je nieuwe woning

Ten eerste kunnen we je financiële situatie voor je in kaart brengen. We rekenen voor je uit hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt. Dat is altijd geheel gratis en vrijblijvend. Zo weet je precies binnen welke prijsklasse je op Funda naar een huis op zoek kunt gaan. Heb je hét huis eenmaal gevonden en is je bod geaccepteerd? Dan kunnen we je uitgebreid hypotheekadvies geven over een hypotheek die qua voorwaarden bij je past én die qua maandlasten gunstig uitpakt. Peter geeft je dan persoonlijk advies over o.a. een passende rentevaste periode, een aantrekkelijke hypotheekaanbieder en de hypotheekvorm die bij jouw situatie past.

Ook over onder andere de verzekeringen of je aankomende pensioen kunnen we meedenken. Dat is het voordeel van ons allround financiële advies. Zo zien we niets over het hoofd en zit je niet alleen nu financieel goed, maar ook over 5, 10 of 20 jaar.

Makelaardij in Sneek

Daarnaast kan Peter dus de volledige aankoopbegeleiding voor je doen. Of je nu een huis gaat kopen of verkopen in Sneek, hij staat graag voor je klaar. Dat scheelt jou heel veel gedoe en bespaart je een mogelijk verkeerde keuze of een te hoog bod. Peter kijkt kritisch met je mee of een huis aan jouw wensen voldoet en adviseert je ook over een passend bod. En ga je je  huidige woning verkopen? Dan zorgt hij ervoor dat je huis zo goed mogelijk uit de verf komt op Funda, dat bezichtigers er enthousiast vandaan komen en dat de onderhandelingen een aantrekkelijk bod opleveren. Dat geeft jou weer meer budget voor een volgende woning.

Dus of je nu vooral benieuwd bent hoeveel je kunt krijgen aan hypotheek of al serieus op huizenjacht bent en hulp kunt gebruiken, Peter staat voor je klaar. Als ervaren makelaar in Sneek, Leeuwarden, Heerenveen en omgeving begeleidt hij je graag.

Plan een gratis eerste afspraak

Een huis kopen in Sneek: zo helpen we je daarbij

Het zal je niet zijn ontgaan dat het een drukte van jewelste is op de woningmarkt. Er zijn meer woningzoekers dan dat er woningen te koop staan, ook in Friesland. Dat maakt het des te belangrijker dat je goed beslagen ten ijs komt en bijvoorbeeld een goed bod doet. Als aankoopmakelaar in Sneek kunnen we je helpen om een grotere kans te maken op een koopwoning. Hoe dat precies zit? We helpen je als aankoopmakelaar op een paar manieren:

 • Als makelaar kunnen we jou al voordat huizen op Funda staan wijzen op nieuw woningaanbod.
 • We helpen je om een doordacht bod te doen (op basis van een waardebepaling van het huis). Daardoor maak je een goede kans, maar bied je tegelijkertijd niet te veel.
 • We wijzen je op addertjes onder het gras (zoals erfpacht, een asbestclausule of een inactieve VvE), zodat je geen kat in de zak koopt.
 • We gaan met je mee naar bezichtigingen en helpen je om alle vragen te stellen die nodig zijn. Daarmee maak je een professionele indruk op de verkoopmakelaar én weet je zelf nog beter of dit hét huis is voor jou.
 • We helpen je om niet overmatig te bieden, waardoor je eventueel geld overhoudt voor de verbouwing van het huis.

Daarnaast nemen we al het regelwerk voor de aankoop op ons. Zo controleren we het koopcontract voordat je dat ondertekent. En we zorgen ervoor dat je op tijd een bod doet en daarbij alles volgens de regels aanlevert en niets over het hoofd ziet. Dan kan er daarmee niets misgaan.

Wil je Bert inschakelen als aankoopmakelaar in Sneek? Hij vertelt je graag hoe hij je verder kan helpen. Plan een eerste afspraak. Op ons kantoor of online. Bel naar 0800 – 1600 of klik direct op de knop hieronder en laat je gegevens achter.

Ja, bel mij terug

Wat we voor je kunnen doen als verkoopmakelaar in Sneek?

Als makelaar in Sneek helpen we ook regelmatig klanten om hun huis te verkopen in Sneek en omgeving. Het is niet voor niets zo dat bijna iedereen voor een woningverkoop een makelaar inschakelt: er komt veel bij de verkoop kijken én je wilt het liefst een zo goed mogelijke prijs uit de onderhandelingen halen. Wij helpen je daarbij.

Wil jij je huis verkopen in Sneek? Dan doen we graag een vrijblijvende waardebepaling. Daarbij schatten we in wat jouw huis ongeveer opbrengt. Daardoor heb je ook meteen een beter beeld bij je budget voor een volgend huis. Verder nemen we je vanaf de waardebepaling tot aan de ondertekening van het koopcontract heel veel werk uit handen.

Zo doen we het volgende allemaal voor je om de verkoop zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen:

 • We schatten gratis en vrijblijvend de waarde van je woning in.
 • We geven je tips om het huis verkoopklaar te maken en laten professionele foto’s maken.
 • We bieden je woning met een aantrekkelijke tekst aan op woningsites als Funda.
 • We onderhouden het contact met geïnteresseerden, bijvoorbeeld rondom bezichtigingen.
 • We begeleiden de bezichtigingen, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.
 • We adviseren je over de uitgebrachte biedingen.
 • We doen de onderhandelingen voor je om tot een zo aantrekkelijk mogelijk bod te komen.
 • We stellen het koopcontract voor je op en lopen dat volledig met je door.

Door al deze diensten kunnen we je woning zo goed mogelijk op de markt zetten, heb jij daar weinig omkijken naar én komen we tot een gunstige prijs.

Gratis waardebepaling van je huis

Onze hulp bij het verkopen van je huis in Sneek begint met een gratis waardebepaling. Dat is geheel vrijblijvend. Je zit na afloop nog nergens aan vast en beslist zelf of je je huis daadwerkelijk te koop zet of niet. Die waardebepaling geeft je alvast een goed beeld bij je mogelijke overwaarde en je budget voor een volgend huis.

Benieuwd wat jouw huis op de huidige markt opbrengt? Vraag een gratis waardebepaling aan. Dan komen we met alle plezier de waarde van jouw woning voor je vaststellen.

Gratis waardebepaling

Makelaar in Sneek inschakelen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning in Sneek of omgeving? Wil je je huidige huis te koop zetten? Als verkoopmakelaar én als aankoopmakelaar staat Bert graag voor je klaar. Laten we een keer kennismaken. Dan vertelt Bert graag hoe hij jou kan helpen als makelaar in Sneek.

Plan een gratis kennismaking om te weten te komen wat Bert voor je kan doen. Klik op de knop hieronder om direct een afspraak te maken, of bel naar 0800 – 1600.