Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Sneek
0800 1600
Bel mij terug
Afspraak maken?

Het team van Sneek

Hypotheekadvies van een hypotheekadviseur in Sneek

Bent u van plan om op korte termijn een nieuwe woning te kopen, of wilt u uw huidige woning vergroten? In veel gevallen zult u dan een hypotheek nodig hebben voor de financiering van uw plannen! Het aanvragen van een hypotheek is vaak niet eenvoudig, waardoor de hulp van onze hypotheekadviseurs in Sneek wellicht gewenst is. Onze hypotheekadviseurs hebben een ruime expertise in het begeleiden van personen bij het aanvragen van hypotheken. Hierbij kijken we welke mogelijkheden u heeft met uw huidige financiële situatie. Ook brengen we in een persoonlijk hypotheekadvies voor u in kaart, welke gevolgen bepaalde hypotheken op uw toekomstige financiële situatie kunnen hebben. Door een persoonlijke en transparante service, weet u op die manier precies waar u aan toe bent als u een hypotheek aanvraagt.

Meer financiële adviezen

De hypotheekadviezen van onze hypotheekadviseurs zijn slechts een voorbeeld van de diensten, die wij aanbieden. Zo helpen we u ook met tal van andere financiële adviezen! Denk bijvoorbeeld aan een advies bij het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen of een scheiding. Dergelijke zaken kunnen van invloed zijn op uw financiële situatie in het heden en de toekomst. Wij geven u een persoonlijk advies over de gevolgen van deze financiële zaken voor uw financiën. Heeft u al een hypotheek lopen? Wij monitoren dagelijks de hypotheekmarkt om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek interessant voor u is. Hiermee kunt u maandelijks flink besparen op uw toch al dure hypotheek.

Maak kennis met hypotheekadviseurs in uw stad

Bent u benieuwd wat onze hypotheekadviseurs in Sneek voor u kunnen betekenen? We nodigen u graag van harte uit om geheel vrijblijvend een kop koffie met onze financieel adviseurs te komen drinken. Hierbij leggen we u graag uit welke mogelijkheden voor u interessant zouden kunnen zijn. De Van Bruggen Adviesgroep staat voor u klaar, nu en in de toekomst!

KvK: 01163492AFM: 12020043Documenten