Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Sittard Marktstraat 14B
6114 HS Susteren
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Sittard

Van Bruggen Adviesgroep Sittard: jouw makelaar

Ben je van plan om je huis te verkopen of een nieuw huis te kopen? Hoe bepaal jij dan de juiste vraagprijs? Weet jij de maximale hypotheek die je kan krijgen? Hoe ga jij om met onderhandelingsruimte in de vraagprijs? Juist, er komt veel kijken bij het kopen of verkopen van je woning. Voor de ervaren makelaar Henny Elbers is geen enkele vraag té gek. Zij kijkt naar je persoonlijke wensen en komt op voor jouw belangen. Bij Henny weet je zéker dat je aan het goede adres bent.

HELDERE WERKWIJZE

Het resultaat voor jou als klant wordt centraal gezet: zo neemt de makelaar het gehele proces stap voor stap met je door te nemen. Zo weet jij als klant altijd precies waar je staat en welke stappen er nog ondernomen moeten worden. Alleen op deze manier halen wij de beste resultaten voor jou.

MAKELAAR EN FINANCIEEL ADVISEUR ONDER ÉÉN DAK

Een huis (ver)kopen? Dan is het handig om jouw financiële situatie inzichtelijk te hebben. Wat zijn jouw mogelijkheden en wat kun je lenen? Bij van Van Bruggen Adviesgroep Sittard vind je aan-, verkoopbegeleiding én financieel advies op één adres. Die combinatie van een makelaar en financieel adviseur is bewezen succesvol. Hierdoor kunnen wij efficiënt en snel schakelen bij de verkoop, aankoop en financiering van jouw woning. Dat bespaart je tijd en geld – en geeft jou overzicht en duidelijkheid.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Door de hoge huizenprijzen en het relatief kleine aanbod, is het lastig een woning te vinden. Met de hulp van makelaar Henny Elbers, wordt het allemaal net wat makkelijker. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Of wil je een bezichtiging plannen? Maak dan direct een afspraak met onze makelaar in Sittard. Het eerste gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Afspraak maken?