Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Rotterdam-Oost Maltaplein 5
3059 XW Rotterdam
Opent zaterdag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Rotterdam-Oost

Financieel advies Rotterdam-Oost

Wij adviseren u op het gebied van hypotheken, verzekeringen, maandelijkse vaste lasten, een lening of het opbouwen van vermogen. Wij zijn naast hypotheekadviseur vooral financieel adviseur en zetten uw wensen voor nu en later centraal. Iedere persoonlijke situatie is anders en op basis van uw wensen en dromen geven wij een onafhankelijk hypotheekadvies of een compleet financieel advies op maat. Uw situatie en persoonlijke wensen zijn doorlopend aan verandering onderhevig. Ook uw omgeving verandert. Andere belastingregelgeving, nieuwe financiële producten en nieuwe aanbieders zijn eerder regelmaat dan uitzondering. Al deze veranderingen maken het noodzakelijk dat u regelmatig een financiële APK uit laat voeren. Wij adviseren om dat minimaal iedere 3 jaar te laten doen. Vergeet niet dat kleine aanpassingen grote gevolgen kunnen hebben. Laat u daarom goed adviseren. Bel gratis 0800 1600 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening.

Komt uw pensioen inzicht

Of bent u al met pensioen? Wij kennen de aanvullende regels en uitzonderingen die de geldverstrekkers dan uit de hoge hoed halen. Wij helpen u om die droomwoning toch te kunnen kopen. Wij zijn er ook voor mensen die te veel geld in hun stenen hebben zitten. Een aanvulling op het inkomen kan geregeld worden door de overwaarde op uw huis te gebruiken. Er is meer mogelijk dan u denkt. Laat het ons voor u inzichtelijk maken.

Wist u dat geld lenen geld kost

Ongetwijfeld heeft u dit wel eens gehoord of gelezen in de vele reclames over doorlopende kredieten en persoonlijke leningen. Wij brengen overzicht in uw verschillende schulden, regelen een lagere rente en bespreken met u een passend aflosschema. Zo weet u dat u verantwoord leent en dat u niet in de financiële problemen komt.

Maak direct een afspraak

KvK: 81750293AFM: 12047839Documenten