Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Rotterdam-Oost Maltaplein 5
3059 XW Rotterdam
Opent donderdag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Rotterdam-Oost

Van Bruggen Adviesgroep in Rotterdam-Oost

Onafhankelijk financieel advies

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Rotterdam-Oost. Bij ons bent u iedere dag weer verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig financieel advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Voor ons staat u altijd centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken. Wij garanderen dat u snel bij ons terecht kunt en dat we de tijd voor u nemen om u optimaal te adviseren. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers (inmiddels al meer dan 45) en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot uw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt.
Lees meer over hypotheekadvies

Hypotheek geregeld? Vergeet de verzekeringen niet

Bij de Van Bruggen Adviesgroep kijken wij naar uw complete financiële situatie. Het aanbod van verzekeringen is groot, divers en constant in beweging.
Lees meer over verzekeringen

Ontmoet onze onafhankelijke financieel adviseurs

Ons bedrijf bestaat uit 3 medewerkers. Jan Mahn, uw financiële waakhond, al ruim 30 jaar werkzaam als financieel adviseur. Bob Kerklaan, een doorzetter die altijd opzoek is naar de beste oplossing, sinds 2011 werkzaam als hypotheekadviseur. Linda de Knecht, altijd gezegend met een goed humeur, zorgt voor alle contacten met de geldverstrekkers en verzekeraars, heeft nog nooit een deadline gemist, werkt ook al weer sinds 2012 bij Van Bruggen Adviesgroep. Naast deze 3 medewerkers in Rotterdam maken wij gebruik van alle specialisten op de centrale organisatie in Apeldoorn en de overige 70 zelfstandig ondernemers in het hele land. Door deze unieke samenwerking zijn wij in staat om u lokale kennis ervaring te bieden in combinatie met landelijke expertise.
Lees meer over financieeladvies

Het team van Van Bruggen Adviesgroep Rotterdam-Oost staat voor u klaar! Wij helpen u graag, maak een afspraak of kom bij ons binnenlopen.

Hypotheekadviseur en makelaar: de ideale combinatie

Voor Van Bruggen Adviesgroep is het vervullen van woonwensen teamwork, zo ook bij Van Bruggen Adviesgroep Rotterdam-Oost. Want bij het kopen of verkopen van een huis komt heel wat kijken en begeleiding door de juiste experts heeft dan vele voordelen. En dus vindt u bij ons, naast een ervaren financieel expert, ook de VBO-erkende makelaars van Vivienda Makelaardij. Door de bundeling van krachten levert dat naast financieel voordeel ook veel gemak op.

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 81750293AFM: 12047839Documenten