Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Roermond Processieweg 2
6067 CC Linne
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Roermond

Uw makelaar in Roermond

Er gelden veel ongeschreven wetten en regels bij de (ver)koop van uw woning. Het is vaak lastig om deze zelf te doorgronden. De aankoop- of verkoopmakelaars van Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam kennen al deze regels op hun duimpje en helpen wij u graag verder bij uw zoektocht naar een andere woning. Zo kun jij je richten op de woning, wij op de regels.

Van Bruggen Adviesgroep Roermond

Een mooi kantoor in het pittoreske Roermond, waar al jouw vragen omtrent het (ver)kopen van jouw woning worden beantwoord. Onze gedreven en kundige makelaar Endy van den Hurck plant met jou een gesprek op ieder moment van de dag, zodat het past binnen jouw planning. Zo hoef jij je niet druk te maken om de lasten, maar kun jij je focussen op de woning!

Rust en ruimte in de bourgondische grensstreek

Snel in Duitsland, België, Maastricht en Eindhoven… In de regio Roermond komen veel mensen tot rust en genieten ze van de bourgondische levensstijl. Dus: wanneer ga jij verhuizen naar Roermond?
Juist in de omgeving Roermond staan veel grote percelen te koop met vrijstaande woningen. Zodat jij écht kunt genieten van de weidse omgeving. In Linne is er nét een nieuwbouwproject gestart; wat uniek is in deze regio.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij ons kunt u op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van uw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt u werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft u overzicht en duidelijkheid en het bespaart u tijd en geld.