Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Afspraak maken?

Het team van Rijswijk

Professioneel hypotheekadvies van een hypotheekadviseur in Rijswijk

Wanneer u een nieuwe woning wilt kopen, of vanwege de komst van een kind uw huidige woning verder wilt uitbreiden, zal het aanvragen van een hypotheek noodzakelijk zijn. Met een hypotheek kunt u de kosten voor de aankoop of verbouwing van een woning financieren. Naast het feit, dat er bij het kopen van een woning al veel komt kijken, kan ook het afsluiten van een hypotheek tot kopzorgen leiden. Wat voor invloed heeft het afsluiten van een hypotheek bijvoorbeeld op uw financiële situatie in de toekomst? Hoe kunt u zich hier het beste op voorbereiden? Enzovoorts. Onze hypotheekadviseurs in Rijswijk kunnen u hierbij helpen, door een u een passend hypotheekadvies te bieden. In dit advies bekijken we uw mogelijkheden met uw huidige financiële situatie, kijken we wat de gevolgen van een hypotheek kunnen zijn, enzovoorts.

Financiële adviezen van experts

Naast een hypotheekadvies van onze hypotheekadviseurs, helpt de Van Bruggen Adviesgroep u tevens graag met verschillende andere financiële zaken. Denk aan het regelen van uw verzekeringen of pensioen, het in orde maken van een scheiding of het verzekeren van uw groeiende vermogen. Al deze situaties kunnen van invloed zijn op uw financiën in het heden en de toekomst. Het is daarom goed om u hierover voor te laten lichten door een financieel expert. Heeft u momenteel al een hypotheek, dan kan het oversluiten van uw hypotheek soms aantrekkelijk zijn. Onze financieel adviseurs waarschuwen u graag, als dit ook voor u het geval is.

Maak kennis met onze financieel adviseurs

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden van de Van Bruggen Adviesgroep in Rijswijk voor u zijn? Wij nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te komen maken met onze financieel adviseurs, onder het genot van een goede kop koffie. Wij zijn er voor u, nu en in de toekomst!

KvK: 27301215AFM: 12016943Documenten