Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Purmerend Weerwal 18
1441 AL Purmerend
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Purmerend

Hypotheekadvies in Purmerend

Op verschillende momenten in je leven moet je er iets mee: de hypotheek. Misschien sta je op het punt je allereerste eigen woning te kopen, maar het kan ook zijn dat je juist een nieuwe woning hebt gevonden en daarvoor een hypotheek in Purmerend nodig hebt. Of wellicht overweeg je nieuwbouw in Purmerend te kopen, of wil je met een beetje extra hypotheek mooie wensen in vervulling laten gaan. In al die situaties is er één verstandige eerste stap: hypotheekadvies in Purmerend inschakelen. Daarvoor staan wij voor jou klaar.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten. Die geven je inzicht in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Purmerend

Het is niet niks: zo’n hypotheek. De keuzes vliegen je om de oren en je zit ook nog eens een aardige tijd (30 jaar) vast aan je hypotheek. Goede beslissingen maken is dus heel belangrijk. En dan hebben we het niet alleen over beslissingen die je lage maandlasten opleveren, want scherpe rente zegt niet alles. Nee, we hebben het ook over je keuze voor passende voorwaarden. Kies je bijvoorbeeld voor variabele rente of laat je de rente een tijdje vastzetten? En welke hypotheekvorm zou voor jou verstandig zijn? Onze hypotheekadviseurs helpen je bij het maken van die keuzes, kijkend naar jouw situatie nu én naar je toekomstplannen.

We zijn er ook voor je als jij je verdiept in de opties voor je hypotheek oversluiten, rente middelen of je hypotheek verhogen. Er kunnen allerlei redenen zijn om iets met je bestaande hypotheek te doen. Misschien rust er een forse overwaarde op je woning en wil je die te gelde maken. Of wellicht krijg je je verbouwplannen voor de keuken niet meer uit je hoofd en wil je precies weten hoe je dat financieel haalbaar kunt maken. En zo kan het ook zijn dat je je hypotheeklasten graag omlaag brengt. Ook in die situaties voorzien wij je van persoonlijk en helder advies.

 

Overwaarde whitepaper downloaden

 

 

Team van Bastiaan Makelaardij

Betere woningkansen door samenwerking met makelaar

Door de ligging vlak bij Amsterdam en de Randstad is Purmerend voor veel mensen een geliefde woonplaats. Dat is te merken: de woningen in Purmerend gaan als zoete broodjes over de toonbank. Ook nieuwbouw in Purmerend wordt vaak razendsnel verkocht. Misschien heb je zelf ook al ervaren dat het nog niet eenvoudig is om ertussen te komen bij het vinden van een huis in Purmerend. Tel daarbij op dat je er snel bij moet zijn met bijvoorbeeld het uitbrengen van een bod. Hoe kun je dan nog een woning kopen zonder te veel te overbieden?

Precies om die reden werken wij samen met Bastiaan Makelaardij. Sterker nog, die zitten bij ons in hetzelfde pand. De combinatie van hypotheekadvies en makelaardij is vaak heel handig om je kansen op een woning te vergroten. Onze financieel adviseurs zoeken voor je uit hoeveel jij kunt lenen. Daarnaast kun je met een makelaar goed voorbereid woningen gaan bezichtigen. Heb je hét huis gevonden? Dan adviseert de makelaar je over een goede onderhandelingsstrategie.

Overigens is een makelaar ook heel handig als je je huidige woning wilt verkopen (het liefst tegen een mooie prijs) of als je je woning snel getaxeerd wilt hebben om een hypotheekaanvraag in gang te zetten.

Over ons hypotheekadvies in Purmerend

Voor ons hypotheekadvies in Purmerend kun je terecht op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep Purmerend aan de Weerwal 18. Maar je vindt ons ook online. Via de video of telefoon staan onze adviseurs net zo lief voor je klaar.

Kom je bij ons voor hypotheekadvies in Purmerend? Dan garanderen wij je het volgende:

 • Advies over financiën, hypotheken en verzekeringen onder één dak
 • Ook voor makelaardij (aan/verkoopbemiddeling en taxaties)
 • Ruime en brede ervaring in financieel advies
 • Persoonlijke aandacht en heldere uitleg
 • Goed bereikbaar voor vragen (ook ’s avonds en in het weekend)
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Ook advies over nieuwbouw in Purmerend

Bereken je maximale hypotheek

Het bepalen van jouw hypotheekmogelijkheden doen we graag voor je in een eerste gesprek. Maar je kunt er ook alvast zelf in duiken. Via onze online tool kom je binnen een paar klikken te weten hoeveel jij ongeveer aan hypotheek kunt krijgen.

Wil je daarna exact weten hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen? Dan kun je het beste een afspraak maken. Wij kunnen dan ook voor je uitzoeken welke manieren er zijn om je hypotheek aan te vullen.

Maximale hypotheek berekenen

Ben je zzp’er? Dan werkt het bepalen van je maximale hypotheek net even anders. Op onze pagina over zzp-hypotheken lees je er alles over. Ook kun je zelf berekenen hoeveel jij ongeveer aan zzp-hypotheek kunt krijgen.

Bereken je zzp-hypotheek

Specialist in nieuwbouw in Purmerend

Een nieuwbouwwoning kopen gaat net even anders in zijn werk dan een bestaande woning kopen. Er komt de komende jaren steeds meer nieuwbouw in Purmerend bij. Misschien zit ook jouw droomhuis er wel tussen. Goed nieuws: wij kunnen je bij het hele proces begeleiden. We kunnen voor je uitrekenen hoeveel jouw budget voor nieuwbouw in Purmerend is én we leggen je graag alles uit over het verdere proces.

Zo vertellen we je graag in gewone-mensen-taal wat een bouwdepot inhoudt, hoe het zit met bouwrente en of je een overbruggingskrediet nodig hebt. Zo kun jij de juiste keuzes maken rondom nieuwbouw in Purmerend én is alles financieel goed geregeld voor jouw nieuwe stulpje.

Wat wil jij weten over je hypotheek in Purmerend?

Wil je een hypotheek afsluiten, extra hypotheek nemen of gewoon eens met een frisse blik naar je hypotheek kijken om te zien of het voordeliger kan? Wij kunnen je bij allerlei hypotheekvragen helpen.

Misschien ben je bijvoorbeeld benieuwd…

 • …hoeveel jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen.
 • …wat je hypotheekopties zijn bij een verhuizing.
 • …hoe het kopen van nieuwbouw in Purmerend precies werkt en of het iets voor jou is.
 • …wat jouw opties zijn voor een zzp-hypotheek.
 • …of je met je hypotheek een verbouwing kunt financieren.
 • …wat oversluiten jou aan mogelijke besparing oplevert.
 • …hoe je waar mogelijk kunt besparen op je maandlasten.
 • …wat je kunt doen om de overwaarde op je woning te benutten.
 • …welke verzekeringen nuttig zijn om bij je hypotheek af te sluiten.
 • …of je een tweede hypotheek kunt aanvragen.
 • …of je je hypotheek kunt verhogen voor een aanvulling op je pensioen.

Herken jij je in een van deze vragen? Of heb je een andere vraag over jouw hypotheek of over andere financiële kwesties? Stel hem aan ons.

Ons team van hypotheekadviseurs, verzekeringsadviseurs en makelaars helpt jou verder bij al je vragen rondom je huis of hypotheek in Purmerend.

Vraag hypotheekadvies aan

Oversluitgids

Kun jij besparen op je hypotheek?

Als je je hypotheek al enige tijd geleden hebt afgesloten, is het verstandig om er eens in de zoveel tijd opnieuw naar te kijken. Kan het misschien voordeliger? Past deze hypotheekvorm nog wel bij je? Wat zijn je mogelijkheden als het einde van de rentevaste periode nadert? Passen de voorwaarden nog wel bij je? Zijn de verzekeringen nog up-to-date of kun je daarin iets aanpassen? Ook daar duiken wij met een deskundige blik voor je in.

Onafhankelijk advies met alle tijd en aandacht voor jou

Wat ons onderscheidt van andere kantoren? Dat wij alle tijd nemen om jou persoonlijk advies te geven. We begrijpen dat jij belangrijke financiële keuzes niet zomaar even maakt. Daarom vinden we het heel belangrijk je zo goed mogelijk te adviseren en jouw vraagstuk de aandacht te geven die het verdient. Ons advies is nooit standaard en is ook niet gebaseerd op gebruikelijke procedures. Nee, jouw situatie is leidend voor het advies dat wij je geven. Want elke situatie is anders, en dus elke oplossing ook.

Daarnaast zijn wij niet gebonden aan slechts één geldverstrekker of verzekeraar. Dat maakt ons advies volledig onafhankelijk. We nemen in ons advies aan jou meerdere aanbieders mee, die we allemaal uitgebreid vergelijken. We kijken waar jij voordelig uit bent, welke voorwaarden bij je passen en ook welke hypotheek of verzekering aansluit op jouw toekomstplannen. Zo zit je hoe dan ook goed – ook later.

 

 

het ouderlijk huis kopen

Laten we kennismaken

Wat wil jij weten over je hypotheek in Purmerend? Of bij welk financiële vraagstuk kun je hulp gebruiken? Laten we in een vrijblijvende eerste afspraak samen kijken naar jouw situatie.

De eerste kennismaking kost je niets. Maak via de knop hieronder een afspraak. Of bel ons via 0299 – 431 431 of mail naar purmerend@vanbruggen.nl.We helpen je graag.

Plan een kennismaking