Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Purmerend Weerwal 18
1441 AL Purmerend
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Purmerend

Financieel advies in Purmerend

Ga jij je eerste woning kopen en wil je je financiële mogelijkheden daarvoor helder hebben? Wil je de overwaarde van je zojuist verkochte woning goed gebruiken? Ben je op zoek naar een goede financiële planning ter voorbereiding op je pensioen? Of ben je benieuwd welke verzekeringen goed bij je passen, nu je persoonlijke situatie is veranderd? Met ons financieel advies in Purmerend kun jij de juiste financiële keuzes maken. Of je nu je eerste huis koopt of al een tijdje van je pensioen geniet.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Financieel adviseur Purmerend

Voor iedereen gelden andere mogelijkheden, afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Purmerend begrijpen we heel goed dat je behoefte hebt aan intensieve begeleiding rondom financiële zaken. Door onze samenwerking met aannemers, notarissen, belastingadviseurs, verhuizers, klimaatbeheerders, bouwtechnische keurders, makelaars, projectontwikkelaars en andere financieel adviseurs, beschikken we over de juiste kennis en kennen we de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we je altijd voorzien van financieel advies op maat.

Financieel advies is op veel momenten in je leven zinvol. Bijvoorbeeld bij trouwen, kinderen krijgen, samenwonen, scheiden, een overlijden in de familie of als je met pensioen gaat. Al die gebeurtenissen hebben direct of indirect invloed op je financiën. Daarom zijn wij er op die momenten voor duidelijk, helder, begrijpelijk en persoonlijk advies. Over je verzekeringen, hypotheek, financiën en pensioen.

Dat doen we altijd met uitgebreide aandacht voor jouw situatie. Niet alleen in de eerste kennismaking, maar ook in de verdere gesprekken vinden we het belangrijk om de tijd te nemen voor goed advies. Want als jij haarscherp voor ogen hebt waarom een bepaalde keuze wel of niet handig is, dan kun je daar ook het beste weloverwogen keuzes in maken.

De eerste kennismaking nemen wij voor onze rekening. Zullen we eens vrijblijvend kijken hoe wij jou kunnen helpen? Maak een afspraak – op ons kantoor in hartje Purmerend of voor een video-meeting.

Plan een eerste kennismaking

Financieel advies in Purmerend over al jouw vragen

Heb je een vraag over je verzekeringen? Over je pensioen? Of over je lopende of nieuwe hypotheek? Met ons team van financieel adviseurs, verzekeringsadviseurs en makelaars is de kans groot dat we jouw vraag kunnen beantwoorden.

Zo geven we financieel advies in Purmerend over:

 • een hypotheek afsluiten;
 • je eerste huis of een volgende woning kopen;
 • besparen op je maandlasten (bijvoorbeeld door oversluiten);
 • je hypotheek aanpassen naar een hypotheek die beter past;
 • de financiële afwikkeling van scheiden in Purmerend;
 • passende verzekeringen (inclusief scherpe premie en goede dekking);
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • de overwaarde op je woning verzilveren en zinvol gebruiken;
 • de financiering van een verbouwing;
 • een tweede hypotheek afsluiten;
 • een financiële planning maken voor je pensioen.

Heb je een andere financiële vraag? Dankzij onze uitgebreide ervaring met financieel advies in Purmerend én ons grote netwerk is de kans groot dat we je antwoord kunnen geven.

Maak een afspraak en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Maak een afspraak

Persoonlijke aandacht en vertrouwd advies

Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Purmerend bestaat uit twee experts (David de Weijer en Jolanda Ditz) met een groot netwerk, die jou samen graag op weg helpen. Zij zijn financieel adviseur, verzekeringsadviseur en hypotheekadviseur. Maar ook werken ze samen met onder meer makelaars, notarissen en belastingadviseurs, zodat we elk stukje van jouw vraag kunnen oppakken.

Wij doen trouwens niet aan klantnummers, lange wachtrijen aan de telefoon en onpersoonlijke systemen. Nee, bij ons krijg je nog écht persoonlijke aandacht. Je financiën bespreken is niet zomaar iets; daarvoor wil je je persoonlijk geholpen voelen en kunnen vertrouwen op de expertise van een expert. Bij ons zit je in dat geval goed, want wij leveren altijd deskundig advies, zijn ruim bereikbaar en staan voor een persoonlijke benadering. Ook buiten kantoortijden.

Ons kantoor staat voor:

 • Advies over financiën, hypotheken en verzekeringen onder één dak
 • Ook voor makelaardij (aan/verkoopbemiddeling en taxaties)
 • Ruime en brede ervaring in financieel advies
 • Persoonlijke aandacht en heldere uitleg
 • Goed bereikbaar voor vragen (ook ’s avonds en in het weekend)
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Ook mogelijkheden voor online advies
het ouderlijk huis kopen

Onafhankelijk financieel advies in Purmerend

Ons financieel advies in Purmerend is altijd volkomen onafhankelijk. We hebben met meer dan slechts één of twee hypotheekaanbieders een samenwerking, en hebben er ook geen voordeel bij als jij specifiek bij één geldverstrekker uitkomt. Dat we met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars samenwerken, biedt veel mogelijkheden als we jou adviseren over bijvoorbeeld een hypotheek of verzekering. We zoeken altijd naar een financieel product uit ons grote aanbod dat qua voorwaarden perfect bij je past én dat je lage maandlasten biedt.

Daarbij zijn we goudeerlijk. We willen je zo goed mogelijk adviseren en laten het je dus ook weten als je een keuze beter niet kunt maken. Is oversluiten bijvoorbeeld helemaal niet zo gunstig, omdat de kosten voor jou niet opwegen tegen de voordelen? Dan zeggen we je dat eerlijk en kijken we naar de andere opties.

Vraag financieel advies aan

Oversluitgids

Al jouw hypotheekvragen beantwoord

Bij ons vind je hypotheekadvies én makelaardij in één en hetzelfde pand. Dat betekent dat we je bij elke stap in het proces van een huis kopen en/of verkopen kunnen helpen. Zo kan een van onze financieel adviseurs je vertellen hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen, waarna je samen met een makelaar je geluk gaat beproeven door huizen te bezichtigen. En heb je het winnende bod uitgebracht? Dan ga je, naast proosten met champagne, ook met de hypotheekadviseur in gesprek. We kijken voor je naar de hypotheekvoorwaarden, verdiepen ons in de rentepercentages en bekijken alle mogelijkheden, om vervolgens een goed passende hypotheek voor je aan te vragen.

Loopt je hypotheek al een tijdje? Ook dan staan we met hypotheekadvies voor je klaar. We kijken bijvoorbeeld welke kansen de lage hypotheekrentes op dit moment je bieden. Wellicht kun je met oversluiten of rentemiddeling veel geld besparen. Of misschien biedt je hypotheek mogelijkheden om de verbouwing waar je al zo lang van droomt eindelijk uit te voeren. Het deskundige advies daarover kun je aan ons overlaten. Wij helpen je dan bij alle vragen rondom de financiering, zodat jij je alvast in de vele woonmagazines kunt verdiepen voor verbouwinspiratie.

De financiële afwikkeling van scheiden in Purmerend

Bij een scheiding verandert er in één klap van alles. Ook financieel en fiscaal. Je hypotheek en financiën zijn misschien wel het laatste waar je je in deze hectische periode druk over wilt maken. Toch is het heel belangrijk om de juiste financiële keuzes te maken en alles goed te regelen. Zo zullen jullie samen moeten beslissen over de hypotheek. Blijft een van jullie in het huis wonen of verkopen jullie de woning? Hoe regelen jullie dat financieel? En wat gebeurt er met de eventuele overwaarde?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gevolgen van de scheiding voor de belasting en voor je pensioen. Wist je bijvoorbeeld dat je ex-partner recht heeft op een deel van je pensioen na de scheiding? En dat je alimentatie ook moet indienen bij de belastingaangifte? Als je alles nu goed op orde hebt, voorkom je dat je straks een flinke naheffing van de Belastingdienst krijgt. Of dat je juist toeslagen laat liggen.

Wij begeleiden je graag bij scheiden in Purmerend, helpen je bij het doorhakken van lastige knopen en adviseren je waar je nog meer allemaal op moet letten. En heb je tussendoor een vraag die je bezighoudt? Geen zorgen, ook ’s avonds en in het weekend zijn je vragen bij ons welkom.

Financieel advies aanvragen

Nu alvast goed voorbereid op later

Dat je je financiële zaken op orde hebt, is zowel nu als in de toekomst belangrijk. De leeftijd van 55 is belangrijk in de financiële wereld, omdat vanaf dat moment onder meer geldverstrekkers gaan rekenen met je pensioeninkomen. Dat beperkt je mogelijkheden voor bijvoorbeeld het afsluiten van een nieuwe hypotheek, oversluiten of je overwaarde verzilveren. Ook krijg je natuurlijk te maken met je pensioen binnenkort. Vanaf dat moment verandert er financieel van alles. Zinvol dus om daar nu alvast een goede planning voor te maken, ook om een pensioengat te voorkomen.

Daarom helpen wij je ook met een goede financiële voorbereiding op de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan alle financiële zaken voor je pensioen of aan het kopen of verkopen van een huis. Bij ons pensioenadvies krijg je op al jouw vragen antwoord.

Een afspraak wanneer het jou uitkomt

Of je nu een hypotheek wilt afsluiten, wilt laten checken of je verzekeringen up-to-date zijn of een ander financieel vraagstuk hebt, een oplossing of antwoord vind je niet in één dag. Bij Van Bruggen Adviesgroep Purmerend nemen we uitgebreid de tijd voor jou om te zoeken naar een oplossing die past bij jouw situatie.

Laten we geheel vrijblijvend en kosteloos kennismaken. Bij ons op kantoor in Purmerend of online. Wanneer het jou uitkomt. Dan vertellen we je graag hoe we jou kunnen helpen.

Maak direct een afspraak