Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Poortugaal Albrandswaardseweg 5
3171 AD Poortugaal
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Poortugaal

Financieel advies in Poortugaal

Financiële keuzes die je vandaag maakt, hebben vaak ook over vele jaren nog impact. Zo betaal je voor je hypotheek wel 30 jaar lang maandlasten. De keuzes die je nu maakt voor je pensioen, bepalen hoeveel jij over 15 of 20 jaar maandelijks aan inkomen hebt. En de verzekeringen die je wel of niet afsluit, zijn ook bepalend voor de grote risico’s die je al dan niet loopt. Hak daarom niet zelf grote financiële knopen door, maar betrek Ron Groen erbij. Hij biedt je onafhankelijk financieel advies in Poortugaal en omliggende gebieden, zoals Rotterdam-Zuid, Rhoon, Hoogvliet, Pernis, Spijkenisse en Hekelingen. Onder andere over al jouw hypotheek-, verzekerings- en pensioenvragen!

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Krijg zicht op jouw financiële situatie

Je financiële situatie is waarschijnlijk niet iets waar je dagelijks bij stilstaat. Niet vreemd: er bestaan leukere onderwerpen om je mee bezig te houden. Maar het is wel een belangrijk onderwerp om eens in de zoveel tijd naar te kijken. Je situatie en wensen veranderen voortdurend. Bijvoorbeeld doordat je van baan wisselt, verhuisplannen hebt, meer of minder gaat werken, doordat je woningwaarde stijgt of doordat je pensioen eraan zit te komen. 

Dat zijn stuk voor stuk situaties waarin het belangrijk is dat jij weet hoe je financiële situatie er nu en over een aantal jaar uitziet. Als financieel adviseur in Poortugaal is Ron er om jouw situatie en mogelijkheden voor je op een rij te zetten. Ook kijkt hij mee waar jij in jouw situatie gunstig aan doet:

 • Waar sluit je een passende hypotheek af?
 • Zit je nog goed met je huidige hypotheek of kan het voordeliger?
 • Zijn je verzekeringen nog wel passend bij je huidige situatie?
 • Is het voor jou haalbaar om na een scheiding je partner uit te kopen of kun je beter elders gaan wonen?
 • Kun je je overwaarde opnemen? En zo ja, hoe doe je dat het beste? En wat betekent dat voor je maandlasten?
 • Als je je huis wilt verbouwen, wat zijn dan de financieringsopties?
 • Is een tweede hypotheek afsluiten voor jou een mogelijkheid?
 • Doe je er goed aan om je hypotheek versneld af te lossen?
 • Kun je je hypotheeklasten verlagen?
 • Zijn er in jouw situatie fiscale voordelen waar je van kunt profiteren?

Onafhankelijk financieel advies in Poortugaal

Zodra je je gaat verdiepen in hypotheken, verzekeringen en andere producten, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. De mogelijkheden, aanbieders en cijfers vliegen je om de oren. Juist om jou te helpen om de bomen weer te zien en zo goede keuzes te maken, zetten wij op een rij welke mogelijkheden je hebt en welke daarvan voor jou gunstig zijn.

Bij Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal bieden we namelijk onafhankelijk financieel advies in Poortugaal, Rhoon, Hoogvliet, Pernis, Spijkenisse en Hekelingen. Dit houdt in dat we tientallen hypotheekaanbieders, verzekeraars en kredietverstrekkers vergelijken voordat we je een specifiek product aanbevelen. Dit product past altijd zowel qua voorwaarden bij je als qua rente of premie. Natuurlijk hebben we daarbij ook oog voor jouw wensen. Zo kijken we mee of jij liever nu meer betaalt dan later of andersom. Daar stemmen we ons advies op af.

De voordelen van ons financieel advies in Poortugaal op een rij:

 • Onafhankelijk financieel advies (keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Jarenlange ervaring met hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Een complete financiële planning voor later
 • Goede kennis van de regio Hoogvliet-Poortugaal
 • Persoonlijk advies met jouw wensen centraal
 • Goed bereikbaar voor jouw vragen
 • Gratis eerste afspraak

Heb je concrete financiële vragen? Of wil je in het algemeen weten waar jij met het oog op later op moet letten qua financiën? Plan gratis je eerste afspraak en kom snel meer te weten over jouw financiële opties.

Maak direct een afspraak

Een passende hypotheek voor jouw huis in Poortugaal

Heb jij op Funda je oog laten vallen op een mooie woning in Poortugaal, Hoogvliet of omgeving? Of zit je nog in de oriëntatiefase en hoop je binnenkort je huizenjacht te starten? Wij zijn er graag al vanaf het begin van je zoektocht voor je met onafhankelijk hypotheekadvies. In een kosteloos eerste gesprek rekenen we voor je uit hoeveel jij aan een huis te besteden hebt. Wat is je maximale hypotheek? Hoeveel kun je zelf inbrengen? En wat betekent dat voor de prijs die je kunt bieden op een huis en voor je toekomstige maandlasten? Dat heb je na dit eerste gratis gesprek al helder.

Naast dat we je adviseren over een hypotheek voor je eerste woning of voor een verhuizing, kunnen we ook een kritische blik werpen op je huidige hypotheek. We zien regelmatig bij klanten dat hun maandlasten flink omlaag kunnen aangezien zij nu meer rente betalen dan de actuele rentes. Door je hypotheek over te sluiten, rentemiddeling aan te vragen of je risico-opslag te verlagen kun je soms een forse besparing realiseren. We kijken graag mee of dit ook voor jou mogelijk is. Het voordeel van oversluiten is bovendien dat je de hypotheek opnieuw kunt afstemmen op je huidige wensen en situatie.

Extra hypotheekruimte?

Heb jij om welke reden dan ook behoefte aan extra financiële ruimte? En dat het liefst zonder jarenlang elke maand een flink bedrag apart te houden? Ook dan kan het zomaar zijn dat je hypotheek uitkomst biedt.

In grote lijnen komt het op het volgende neer: als je woning meer waard is dan de hypotheekschuld die je hebt, dan rust er overwaarde op je huis. Die overwaarde kun je verzilveren door extra hypotheek aan te vragen of een lening af te sluiten. Daardoor komt het bedrag vrij en kun je er jouw plannen mee financieren. Natuurlijk kleven daar wel wat voor- en nadelen en voorwaarden aan. Daarom kunnen we ook jou hier gericht financieel advies in Poortugaal over geven. Altijd met eerlijke uitleg over waar jij goed aan doet en wat de mogelijke risico’s zijn.

Door bijvoorbeeld een tweede hypotheek te nemen, een opeethypotheek af te sluiten of voor een krediethypotheek te gaan, ontstaat er meer financiële ruimte voor jouw plannen. Zo heb je bijvoorbeeld extra geld om…

 • …een verbouwing van je huis te financieren;
 • …een schenking te doen aan je kinderen, onder andere voor een studie of voor een woning;
 • …een tweede woning te kopen, bijvoorbeeld als vakantiehuis;
 • …te investeren in een woning voor de verhuur;
 • …je tuin te laten renoveren;
 • …een auto, boot of caravan te kopen;
 • …eerder te stoppen met werken;
 • …na je pensioen ruimer te kunnen leven.

Wil je weten welke opties jij hebt om je overwaarde op te nemen? Ga erover in gesprek met Ron tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Zo kom je snel én vrijblijvend meer te weten.

Vrijblijvend eerste gesprek

Financieel advies in Poortugaal na een scheiding

Lig je in scheiding met je ex-partner? Dan komt er helaas vaak veel op je af. Niet alleen moet je privé veel regelen, zoals het verdelen van de bezittingen en eventueel een regeling voor de kinderen afspreken. Ook financieel moet er van alles gebeuren. Wie blijft bijvoorbeeld in het huis wonen? Koopt de ene partner dan de andere uit? Blijft de vertrekkende partner nog een tijdje de hypotheeklasten doorbetalen? En hoe zit het met jullie hypotheekrenteaftrek en jullie opgebouwde pensioen?

Dankzij ons financieel advies in Poortugaal hoef je je niet zelf te buigen over de financiële afwikkeling van een scheiding. Wij kunnen dit volledig op ons nemen. We wijzen je de weg, laten je weten welke coulante regelingen er zijn voor scheidingen en kunnen eventueel ook de financiering van je huidige of van een nieuwe woning voor je rondmaken.

Ook voor pensioenadvies

Vanaf je pensionering staat je financiële situatie in één klap aardig op zijn kop. Je moet voortaan rondkomen van je opgebouwde werkgeverspensioen en je AOW. Die bedragen bij elkaar zijn vaak een stuk minder dan wat je gewend was in loondienst te verdienen.

Voorkom een pensioengat en schakel ons in voor pensioenadvies. Ron kan dan een uitgebreide financiële planning voor je opstellen, waarin precies staat hoeveel pensioeninkomen jij nodig hebt, hoe je je pensioen kunt aanvullen en waar je verder op moet letten. Zo kun jij onbezorgd je oude dag tegemoet gaan.

Stel Ron jouw financiële vraag

Heb jij een gerichte financiële vraag waar je hulp bij kunt gebruiken? Of vind je het prettig om samen met Ron je financiële situatie of maandlasten volledig door te lichten? Mail, bel of bericht Ron om gratis een eerste afspraak in te plannen. Zo weet je snel meer.

Vul het formulier in, zodat Ron je snel kan terugbellen voor een afspraak. Of bel of mail hem direct via 010 – 4721 804 of via rgroen@vanbruggen.nl. Dan helpt hij je graag verder.

Maak een gratis afspraak