Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Vista Hypotheken; de Nederlandse hypotheekverstrekker met een andere kijk!

In april 2018 zijn wij gestart als nieuwste hypotheekverstrekker binnen de Rabobankgroep, naast Rabobank en Obvion. Onze funding komt van institutionele beleggers, zoals het pensioenfonds ABP. 

Onze hypotheken hebben duidelijke voorwaarden, zonder gedoe of verrassingen. We houden hypotheken simpel en richten ons op jonge aankopers. Enkele highlights uit de voorwaarden: Klanten kunnen -uit eigen middelen- altijd zonder limiet of boete aflossen en wij passen de rente automatisch aan als de klant daardoor in een lagere LTV-klasse valt. Wel zo eerlijk toch? Bij nieuwbouw is de offerte kosteloos 12 maanden (3+9) geldig! Bij bestaande woningen hanteren we een kosteloze geldigheid van 6 maanden (3+3).

Wij dragen een steentje bij aan het verduurzamen van de Nederlandse woningmarkt. De meest energiezuinige woningen krijgen bij ons een rentekorting (de energielabel-A rentekorting). Vanaf 1 april 2019 komen ook bestaande klanten in aanmerking voor deze rentekorting: Als de klant zijn woning tijdens de looptijd van de hypotheek verduurzaamt (naar energielabel A) en dit nieuwe A-label aan ons mailt, krijgt hij de volgende maand direct de korting. Naast het ‘meedalen’ op de LTV-klassen daalt de klant dan ook mee op het energielabel. Hierdoor levert verduurzaming naast een lagere energierekening, meer wooncomfort en bijdrage aan het milieu, ook een lagere maandlast op.

Voor meer info neem gerust kijkje te nemen op onze website: www.vistahypotheken.nl of gebruik onze social media accounts:

https://www.instagram.com/vistahypotheken/

https://www.facebook.com/VistaHypotheken

https://twitter.com/VistaHypotheken

https://www.linkedin.com/company/vistahypotheken