Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Tulp hypotheken

Tulp Hypotheken is een Nederlands hypotheekbedrijf. Tulp biedt hypotheken aan voor de aankoop, verbouwing of herfinanciering van bestaande woningen. Hypotheken met scherpe, lange rentevaste periodes.Hierdoor horen we altijd bij de goedkoopste aanbieders in de markt.

Tulp is een Nederlands bedrijf en valt onder Nederlandse wetgeving. Wij bieden een platform voor internationale funders die toegang willen tot de Nederlandse markt. Hierin zullen steeds meer funders instappen, zodat wij u continuïteit kunt bieden, ook als u later uw hypotheek wil verhogen of meeverhuizen. Wij zijn verder een onafhankelijke partij die niet onder aansturing van een Nederlandse of buitenlandse bank of verzekeraar valt.

Onze hypotheken kenmerken zich door scherpe rentes op de lange rentevaste periodes. Daarnaast zijn de voorwaarden scherp. De rente daalt automatisch mee, klanten kunnen 25% per jaar boetevrij aflossen en er is een verhuisregeling zonder beperkingen van 3 plus 6 maanden.

Geïnteresseerd? Een adviseur van Van Bruggen heeft ervaring met Tulp Hypotheken, kent de voorwaarden als geen ander en kijkt samen met u of een Tulp Hypotheek de beste keuze is. Maak hier een afspraak met een adviseur bij u in de buurt. 

Maak direct een afspraak