Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Oosterhout Torenstraat 15
4901 EG Oosterhout
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Oosterhout

Uw makelaar in Oosterhout

Het proces van het zoeken van een woning begint vaak bij jouw woonwensen. Hier begint het ook wanneer je besluit om voor het eerst een woning te kopen, na jarenlang gehuurd te hebben. Het liefst denk je na over de inrichting en je tuin, maar voordat het zover is zijn er veel financiële zaken te regelen. En daar helpen we jou graag bij!

Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout

Bij Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk; jouw woonwensen staan centraal. Wij begeleiden je van A tot Z, van het vinden van de juiste hypotheek tot het zoeken naar de nieuwe woning. Doordat wij jarenlange ervaring hebben in de Brabantse woningmarkt krijg jij makkelijker een voet tussen de deur bij jouw droomwoning.

Samen vinden we jouw droomwoning

Het kan lastig zijn om een passende woning te vinden in Oosterhout. Het vinden van een makelaar die jouw woonwensen vertegenwoordigt is dan ook een must bij het vinden van een woning die bij jou past. Een Van Bruggen-makelaar helpt jou bij het vinden van jouw droomwoning en de financiering hiervan. Kun jij je richten op de leuke zaken, en zorgen wij dat alles van A tot Z voor jou geregeld is. Wel zo gemakkelijk, toch?  

Persoonlijk en betrokken

Jouw woonwensen staan voor ons centraal. Een gratis waardebepaling ontvang je bij ons altijd gratis, voordat je bevestigt of Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout jouw huis mag verkopen doen wij dat graag voor jou. Tevens geven wij jou advies bij de styling van jouw woning; alles voor een beter verkoopresultaat. Bij aankoop van een nieuwe woning zetten wij graag onze jarenlange ervaring voor jou in. Wij zijn bewezen succesvol in het zowel de aankoop als verkoop van onze woningen. Onze betrokkenheid bij de aan- of verkoop van woningen. Met onze passie, ons enthousiasme en betrokkenheid ontzorgen we jou, als klant, volledig!

Nieuwbouwprojecten in Oosterhout

In en om Oosterhout worden er veel nieuwbouwprojecten opgestart en gerealiseerd. Denk aan het project Slotjes MiddenPaterserf en project Keiweg- Ridderstraat. Meer weten over de mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning in Oosterhout? Neem dan gerust contact met ons op!