Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Oosterhout Torenstraat 15
4901 EG Oosterhout
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Oosterhout

Makelaar in Oosterhout

Zoek jij een makelaar in Oosterhout voor je aankoop van een nieuwe woning? Wil je precies weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn en hoe je je kansen op de huizenmarkt vergroot? Of sta je op het punt je huidige huis te verkopen in Oosterhout en doe je dat het liefst tegen een zo gunstig mogelijke prijs? Zowel voor verkoop als aankoop is het verstandig om een makelaar in Oosterhout in te schakelen. Johan is graag jouw deskundige makelaar en staat je bij het hele proces bij. Vanaf het vinden van woningen via de bezichtigingen en onderhandelingen tot de sleuteloverdracht – alles kan hij voor je regelen. En goed ook.

Maak een gratis afspraak

Makelaardij in Oosterhout én financieel adviseur

Als je verhuisplannen hebt, dan moet je daarvoor het nodige uitzoekwerk doen. Aan de ene kant moet je zeker zijn van je financiële mogelijkheden. Hoeveel brengt je huidige woning op? Hoeveel heb je te besteden aan je nieuwe woning? En wat zijn daarbij je maandlasten? Aan de andere kant is een huis kopen in Oosterhout op dit moment al een uitdaging op zich. Aangezien woningen, ook in het mooie Brabant, als zoete broodjes over de toonbank gaan, moet je er vaak snel bij zijn om het huis van je dromen te bemachtigen. Dat vraagt om een passend bod, snel schakelen en de juiste voorwaarden kiezen.

Kortom: veel vragen vanuit diverse hoeken. Dat terwijl jij het liefst nadenkt over de inrichting en je tuin, en misschien helemaal niet zo op al die financiële zaken zit te wachten. Je wilt gewoon snel weten hoeveel je te besteden hebt en dan succesvol op jacht gaan naar jouw nieuwe woning.

Daarom zijn wij er. Johan van Beek van Van Bruggen Adviesgroep in Oosterhout is zowel jouw hypotheekadviseur als je makelaar in Oosterhout. Daardoor kan hij je in alle opzichten helpen om alles goed te regelen voor jouw nieuwe woning. Vanaf het bepalen van je maximale hypotheek tot het vinden van dé woning, het bieden daarop en vervolgens het regelen van de hypotheek. Zelfs over bijzaken als je overwaarde opnemen, een overbruggingskrediet en verzekeringen kan hij je passend financieel advies geven. Zo houd jij tijd over om je op leukere dingen te storten. Je toekomstige inrichting bijvoorbeeld.

Bespreek jouw financiële opties

De makelaar in Oosterhout die je helpt een voet tussen de deur te krijgen

Als je de krantenkoppen mag geloven, is het haast een onmogelijke missie om een huis te kopen op deze markt. Gelukkig zijn er in werkelijkheid wel degelijk mogelijkheden om ook in deze tijd een fijne woning te bemachtigen. Doordat Johan jarenlange ervaring heeft op de Brabantse woningmarkt, krijg je met hem aan je zijde makkelijker een voet tussen de deur. Ook bij jouw droomwoning.

Waarom Johan inschakelen als aankoopmakelaar in Oosterhout?

Als makelaar in Oosterhout vertegenwoordigt Johan jouw belangen. Hij helpt je bij het vinden van je droomwoning en de financiering daarvan. En heb je al een woning die je wilt verkopen? Dan kan hij je daar als verkoopmakelaar in Oosterhout ook bij helpen. Met hem aan je zijde profiteer jij van:

 • Betere kansen om hét huis van je dromen te vinden en kopen
 • Altijd direct getipt worden op nieuw woningaanbod in Oosterhout
 • Een onafhankelijke deskundige die meekijkt naar de woning en de kleine lettertjes
 • Advies over een passend, aantrekkelijk én niet te hoog bod
 • Helder zicht op je financiële mogelijkheden
 • Zekerheid over een kloppend koopcontract en goede afhandeling
 • Ook begeleiding bij de verkoop van je huidige woning

Oftewel: met een makelaar aan je zijde maak je niet alleen meer kans op een woning. Je kunt er ook nog eens flink geld mee besparen doordat je niet te veel betaalt voor een huis. Ook al is overbieden de norm, wij helpen je om niet meer dan nodig te bieden.

Huis kopen in Oosterhout: waar moet je op letten?

Een huis kopen is altijd een belangrijke mijlpaal in je leven. Dat geldt voor starters die hun eerste woning kopen, maar zeker ook voor mensen die naar een volgende woning willen verhuizen. Er zijn allerlei woningen te koop, met elk weer hun eigen plus- en minpunten, clausules en voorwaarden. Als koper kun je onmogelijk alles tot op de bodem uitzoeken voor elke woning die je bezichtigt. Dat geldt al helemaal nu veel woningen razendsnel verkocht worden. Daarom zijn wij er. Johan kan je adviseren of je woning wel echt een goede aankoop is, waar je op moet letten en wat een passend bod zou zijn.

Daarbij ziet hij ook de kleine lettertjes niet over het hoofd. Soms zie je in Funda-advertenties ergens goed verstopt iets staan als ‘asbestclausule’ of ‘zelfbewoningsclausule’. Vergis je niet: zulke kleine details kunnen grote gevolgen hebben en leveren soms problemen op als je niet precies begrijpt wat ze inhouden. Johan kan je hier alles over vertellen om te voorkomen dat jij achteraf vervelende teleurstellingen te verwerken krijgt.

Aankoopmakelaar in Oosterhout voor nieuwbouw, bestaande bouw en kavels

Ook als je niet op zoek bent naar een bestaande woning, maar een nieuwbouwwoning in Oosterhout op het oog hebt, kan Johan je begeleiden als aankoopmakelaar in Oosterhout. Hij kent de diverse mogelijkheden in projecten als Slotjes Midden, Paterserf en project Keiweg-Ridderstraat. En wil je in plaats van een huis liever een kavel kopen om daarop zelf een huis te bouwen? Ook dan heb je aan Johan als aankoopmakelaar in Oosterhout een goede. Hij weet precies waar hij op moet letten om zeker te weten dat deze kavel of woning aan jouw wensen voldoet.

Schakel Johan in voor makelaardij

Wat doet Johan voor je als verkoopmakelaar in Oosterhout?

Naast het vinden van je nieuwe woning, kunnen we je ook helpen om je huidige huis te verkopen in Oosterhout. Voor een goede prijs, tegen de juiste voorwaarden en met alle kleine lettertjes goed geregeld uiteraard. Dat levert je vaak een hogere verkoopprijs, geen gedoe met de kopers achteraf, meer bezichtigers voor je woning en betere biedingen op. En dat terwijl jij er zelf nauwelijks tijd aan kwijt bent. Zelfs de bezichtigingen kunnen we voor je begeleiden.

Bij Johan als makelaar in Oosterhout kun je altijd een gratis waardebepaling ontvangen. Je weet dan ongeveer wat jouw huis zal opleveren in de verkoop. En dat al voordat je beslist of je met ons in zee gaat of niet! Kies je ervoor je huis via ons te verkopen? Dan doen wij alles voor jou voor een goed verkoopresultaat. We kunnen je zelfs advies geven over de styling van je woning, zodat deze nog aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers.

Als verkoopmakelaar in Oosterhout kan Johan je alles rondom de verkoop van je huis uit handen nemen. Zo kan hij het volgende voor je doen:

 • bepalen hoeveel je woning waard is;
 • advies geven over een strategische verkoopprijs;
 • je woning stylen, fotograferen en promoten via kanalen als Funda;
 • bezichtigingen inplannen en begeleiden;
 • de communicatie na bezichtigingen;
 • advies geven over ontvangen biedingen;
 • onderhandelen om tot een gunstige verkoopprijs te komen;
 • het koopcontract maken volgens de geldende richtlijnen;
 • de eindinspectie van de woning begeleiden;
 • een second opinion geven als je bij een andere makelaar zit.

Of je nu een snelle vraag hebt waarop je antwoord wilt of bij de complete verkoop van je woning begeleiding zoekt, Johan is er voor je als ervaren makelaar in Oosterhout.

Jouw huis verkopen in Oosterhout? Doe de waardebepaling!

Als je van plan bent je huis te verkopen in Oosterhout, dan wil je vast weten hoeveel je ongeveer voor je woning kunt krijgen. Dat ontdek je bij ons gratis en snel via een online waardebepaling in Oosterhout. Vul online een aantal gegevens in, dan krijg je snel van ons te horen hoeveel jouw woning waard is.

Doe de waardebepaling

Schakel Johan in als jouw makelaar in Oosterhout

Wil jij een betere kans maken op een nieuwe woning in Oosterhout? Of heb je verhuisplannen en wil je zowel weten wat je financiële mogelijkheden zijn als snel het huis van je dromen bemachtigen? Voor aan- en verkoop is Johan jouw deskundige makelaar in Oosterhout. 

Laten we een persoonlijk gesprek plannen om samen te kijken hoe Johan jou kan helpen! Bel of mail hem via 0162 – 690 069 of via oosterhout@vanbruggen.nl.

Gratis kennismaken