Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Naaldwijk
Naaldwijk
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Naaldwijk

Financieel advies in Naaldwijk

Er zijn tientallen verschillende hypotheekaanbieders, talloze verzekeraars en nog veel meer producten en voorwaarden. Hoe weet je dan zeker dat jij de juiste keuze maakt? Simpel: ga niet in je eentje googelen en vergelijken, maar zet er een deskundige financieel adviseur in Naaldwijk op. Wij zijn er om al die opties voor jou te vergelijken, zodat je de juiste keuze maakt voor een hypotheek, verzekeringen, pensioenvoorziening of andere opties. Ook in complexere situaties, zoals na een scheiding of in aanloop naar je pensioen, zijn wij er graag voor je met financieel advies in Naaldwijk.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur Naaldwijk

Ons financieel advies is nooit standaard. We geloven niet dat iedereen baat heeft bij dezelfde oplossing. Om jou zo goed mogelijk te helpen, bieden wij dan ook altijd maatwerk. We kijken gericht waar jij goed aan doet, wat bij je past en wat je zou willen. Daarbij denken we graag buiten de standaarden en gaan we ook in lastige situaties op zoek naar wat er wél mogelijk is. Een afwijzing van een geldverstrekker is voor ons juist een reden om out of the box te denken.

Wat ons anders maakt dan veel andere financieel adviseurs in Westland is dat we onafhankelijk zijn in ons financieel advies. Concreet betekent dit dat we veel verschillende geldverstrekkers meenemen in ons advies aan jou. Daardoor kunnen we gericht kijken wat bij jou past en waar jij goed aan doet. We gaan altijd voor een financiële oplossing die nu en in de toekomst gunstige maandlasten oplevert, die verantwoord is en die past bij jouw wensen. En dat zonder dat je er zelf voor in de kleine lettertjes en prijzen hoeft te duiken. Dat doen wij voor je. Op basis van een uitgebreide vergelijking geven we je vervolgens advies en uitleg, zodat jij exact weet waar je goed aan doet.

Dat levert jou veel op: een flinke kostenbesparing, extra tijd voor leukere dingen dan je financiën en de zekerheid dat je goed zit.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Naaldwijk

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Naaldwijk adviseren we klanten uit Naaldwijk en andere plaatsen in de regio Westland. We helpen je aan een passende hypotheek, verzekeringen die de juiste risico’s afdekken, een gedetailleerde pensioenplanning of advies over andere financiële zaken. Het maakt niet uit waar je financiële vraag over gaat, de kans is groot dat wij je verder kunnen helpen. Met ons team hebben we namelijk jarenlange ervaring in financieel advies in Naaldwijk en de omgeving Westland. Bovendien hebben we een groot netwerk in dit gebied. Dus mocht je een vraag stellen waar wij geen raad mee weten, dan kunnen we er altijd een adviseur bij betrekken die je wel verder kan helpen.

Dit zijn de 7 voordelen van ons financieel advies in Naaldwijk op een rij:

 • Ervaren financieel adviseur in de regio
 • Onafhankelijk advies (=vergelijking van veel geldverstrekkers)
 • Groot netwerk in de regio Westland
 • De volledige aanvraag voor jou geregeld
 • Samenwerking met lokale makelaars mogelijk
 • Antwoord op al je financiële vragen: van hypotheek tot verzekeringen
 • Gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor

Klinkt dat gratis kennismakingsgesprek jou als muziek in de oren? En wil je graag weten hoe jij er financieel voor staat en wat je mogelijkheden zijn? Maak een afspraak bij ons op kantoor voor een kosteloos eerste gesprek.

Maak direct een afspraak

Hoeveel heb jij te besteden aan een woning?

Een eerste huis of een volgend huis kopen is een spannende stap. Al helemaal nu de huizenprijzen niet mis zijn en er vaak veel geïnteresseerden op een woning afkomen. Gelukkig maak je al betere kansen op een huis als je helder hebt wat jij te besteden hebt. Zo weet je direct wat je kunt bieden. Wij berekenen dan ook graag je maximale hypotheek voor je. En heb je een huis gevonden dat aan je wensen voldoet? Dan kunnen we snel met elkaar schakelen over hoeveel je kunt bieden. Daardoor kun je snel een bod doen, wat de kans vergroot dat het huis daadwerkelijk van jou wordt.

Ook kijken we daarbij mee hoe je je hypotheekkansen kunt vergroten. Kom je bijvoorbeeld in aanmerking voor NHG of een Starterslening? Of kun je wellicht een zzp-hypotheek of seniorenhypotheek krijgen, waarbij rekening wordt gehouden met jouw specifieke situatie? Wij weten er raad mee en denken met je mee. Onze ervaring is dat er ook voor starters, ondernemers en gepensioneerden wellicht meer opties zijn in Westland dan je zelf denkt.

Waarover geven we financieel advies in Naaldwijk?

Van hypotheken tot verzekeringen of pensioenopbouw – we zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Naaldwijk van veel markten thuis als het gaat over financieel advies in de regio Westland. We kijken altijd naar jouw totale financiële situatie en adviseren je graag waar jij specifiek in jouw situatie goed aan doet. Op allerlei momenten in je leven kunnen we je bijstaan met onafhankelijk advies. Dat doen we bijvoorbeeld graag voor je in deze situaties:

 • als je een nieuwe woning wilt kopen;
 • als je hoopt te besparen op je maandlasten (bijvoorbeeld via een oversluiting);
 • als je in scheiding ligt en wilt weten wat je financiële mogelijkheden nu zijn;
 • als je een kritische blik op je verzekeringen wilt om te weten welke je wel/niet nodig hebt;
 • als je je maandlasten opnieuw betaalbaar wilt maken bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid;
 • als je een financiële planning wilt maken voor je pensioen;
 • als je je overwaarde wilt opnemen;
 • als je je huis wilt verbouwen, het liefst vanuit je hypotheek;
 • als je een (belastingvrije) schenking wilt doen;
 • als je behoefte hebt aan meer financiële ruimte, bijvoorbeeld door je hypotheek te verhogen.

Zit jij met één van deze vragen in je maag? Of heb je een andere vraag over je financiële situatie? Stel hem aan ons, dan kijken wij graag met je mee.

Stel ons vrijblijvend je vraag

Financiële planning voor je pensioen

Een specifiek onderwerp waarbij financieel advies in Naaldwijk vaak heel prettig is, is het regelen van je pensioen. Houd er rekening mee dat je er na je AOW-leeftijd gemiddeld zo’n 30% in inkomen op achteruitgaat. Als je in je werkzame leven een tijdje niet of minder hebt gewerkt, ondernemer bent geweest of tijdelijk geen pensioen opbouwde, kan dat zelfs nog minder zijn. Oftewel: heel belangrijk dat je op tijd met een adviseur erbij kijkt wat je aan pensioen hebt staan, of dit voldoende is en hoe je je pensioen eventueel kunt aanvullen.

Die pensioenplanning hoef je niet zelf op te stellen. Wij helpen je er graag bij met ons deskundige pensioenadvies. Centraal daarbij staat de vraag hoe je voldoende pensioen bij elkaar krijgt om je maandlasten te kunnen blijven betalen én wat je kunt doen om je maandlasten ook na die tijd betaalbaar te houden. Met die twee vragen houden we rekening als we een financiële planning op maat maken voor jou. Zo kunnen we je persoonlijk adviseren over elk van deze vragen:

 • Hoe verhoudt jouw opgebouwde pensioen zich tot je vaste lasten straks?
 • Welke opties zijn er om je pensioen aan te vullen?
 • Hoe houd je je hypotheek ook na je pensioen betaalbaar?
 • Waar doe je goed aan als de rentevaste periode of looptijd van je hypotheek binnenkort ten einde komt?
 • Hoe maak je je toekomstplannen (zoals een tweede woning of verbouwing) financieel haalbaar?
 • Welke opties heb jij om je overwaarde op te nemen?
 • Is een opeethypotheek iets voor jou om ondanks een beperkter pensioeninkomen toch jaarlijks of in één keer een deel van je overwaarde te ontvangen?
 • Welke mogelijkheden heb je om een deel van je inkomen te schenken aan bijvoorbeeld je (klein)kinderen?
 • Hoe werkt het als je een woning voor de verhuur wilt kopen in Westland? Waar moet je daarbij op letten?

Maak een gratis eerste afspraak

Heb jij behoefte aan deskundig financieel advies in Naaldwijk om naar jouw situatie te kijken? Wil je bijvoorbeeld meer weten over je hypotheek, verzekeringen of pensioen? Kom langs om jouw situatie te bespreken.

Klik op de knop hieronder om een gratis eerste afspraak te plannen. Dan spreken we je binnenkort! Liever eerst contact met ons hebben? Je kunt ons uiteraard ook vrijblijvend contacten via ytims@vanbruggen.nl of 0800 1600. We helpen je graag.

Maak direct een afspraak