Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Westland
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Westland

Van Bruggen Adviesgroep Naaldwijk

Antwoord op uw financiële vragen

Gaat u voor het eerst een huis kopen in Naaldwijk of uw woning verkopen? Bij de financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep start u al op het juiste adres. Hypotheken, verzekeringen of oversluiten. Onze financieel adviseur in de regio Naaldwijk gaat graag met u in gesprek om antwoord op uw vraag te geven.

Persoonlijk advies

Niets is zo persoonlijk dan uw hypotheek, immers wordt deze afgestemd op uw persoonlijke situatie. Uw financiële vraag is dus een kostbaar gegeven. Uw vraag behandelen wij dan ook met uiterste zorg, transparantie, deskundigheid en onafhankelijkheid.

Hypotheken

Vandaag de dag kennen wij diverse vormen van hypotheken, en welke hypotheek het beste bij u past, is weer afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wellicht gaat u binnenkort samenwonen, scheiden of met pensioen? Uw financiële situatie kan van invloed zijn op uw hypotheek. Deskundig financieel advies kan u verder helpen. Gaat u voor het eerst oriënteren om een hypotheek af te sluiten, dan kan er veel op u afkomen. Wij kijken niet alleen naar de maandelijkse kosten, ook nemen wij de voorwaarden onder de loep of een hypotheek aansluit bij uw wensen van nu, maar ook in de toekomst. Als financieel adviseur is toegankelijk en helder advies, die in uw situatie past, het allerbelangrijkste.

 

 

KvK: 74491784AFM: 12046762Documenten