Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Naaldwijk
Naaldwijk
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Naaldwijk

Van Bruggen Adviesgroep in Naaldwijk

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden om een ander huis te kopen? Waar doe je goed aan wat betreft het afdekken van je overlijdensrisico of andere grote financiële risico’s? Wat moet je zoal regelen om onbezorgd met pensioen te kunnen met voldoende financiële buffer op je spaarrekening? Over die en meer vragen kunnen wij je onafhankelijk financieel advies geven. Wees welkom bij Van Bruggen Adviesgroep in Naaldwijk. Onze financieel adviseurs zijn goed bekend in de regio, werken al jarenlang in het financieel advies en kunnen je bijstaan bij al je financiële vragen. Van Bruggen Adviesgroep Naaldwijk is gevestigd in Naaldwijk, maar wij bieden advies in heel het Westland.

Maak een afspraak

Wij maken jouw mogelijkheden inzichtelijk

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Naaldwijk geven we je graag inzicht in wat er voor jou financieel mogelijk is. Hoeveel bedraagt je budget voor een nieuwe woning? Wat zijn manieren om je overwaarde op te nemen of je pensioen aan te vullen? En als je door bijvoorbeeld een scheiding of werkloosheid hoopt te besparen op je maandlasten, wat is er dan voor jou haalbaar? Wij duiken er graag voor je in en kunnen al in een eerste (gratis) gesprek op een rij zetten wat er voor jou mogelijk is én waar je goed aan doet.

Daarbij kijken we vaak verder dan de standaardopties. Als starter kun je er bijvoorbeeld tegenaan lopen dat een eerste huis kopen haast onmogelijk lijkt. Wij gaan daarom graag tot het uiterste voor je. Een afwijzing van de ene geldverstrekker betekent voor ons dat we juist extra hard op zoek gaan naar wat er wel kan. Zo kunnen we je ook adviseren over een Starterslening of NHG, allebei goede opties om je budget voor een eerste woning te vergroten. Verder adviseren we zzp’ers graag over de opties voor een zzp-hypotheek, kennen we manieren om een passende seniorenhypotheek af te sluiten en laten we je ook graag weten hoe je zelfs met een beperkt pensioeninkomen toch je overwaarde uit de stenen kunt halen.

Onafhankelijk financieel advies: jouw belang staat op #1

Ons kantoor staat daarbij voor onafhankelijk financieel advies. We staan dus volledig aan jouw kant, en nemen jouw wensen als uitgangspunt. Dat klinkt misschien logisch, maar is het zeker niet. Veel financieel adviseurs werken samen met een beperkt aantal geldverstrekkers, waardoor ze jou maar een kleine selectie van producten kunnen aanraden. Dat geldt niet voor ons. Wij werken met tientallen geldverstrekkers en gaan uit dat aanbod gericht op zoek naar een financiële oplossing die aansluit bij jouw wensen, budget en situatie.

We hebben zelf veel expertise in huis om je op weg te helpen. En heb je een specifieke vraag waar extra expertise bij nodig is? Dan hebben we een groot netwerk om ons heen, waardoor we je waarschijnlijk alsnog goed verder kunnen helpen.

De eerste kennismaking om zicht te krijgen op jouw mogelijkheden is bij ons altijd gratis. Plan gerust een afspraak om vrijblijvend te kijken wat jouw opties zijn. We nodigen je graag uit op ons kantoor in Naaldwijk.

Gratis kennismaking plannen

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Naaldwijk krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Hoeveel bedraagt jouw budget voor een woning?

Hypotheekadvies is een van de specialismen van Van Bruggen Adviesgroep in Naaldwijk. We staan je dan ook graag vanaf de start van je woningzoektocht bij. Voordat je je geluk gaat beproeven op Funda is er nog één belangrijke stap te zetten: uitrekenen hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt. Zo weet je wat je ongeveer op een huis kunt bieden en met welke maandlasten je daarbij rekening moet houden. Dat gaat je later helpen bij het zoeken naar een huis en het uitbrengen van een bod.

Verder staan we opnieuw voor je klaar zodra je eenmaal het huis van je dromen hebt weten te bemachtigen. Nadat jouw bod is geaccepteerd, staat een volgende stap op de planning: een passende hypotheek aanvragen. Graag staan we je ten eerste bij met advies over een voordelige hypotheek. We overzien het grote aanbod aan hypotheken en gaan op zoek naar een hypotheek die jou gunstige maandlasten oplevert en waarvan de voorwaarden ook passen bij je wensen. Op basis van een uitgebreide vergelijken raden we je de hypotheek aan die bij jou past.

Tijdens het traject nemen we je graag alles rondom je hypotheekaanvraag uit handen. Wij laten het je weten als er documenten nodig zijn en checken bij de bank hoe het er met de aanvraag voor staat. Hoef je daar zelf niet achteraan te zitten! Ook adviseren we je graag over eventuele bijpassende verzekeringen, bijvoorbeeld als je er slim aan doet een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. En wil je je nieuwe woning verbouwen? Dan kunnen we je ook advies geven over jouw opties om je verbouwplannen mee te financieren in je hypotheek.

Benieuwd wat jouw opties zijn voor een hypotheek? Wij duiken er graag voor je in en zetten al in het eerste gesprek jouw hypotheekmogelijkheden voor je op een rij.

Plan je hypotheekgesprek

Waar liggen voor jou bespaarkansen?

Je hypotheek heeft in principe een looptijd van 30 jaar. In die tijd kan natuurlijk van alles gebeuren. Misschien krijg je kinderen, ga je samenwonen, stop je met werken of ga je minder werken. In al die gevallen kan het prettig zijn als je minder aan maandlasten kwijt bent. Die mogelijkheid is er soms, bijvoorbeeld als je een hogere rente betaalt dan de huidige marktrente. Misschien kun je in dat geval besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten. Dat kost je wel een boeterente, maar kan je ook een mooi voordeel opleveren.

Daarnaast kun je denken aan andere mogelijkheden om te besparen. Wij vertellen je graag meer over elk van de volgende opties. Misschien zit er een passende manier voor jou bij om een mooie besparing te realiseren.

 • Maak met je hypotheekaanbieder afspraken over rentemiddeling: je gaat dan een lager rentepercentage betalen, dat tussen je huidige rentepercentage en de actuele marktrente in zit.
 • Check of je je risico-opslag kunt verlagen. Die optie is er soms als je woning meer waard is geworden of als je in de tussentijd hebt afgelost op je hypotheek.
 • Kijk of je je lopende verzekeringen nog wel echt nodig Soms kun je daarin snijden om zo geld te besparen. Of sluit je lopende verzekeringen over als een andere aanbieder voordeliger is.

Van Bruggen Adviesgroep Naaldwijk: voor advies over al je financiële vragen

Sta je op het punt een huis te kopen, wil je je bestaande verzekeringspakket onder de loep nemen of ben je benieuwd wat de financiële gevolgen zijn als jij stopt met werken? Door onze brede ervaring in financieel advies kunnen we je bij veel financiële vragen verder helpen. Zo geven we je graag deskundig advies over elk van deze onderwerpen:

 • een nieuwe woning kopen;
 • een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten;
 • je financiële mogelijkheden na een scheiding;
 • je opties om eerder te stoppen met werken;
 • je financiële opties bij samenwonen of trouwen;
 • je maandlasten betaalbaar houden als je je baan kwijt bent;
 • je overwaarde opnemen;
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • besparen op je huidige hypotheek;
 • je overwaarde opnemen;
 • een tweede hypotheek nemen;
 • een tweede woning kopen, bijvoorbeeld voor de verhuur;
 • een (belastingvrije) geldschenking doen;
 • een financiële planning voor je pensioen maken.

Heb je een financiële vraag die hier niet tussen staat? Wellicht kunnen we je alsnog helpen. Bel of mail ons gerust via 0800 1600 of ytims@vanbruggen.nl. Dan vertellen we je graag meer.

Waarom kiezen klanten voor Van Bruggen Adviesgroep Naaldwijk?

Dit zijn de 7 voordelen van Van Bruggen Adviesgroep Naaldwijk op een rij:

 • Ervaren financieel adviseur in de regio
 • Onafhankelijk advies (=vergelijking van veel geldverstrekkers)
 • Groot netwerk in de regio Westland
 • De volledige aanvraag voor jou geregeld
 • Samenwerking met lokale makelaars mogelijk
 • Antwoord op al je financiële vragen: van hypotheek tot verzekeringen
 • Gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor

Wat zijn jouw financiële opties voor je oude dag?

Het duurt nog wel een tijdje totdat je met pensioen gaat. Maar stiekem weet je zelf ook wel dat het slim is om je er nu al in te verdiepen. Want krijg jij later wel genoeg werkgeverspensioen en AOW om van rond te komen? Hoeveel geld heb je nodig om je dromen voor je pensioen te verzilveren? En wat zijn eigenlijk de mogelijkheden om je pensioen zelf aan te vullen? Onze ervaring is dat er meer mogelijk is dan je denkt, zeker als je er op tijd bij bent. Kom dus vooral eens langs voor pensioenadvies, zodat we samen met jou alle opties op een rij kunnen zetten.

Zo kan het goed zijn dat je door je overwaarde een extra hypotheek kunt krijgen, een opeethypotheek kunt afsluiten of je bestaande hypotheek kunt verhogen. Daardoor heb je meer financiële ruimte, wellicht zelfs genoeg om iets eerder te stoppen met werken. Dat soort interessante kansen zetten we graag voor je op een rij als je bij ons komt voor pensioenadvies. Wees welkom voor een financieel pensioenplan op maat!

Vraag pensioenadvies aan

Gratis eerste afspraak plannen?

Voordat we samen een traject ingaan, maken we graag een keer kennis met je. Wat zou jij willen? Waar loop je tegenaan? En wat vind je belangrijk? We vertellen je er graag meer over in een kosteloos eerste gesprek.

Plan je gratis kennismaking in via de knop hieronder. Dan zien we je vast snel. Liever eerst even bellen of mailen? Kan ook! We zijn bereikbaar via ytims@vanbruggen.nl of via 0800 1600.

Plan een kennismaking

 

KvK: 74491784AFM: 12046762Documenten