Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Middelharnis Voorstraat 15
3241 EE Middelharnis
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Middelharnis

FINANCIEEL ADVIES IN MIDDELHARNIS

In de het gezellige Middelharnis vind je in één van de mooie, oude straatjes de vestiging van Van Bruggen Adviesgroep. Hier helpen financieel adviseurs Arno van Dijke en Milia de Nijs iedereen met financiële vragen: van het regelen van een hypotheek, tot advies over verzekeringen of pensioen. Vaak wordt dit gezien als ingewikkeld en dan is het fijn als een financieel adviseur jouw financiële situatie in duidelijke en begrijpelijk taal kan uitleggen.

In een persoonlijk gesprek worden je mogelijkheden in kaart gebracht. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de maximale hypotheek, maar kijken we naar je volledige financiële situatie.  Je wilt in de toekomst immers niet voor verrassingen komen te staan. Met de hulp van onze hypotheekadviseurs, weet je na dit gesprek precies waar je aan toe bent!

Financieel specialist

Ook na het afsluiten van een hypotheek blijven we voor al jouw financiële vragen bereikbaar. Wanneer het oversluiten van jouw huidige hypotheek interessant wordt, brengen we je hier direct van op de hoogte. Zo betaal je nooit teveel voor jouw hypotheek!

De koffie staat voor je klaar!

Wij nodigen je graag van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken met de Van Bruggen Adviesgroep Middelharnis. Zo kunnen we samen eens kijken of het bijvoorbeeld mogelijk is jouw maandlasten te verlagen of om bijvoorbeeld te kijken welke hypotheek het beste bij jouw financiële situatie past.

De koffie staat voor je klaar!

Maak direct een afspraak

KvK: 80810829AFM: 12047734Documenten