Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Maastricht Marktstraat 14B
6114 HS Susteren
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Maastricht

Financieel advies in Maastricht

Verzekeringen, hypotheken, leningen en pensioenen? Het zijn zomaar wat onderwerpen waar je je waarschijnlijk niet dagelijks mee bezighoudt. Verstandig dus om er een expert op te zetten als je hierin belangrijke keuzes moet maken. Wij zijn daarin graag jouw deskundige adviseur. Je hypotheek oversluiten? Je pensioen goed regelen? De juiste verzekeringen afsluiten? Of advies over passende keuzes als ondernemer? In al die gevallen zijn wij jouw financiële sparringpartner die je van deskundig advies voorziet.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak direct een afspraak

Financieel adviseur Maastricht

Financiën zijn al jarenlang onze expertise. We kennen de kleine lettertjes van hypotheekvoorwaarden en verzekeringspremies, weten waar we op moeten letten bij het regelen van een goed pensioen en kunnen ook met je meedenken als het om financiële keuzes voor je onderneming gaat. Oftewel: bij ons als hypotheekadviseur en financieel adviseur in Maastricht kun je vrijwel al je financiële vragen kwijt. Of je nu particulier of ondernemer bent, wij helpen je om goede financiële keuzes te maken en om alles te regelen wat er verder bij komt kijken.

Zo kun je erop vertrouwen dat je een passende verzekering met een goede dekking en scherpe premie afsluit, dat je hypotheek nu en later bij je past, en dat je de juiste beslissingen maakt gezien jouw financiële en persoonlijke situatie. Natuurlijk nemen we jou ook altijd mee in het advies. We leggen je uitgebreid uit wat de opties zijn en waarom de ene optie passender is dan de andere.

Benieuwd hoe we met ons advies ook jou kunnen helpen? Dat vertellen we je graag in een eerste persoonlijke kennismaking. Plan direct een afspraak in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Plan een gratis kennismaking

Financieel advies voor jouw persoonlijke situatie

Financiële keuzes zijn altijd maatwerk. Wat voor de ene persoon gunstig uitpakt, is in jouw situatie misschien minder passend. En andersom. Daarom is jouw hulpvraag en situatie in ons advies altijd leidend. Ook je toekomstplannen komen in het adviestraject uitgebreid aan bod. Die spelen namelijk een belangrijke rol in wat verstandige keuzes zijn voor je financiën. Wil je bijvoorbeeld eerder met pensioen te gaan? Heb je plannen voor gezinsuitbreiding? Wil je je woning verbouwen? Of heb je overwaarde op je woning die kansen biedt?

Het zijn allemaal keuzes waar we direct in ons advies rekening mee houden, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. En zodat je keuze nu en in de toekomst goed bij je past.

Overwaarde whitepaper downloaden

Oversluitgids

Waarover geven we financieel advies in Maastricht?

Ons financieel advies in Maastricht kan gaan over allerlei zaken. Kleine en grote vragen zijn bij ons welkom. In elk financiële vraagstuk bijten we ons graag vast. De ene keer zal het gaan om het uitdenken van de complete financiële planning voor na je pensioen, de andere keer heb je misschien alleen een vraag over een bepaalde verzekeringen. Wat je vraag ook is, wij zijn graag de sparringpartner die jou verder helpt.

Een aantal onderwerpen waarin we jou graag voorzien van financieel advies in Maastricht zijn deze:

Onafhankelijk financieel advies in Maastricht

Met ons financieel advies in Maastricht staan we Maastrichtenaren bij in alle levensfases. Of je nu op het punt staat je eerste woning te kopen of op dit moment aan het aftellen bent tot je pensioen, veel belangrijke mijlpalen brengen financiële dilemma’s met zich mee. Hoe financier je de aankoop van je eerste woning? Waar moet je financieel gezien aan denken als je een onderneming begint of gaat samenwonen of kinderen krijgt? Hoe zit het als je je kinderen een schenking wilt doen? En wat moet je financieel gezien regelen rondom eerder stoppen met werken?

Het zijn allemaal vragen waarbij wij haarfijn kunnen uitzoeken hoe dit voor jou zit. Dat doen we altijd met advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke en financiële situatie. En altijd op basis van een vergelijking van de verschillende aanbieders en verzekeraars. Zo kunnen we je goed advies geven over een voordelige optie voor jou. Ook het regelwerk dat erbij komt kijken, zoals het aanleveren van de juiste documenten en het in orde maken van de aanvraag van een hypotheek of verzekering pakken we voor je op. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Maak een afspraak voor financieel advies

Over Van Bruggen Adviesgroep in Maastricht

Voor ondernemers en particulieren met financiële vragen zijn wij graag dé deskundige sparringpartner. Adviseren doen we altijd op een vlotte, persoonlijke en deskundige manier. En met flexibele service. Een telefoontje tussendoor of bij jou langskomen in plaats van dat jij bij ons op kantoor aanschuift? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Van Bruggen Adviesgroep in Maastricht staat voor:

  • Jarenlange ervaring in financieel advies
  • Financieel advies voor particulieren én ondernemers
  • Advies op kantoor, bij jou thuis of via (beeld)bellen
  • Ook voor pensioenadvies en verzekeringsvragen
  • Financieel adviseurs en makelaars onder één dak
  • Altijd persoonlijk en begrijpelijk advies
  • Flexibele service en vlot contact
Plan een afspraak

Besparen op verzekeringen

Maandelijks minder kwijt zijn aan je verzekeringen? Dat is mogelijk door je verzekeringen eens in de zoveel tijd te vergelijken met andere mogelijke aanbiedingen. Wij nemen graag je bestaande verzekeringen onder de loep om te kijken of het voordeliger kan. Wie weet levert dat je een mooie besparing op.

Bovendien verandert je situatie eens in de zoveel tijd. Bij veranderingen als een nieuwe auto, stoppen met roken of nieuwe zonnepanelen op het dak hoort misschien ook een nieuwe verzekering of een andere dekking. In elk van die gevallen kijken we kritisch mee naar je huidige verzekeringen en geven we je hierin advies. Zo is er misschien een mogelijkheid dat je nieuwe verzekering in een pakket past samen met je andere verzekeringen. Dit zoeken we als ervaren verzekeringsadviseur in Maastricht graag voor je uit.

Op zoek naar financieel advies in Maastricht?

Heb jij behoefte aan een financieel adviseur in Maastricht die meekijkt naar jouw vraagstuk? Aarzel dan niet om ons geheel vrijblijvend te benaderen voor een kosteloos eerste gesprek. Dat kan met een kop koffie erbij bij ons op kantoor in de mooie Sint Lambertuslaan of via de telefoon of video. 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Bel hiervoor naar 0800 1600 of mail naar maastricht@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak