Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Leiden Schipholweg 103 - 123
2316 XC
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Leiden

Van Bruggen Adviesgroep in Leiden

Heb je prachtige dromen of doelen die je wilt verwezenlijken? Het kopen van je eerste huis? Op je oude dag een mooi bedrag gespaard hebben voor een tweede huisje of een verbouwing? Of wil je nu structureel meer geld overhouden, zodat je bijvoorbeeld financiële ruimte hebt voor leuke vakantieplannen of een schenking aan je (klein)kind? Welke droom je ook hebt, wij gaan er graag met jou voor zitten om die financieel haalbaar te maken. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Leiden zit je helemaal goed voor onafhankelijk hypotheekadvies en financieel advies, toegespitst op jouw situatie.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies in Leiden en omstreken

Als ervaren hypotheekadviseur en financieel adviseur zijn we er bij Van Bruggen Adviesgroep in Leiden voor jou. Je wordt bij ons geholpen door Rick van der Lubbe, al jarenlang werkzaam als hypotheekadviseur en financieel adviseur in deze regio. Hij is er voor een advies op maat waarmee je jouw dromen in vervulling kunt laten gaan. Uiteraard op een financieel verantwoorde manier.

Ricks advies is altijd persoonlijk. Hij verdiept zich uitgebreid in wat jij wilt, welke mogelijkheden je hebt en hoe je situatie er nu uitziet. Iedereen is uniek, zo ook ieders financiële situatie. Daarom vinden we het belangrijk precies te weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Dan kunnen we die zo goed mogelijk meenemen om jou te adviseren. En om je daarna te begeleiden bij het zetten van de juiste stappen. Of dat nu een hypotheek afsluiten, je bestaande hypotheek oversluiten, je overwaarde opnemen, je verzekeringen aanpassen, je pensioen goed regelen of een andere grote stap is.

Ongeacht of het gaat om hypotheekadvies of een financieel advies over jouw volledige financiële situatie, wij bekijken het graag samen met én voor jou.

Waarom kiezen klanten voor Van Bruggen Adviesgroep in Leiden?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Leiden ben je vijf dagen per week welkom voor deskundig financieel advies over veel verschillende soorten vragen. Heb je een keer een vraag tussendoor of spreek je liever buiten kantoortijden af? Ook daar doen we niet moeilijk over. We vinden het belangrijk dat jij als klant goed geholpen wordt. Dáár gaan we samen met jou voor.

We vroegen onze eerdere klanten wat zij het meest waarderen aan Van Bruggen Adviesgroep in Leiden. Dit is wat zij noemden:

 • Totaaladvies over hypotheken, verzekeringen en financiën
 • Jarenlange ervaring met financieel advies in regio Leiden
 • Ook aankoopbegeleiding mogelijk bij de aankoop van je woning
 • Specifieke ervaring met verzekeringen en schade (af)dekken
 • Volledig onafhankelijk advies (tientallen geldverstrekkers)
 • Ook buiten openingstijden beschikbaar
 • Advies op kantoor, online of via de telefoon

Nieuwe of bestaande hypotheek in Leiden?

Als starter op de woningmarkt is het heel spannend om een huis te kopen. Maar ook een volgende woning kopen is een grote stap. Hoe jong of oud je ook bent. Welke hypotheek past bij mij? Wat is mijn budget voor mijn eerste woning, en hoe kan ik dat budget uitbreiden? En hoe vraag ik die hypotheek vervolgens aan? Wij helpen je stap voor stap bij de aanschaf van je woning. Naast hypotheekadvies kijken wij ook verder. Bijvoorbeeld naar je toekomstige kinderwens, betalen voor studie van de kinderen of je droom van een wereldreis. Ook die nemen we mee in ons advies aan jou.

En wil je je bestaande hypotheek oversluiten, verhogen of aanpassen? Bijvoorbeeld om te profiteren van de lage rente, een verbouwing te financieren of je overwaarde op te nemen? Ook dan staan wij je bij met deskundig hypotheekadvies. We kennen de verschillende hypotheken, de diverse voorwaarden en de mogelijkheden en risico’s. We rekenen graag voor je uit welke besparing oversluiten jou mogelijk oplevert. En zijn er slimmere alternatieven? Dan vertellen we je dat natuurlijk eerlijk.

We nodigen je uit voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Bel gratis naar 0800-1600 en maak een afspraak bij ons op kantoor.

Maak een afspraak

Financieel advies voor iedereen: van starter tot gepensioneerde

Het maakt niet uit wat je leeftijd is of in welke situatie je zit. Bij ons ben je met veel financiële vragen welkom. We zien dat klanten in elke levensfase weer tegen andere financiële dilemma’s aanlopen. Als starter ga je je eerste woning kopen en bereid je je misschien voor op je toekomstplannen (samenwonen, kinderen krijgen of juist op reis gaan).

Als veertiger of vijftiger wil je wellicht je uitvliegende kinderen helpen bij de aankoop van hun woning of het financieren van een studie. En ergens begin vijftig ga je je allicht verdiepen in je pensioen, en klop je bij ons aan voor deskundig pensioenadvies. Ben je al gepensioneerd? Ook dan kun je allerlei vragen hebben. Wat kun je bijvoorbeeld doen met je overwaarde? En wat is je budget om je woning te verbouwen, zodat je er nog langer kunt blijven wonen?

Ons financiële advies is er voor iedereen. We staan je bij elk van dit soort vraagstukken van begin tot eind bij. Wat voor jou een fijn voordeel is van Van Bruggen Adviesgroep in Leiden? Financieel advies geven doet adviseur Rick al heel wat jaren. Daardoor weet hij wat er speelt, kent hij de mogelijkheden en valkuilen en kan hij jou wijzen op opties waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Leiden krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) krijgen geen variabele beloning. Opdrachtnemers van Van Bruggen Adviesgroep Leiden werken op basis van een urendeclaratie met een vaste vergoeding per uur. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Op welke financiële vraag wil jij antwoord?

“Kunnen jullie ook helpen met advies over…?”. Die vraag stellen klanten ons regelmatig. Het antwoord is meestal ‘ja’ vanwege onze brede blik en uitgebreide expertise. We kunnen je bijvoorbeeld helpen bij elk van deze vragen:

 • Wat is mijn budget voor het kopen van een (eerste of volgende) woning?
 • Hoe verloopt de aankoop van een nieuwe woning? Waar moet ik op letten?
 • Ik ben ondernemer en wil een zzp-hypotheek afsluiten. Hoe werkt dat?
 • Loont het voor mij om mijn bestaande hypotheek over te sluiten?
 • Kan ik de overwaarde op mijn huis benutten als extra financiële buffer?
 • Ik wil mijn woning verbouwen. Hoe kan ik dat financieren vanuit mijn hypotheek?
 • Welke (schade)verzekeringen zijn voor mij nuttig en waar sluit ik die voordelig af?
 • Wat moet ik financieel allemaal regelen als mijn ex-partner en ik in scheiding liggen?
 • Hoe kan ik besparen op mijn maandlasten?
 • Welke opties heb ik om een (belastingvrije) schenking te doen?

Heb je een totaal andere vraag? Ook dan nodigen we je van harte uit contact op te nemen. We laten je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Vrijblijvende kennismaking plannen

Volledig onafhankelijk advies

Misschien ben je deze term al eens tegengekomen: “onafhankelijk advies”. Maar wat houdt het precies in? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Leiden verzorgen wij onafhankelijk financieel advies en onafhankelijk hypotheekadvies. Dit houdt in dat we niet aan één specifieke geldverstrekker gebonden zijn en dus verder kijken dan het beperkte aanbod van één bank of verzekeraar. Voor jou is dat heel voordelig. Het betekent dat wij meer geldverstrekkers kunnen meenemen in ons advies aan jou, waardoor je een beter passend en voordeliger product kunt afsluiten.

Dat is een fijn idee, want een hypotheek of verzekering sluit je af voor heel wat jaren. Wel zo prettig dus als het écht bij je past en als je gunstige maandlasten hebt.

Wat kunnen we voor jou doen?

Heb je een vraag over de aankoop van een nieuwe woning? Wil je weten hoe je meer budget creëert voor je dromen of hoe je je maandlasten voor je hypotheken of verzekeringen omlaag kunt krijgen? Laat ons je helpen. Adviseur Rick staat voor je klaar.

Een keer vrijblijvend kennismaken kan altijd. Al in dat eerste gesprek kunnen we jou verder helpen bij je vraagstuk. En dat zonder dat je ergens aan vastzit. Plan een kennismaking in via de knop hieronder. Of bel naar 0800 – 1600.

Je kunt trouwens zowel langskomen bij ons op kantoor als online advies aanvragen. Ook over de telefoon of via een videogesprek kunnen we je goed en persoonlijk begeleiden bij jouw financiële vragen.

Plan een kennismaking
KvK: 75153211AFM: 12048691Documenten