Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Leeuwarden
0800 1600
Bel mij terug
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Leeuwarden

Makelaar in Leeuwarden

Heb je plannen om een huis te kopen of te verkopen? Zorg dat je dit goed voorbereid doet. Als makelaar in Leeuwarden helpt Bert van Dijk je daarbij. Hij staat naast je tijdens je zoektocht naar een nieuwe koopwoning of begeleidt je bij het succesvol verkopen van je huidige huis. Altijd met inzicht in een passende woningwaarde, met oog voor jouw wensen én met kennis van zaken. Zo weet je zeker dat alle rompslomp rondom aan- en verkoop goed geregeld wordt. Dat bespaart je stress, tijd én geld en vergroot je kansen op jouw droomwoning.

Maak een gratis afspraak

Combinatie van financieel advies en makelaardij in Leeuwarden

Als je een huis wilt kopen in Leeuwarden of wilt verkopen, dan komt daar meer bij kijken dan alleen het bekijken van potentiële woningen of het begeleiden van bezichtigingen. Het is ook belangrijk dat je helder hebt hoe jouw financiële situatie eruitziet. Hoeveel budget heb je voor een nieuwe woning? Welke hypotheekkansen heb je? En hoe zit het met de overwaarde op je huidige huis? Omdat financiën en makelaardij vaak hand in hand gaan, combineren wij financieel advies met makelaardij in Leeuwarden. Zo word je aan alle kanten goed geholpen, bespaar je jezelf zorgen én houd jij tijd over.

Financieel advies

Aan de ene kant kunnen wij je advies geven over je financiële situatie. We maken jouw financiële plaatje inzichtelijk (voor nu én voorde toekomst) en berekenen hoeveel jij kunt krijgen aan hypotheek. Ook kunnen we je in heldere taal uitleggen wat alle kleine lettertjes in de hypotheekvoorwaarden inhouden en waar je een hypotheek met scherpe rente afsluit. We adviseren je ook over passende verzekeringen en helpen je natuurlijk bij de hypotheekaanvraag zodra jij een nieuwe woning aan de haak geslagen hebt.

Daarbij kijken we overigens graag verder dan hypotheekadvies alleen. We kunnen bijvoorbeeld ook een blik werpen op je pensioen, omdat ook dat meetelt voor de lasten die jij kunt dragen.

Makelaardij

Aan de andere kant nemen we je graag aan de hand tijdens het spannende proces van een huis kopen of een huis verkopen in Leeuwarden. Er komt in die situatie meer op je af dan je wellicht denkt. Zo moet je het woningaanbod goed in de gaten houden, bij de bezichtigingen op de juiste punten letten en een passend bod uitbrengen als je een huis wilt kopen in Leeuwarden. En heb je juist een huis te verkopen? Dan is er ook weer van alles om op te letten: dat je huis op de goede manier gepromoot wordt, dat de bezichtigingen goed verlopen en dat je zoveel mogelijk uit de onderhandelingen haalt.

Bij dat alles en meer staat Bert jou bij als makelaar in Leeuwarden. Doordat hij ook inzicht heeft in je financiële situatie, kan hij je nog beter helpen. Zo heeft hij bijvoorbeeld helder hoeveel je kunt lenen, waardoor hij ook beter advies kan geven over een passend bod op je droomhuis.

Stel Bert jouw vraag

De makelaar in Leeuwarden die je helpt bij jouw huizenjacht

Een huis kopen in Leeuwarden is, net als in de rest van Nederland, geen kinderspel op dit moment. Woningen zijn soms al verkocht voordat je ook maar een bezichtiging kunt plannen. Ook wordt er vaak flink overboden. Dat brengt bij veel mensen allerlei vragen met zich mee. Kun je nog wel een huis kopen in Leeuwarden nu? Hoe breng je een bod uit dat de interesse van de verkoper wekt? En hoe zorg je ervoor dat jij wél een voet tussen de deur krijgt, ondanks het grote aantal geïnteresseerden voor een huis?

We snappen heel goed dat je je haast gedemotiveerd voelt om een huis te kopen op deze markt. Maar wacht even voordat je de moed in de schoenen laat zakken: als makelaar in Leeuwarden helpt Bert jou om je kansen op de huizenmarkt te vergroten. Huizengekte of niet, hij staat je bij om toch het huis te vinden waar je naar op zoek bent en daar een goed én niet te hoog bod op uit te brengen.  

Waarom Bert inschakelen als aankoopmakelaar in Leeuwarden?

Met Bert als aankoopmakelaar in Leeuwarden aan je zijde weet je zeker dat…

 • …je snel op de hoogte bent van nieuw woningaanbod in Leeuwarden.
 • …je een doordacht bod uitbrengt (Bert zal altijd een waardebepaling van het huis doen.)
 • …je bij bezichtigingen geen belangrijke clausules of andere addertjes onder het gras over het hoofd ziet.
 • …je niet meer biedt dan wat voor jouw financiële plaatje realistisch is.
 • …je koopcontract tot in de puntjes klopt en niet achteraf tot verwarring of discussie leidt.
 • …je geld bespaart door niet onnodig veel te overbieden op een huis.
 • …alles tot in de puntjes verzorgd wordt bij de aankoop van je woning, zonder dat jij erachteraan hoeft te rennen.

Benieuwd hoe Bert jou kan helpen als aankoopmakelaar in Leeuwarden? Plan je afspraak met Bert op een moment dat jou uitkomt. Dit kan via de knop hieronder of door te bellen naar 0800 – 1600.

Schakel Bert als makelaar in


Ook voor nieuwbouw of de aankoop van een kavel

De meeste Leeuwarders kiezen voor een bestaande woning. Daarvan staan er nu eenmaal meer in deze fijne Friese stad. Maar ook als je een nieuwbouwwoning zoekt die je volledig naar eigen wens kunt laten bouwen, kan Bert je goed begeleiden.

Ga je nog een stapje verder en laat je zelfs volledig zelf een huis bouwen op een zelf aangekochte kavel? Ook in dat geval kan Bert je bijstaan om alles te regelen voor de aankoop van jouw kavel. Tot aan de kleinste lettertjes in de voorwaarden aan toe.

Schakel Bert in voor makelaardij

Verkoopmakelaar in Leeuwarden: hulp bij de verkoop van je huis

Ook als je een huis te koop aanbiedt, is het prettig om dit hele proces niet in je eentje te doorlopen. Als het goed is, is een huis verkopen in Leeuwarden immers niet iets wat je dagelijks doet. Bert is dan ook graag jouw verkoopmakelaar in Leeuwarden. Vanuit die rol kan hij je tijdens het hele verkoopproces begeleiden. Dat begint al bij een waardebepaling van je huis om straks je woning tegen de juiste prijs te koop aan te bieden. En het eindigt bij de laatste check van het koopcontract, zodat ook daarin alles perfect geregeld is.

Wat kan Bert betekenen bij je huis verkopen in Leeuwarden?

Wil je je huidige huis verkopen in Leeuwarden? Dan wil je dit vast graag voor een goede prijs, met passende voorwaarden én met zo min mogelijk gedoe doen. Een verhuizing kost al veel tijd en energie. Dan is het prettig als de verkoop van je woning niet ook nog veel aandacht slurpt. Wees gerust: Bert is de verkoopmakelaar in Leeuwarden die je kan helpen om jouw huis voor een zo aantrekkelijke mogelijke prijs te verkopen en bij het hele proces niets over het hoofd te zien.

Als makelaar in Leeuwarden neemt hij je veel uit handen om tot een succesvolle verkoop te komen. Zo kan hij dit alles voor je doen:

 • gratis waardebepaling van je woning;
 • je huis verkoopklaar maken;
 • professionele foto’s laten maken van je woning;
 • je huis op de juiste platforms (zoals Funda) te koop aanbieden;
 • bezichtigingen inplannen en begeleiden;
 • advies over de uitgebrachte biedingen;
 • antwoord geven op vragen van geïnteresseerden;
 • het koopcontract opstellen en nalopen.

Je ziet: er is veel wat Bert als verkoopmakelaar in Leeuwarden kan doen. Alles uit het lijstje hierboven draagt bij aan zoveel mogelijk interesse voor je woning, een zo gunstig mogelijke prijs en tevreden kopers.

Doe de gratis waardebepaling voor jouw huis

Heb je verkoopplannen met je huidige woning? Dan ben je vast heel nieuwsgierig hoeveel jouw woning ongeveer opbrengt op de huidige markt. Doe de gratis waardebepaling van Van Bruggen Adviesgroep en ontdek hoeveel jouw huis waard is. Zo heb je ook meteen een goed beeld bij de overwaarde die op je huis rust (en die je mogelijk in een ander huis kunt steken).

Gratis waardebepaling

Makelaar in Leeuwarden inschakelen?

Wil jij ondanks de gekte op de huizenmarkt een passend huis kopen in Leeuwarden? Of wil je je huis verkopen zonder daar zelf veel omkijken naar te hebben? Bert staat graag klaar om jou te helpen.

Plan een gratis kennismaking om vrijblijvend te ontdekken wat Bert voor jou kan betekenen als makelaar in Leeuwarden. Maak je afspraak via de knop hieronder of bel naar 0800 – 1600.

Gratis kennismaken