Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.

Leeuwarden

0800 1600
Bel mij terug
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Leeuwarden

Jouw makelaar in Leeuwarden

Ben je van plan om je huis te verkopen of een nieuw huis te kopen? Dat is niet altijd even makkelijk. Er komt namelijk heel wat bij kijken. Voorkom dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet of dat je jezelf laat leiden door emoties – en daardoor onnodig veel betaalt. Neem contact op met de aankoop- of verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep Leeuwarden: Bert van Dijk. Hij kijkt naar jouw persoonlijke wensen en komt op voor jouw belangen. Dat bespaart jou een hoop stress en onduidelijkheid.

Van Bruggen Adviesgroep Leeuwarden

Bert van Dijk helpt je in Leeuwarden met het beantwoorden van al je vragen over het (ver)kopen van jouw woning. Deze enthousiaste en kundige makelaar én financieel adviseur plant een adviesgesprek met je in. Op ieder moment van de dag, zodat het past binnen jouw planning. Door financieel advies te combineren met makelaardij, ontzorgt hij je volledig rondom de aan- en verkoop van je woning.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Alle zaken rondom de aan- of verkoop van je woning én de financiering onder één dak? Bij Van Bruggen Adviesgroep Leeuwarden ben je aan het juiste adres. Die combinatie van een makelaar en financieel adviseur is bewezen succesvol. Hierdoor schakelen we efficiënt en snel bij de verkoop, aankoop en financiering van jouw woning. Dat geeft jou overzicht en duidelijkheid – en bespaart je tijd en geld.