Onafhankelijk financieel advies in en om Lansingerland

Onafhankelijk financieel advies in en om Lansingerland

Voor onafhankelijk hypotheekadvies en financieel advies bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland aan het juiste adres. Of dit nu woont in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker ofRotterdam Noord- en Centrum (van Blijdorp, Schiebroek, tot Hillegersberg).

Financieel adviseurs Marco Stubbe en Hans Terlouw zetten graag hun jaren lange kennis en ervaring in om u van dienst te zijn. Of u nu particulier of ondernemer bent, vragen heeft over uw nieuwe of bestaande hypotheek, verzekeringen, fiscaal advies wenst of een volledige financiële planning. U bent altijd van harte welkom. Wij staan, samen met het gehele team van Van Bruggen Adviesgroep garant voor persoonlijke aandacht. Aandacht voor uw financiële situatie, uw wensen en de beste mogelijkheden die daarbij horen, voor nu én voor later. Samen bouwen wij graag met u aan uw toekomst, niet alleen vandaag maar ook als u gaandeweg vragen heeft.

Hypotheek berekenen

Wilt u geld lenen om uw droomhuis te kopen of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland rekent graag met u alle scenario’s door. Zo weet u precies wat u kunt lenen en wat uw maandelijkse hypotheeklasten zijn.

Lees meer >

Nieuwbouw hypotheek

In en om Lansingerland worden vele nieuwe huizen gebouwd. Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning werkt net iets anders dan een hypotheek voor een bestaande woning. Als u in één van de mooie nieuwe wijken wilt gaan wonen zoals Boszoom, De Maalderij, Parkzoom, Wilderszijde of Laan van Tinbergen vergeet dan niet te vragen naar de speciale nieuwbouwhypotheek.

Maak direct een afspraak

Mijn pensioen

Hoe staat het met uw pensioen en wat is er mogelijk als u eerder wil stoppen met werken, of minder wil gaan werken? Marco Stubbe en Hans Terlouw zijn beide erkend financieel planner en kijken verder dan alleen uw opgebouwde AOW en het eventueel gespaarde pensioen bij uw werkgever.

Lees meer >

Financieel advies bij scheiding

Als u gaat scheiden wijzigt niet alleen uw persoonlijke maar ook uw financiële situatie. Alle afspraken en al het samen opgebouwde vermogen moet ontvlecht en verdeeld worden. Onze financieel adviseurs in Lansingerland werken samen met Scheidingsexpert Nederland. Zo helpen wij u in het scheidingstraject met uw fiscale en financiële vraagstukken terwijl onze partners u helpen met de juridische aspecten.

Lees meer >

Nieuwbouwprojecten Lansingerland

In de omgeving van Bergschenhoek worden er veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Een belangrijk nieuwbouwproject is het project Middeldorp; een voormalige locatie van het autohuis wordt hier herontwikkeld, het bestaat uit 12 appartementen en 3 grondgebonden woningen. Meer informatie over dit project vindt u hier.

Wilt of u één van deze nieuwbouwwoningen kunt financieren? Kom dan langs of bel Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland, wij adviseren u graag!

Het team vanLansingerland
Marco Stubbe
Erkend financieel planner, hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanLansingerland
Hans Terlouw
Erkend financieel planner, hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Lansingerland
Tobias Asserlaan 32662 SB Bergschenhoek
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 70205930
AFM
: 12045422
Volg Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland

Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland werkt samen met de volgende partijen:

Administratiekantoor Joost Wit

Een administratiekantoor in Bergschenhoek waar u terecht kunt met uw complete administratie.

Klik hier voor meer informatie over dit kantoor.

Administratiekantoor Joost Wit


Lansingerbouw een bouwtechnische keuringen voor aan- en verkoop van uw onroerende goederen.

DB-Makelaars

Voor een objectieve waarde vaststelling van een woningen of appartement schakelen wij graag met de makelaar/taxateur van DB Makelaars.

Klik hier voor meer informatie over dit kantoor.