Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Lansingerland Tobias Asserlaan 3
2662 SB Bergschenhoek
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Lansingerland

Onafhankelijk financieel advies in en om Lansingerland

Voor onafhankelijk hypotheekadvies en financieel advies ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland aan het juiste adres. Wij zijn er voor particulieren en ondernemers uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker of Rotterdam (Noord of Centrum). Financieel adviseurs Marco Stubbe en Hans Terlouw zetten hun jarenlange kennis en ervaring in om jou van dienst te zijn. Of je nu vragen hebt over je nieuwe of bestaande hypotheek, advies wilt over je verzekeringen of graag een volledige financiële planning ontvangt. Wij helpen je graag persoonlijk op weg.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies: van eerste huis tot pensioen

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Lansingerland word je persoonlijk geholpen door Marco en Hans. Beide werken al vele jaren als financieel adviseur in deze regio. Ze adviseren je over de gebruikelijke vraagstukken, zoals je hypotheek, verzekeringen of pensioen. Maar ook in complexere situaties, zoals bij een scheiding, de aankoop van een beleggingspand of de financiële afwikkeling na een overlijden, staan wij graag voor je klaar.

Bij ons kun je vertrouwen op heldere uitleg en aandacht voor jouw financiële situatie, jouw wensen en de beste mogelijkheden die daarbij horen. Voor dit moment én voor de toekomst. Samen met jou bouwen we graag aan je toekomst. We zijn er dan ook voor starters als ze een eerste huis kopen, voor mensen die toe zijn aan de volgende stap in hun leven en voor (bijna-)gepensioneerden. In elke levensfase geven we je graag advies. Ook als je tussentijds vragen hebt.

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Als je een financieel adviseur inschakelt, wil je natuurlijk zeker weten dat diegene daadwerkelijk deskundig advies geeft waar jij op kunt bouwen. Wij kunnen je die garantie geven. En daarvoor hoef je ons niet alleen op ons woord te vertrouwen. We kunnen het je ook met het Keurmerk Financiële Dienstverlening bewijzen. Dit keurmerk laat zien dat wij als financieel dienstverlener kwaliteit leveren en met ons kantoor aan hoge eisen voldoen. Een onafhankelijke organisatie controleert ook regelmatig of dat na een tijdje nog steeds zo is.

Daardoor weet je zeker dat je aan ons een deskundige financiële partner hebt. En ook dat wij volledig onafhankelijk financieel advies geven. We zullen je dus niet standaard één specifieke aanbieder aanraden, maar werken samen met tientallen aanbieders en adviseren je altijd het product dat specifiek bij jouw situatie past.

Wil je ook persoonlijk financieel advies? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Lansingerland kun je terecht voor een gesprek op ons kantoor, bij jou thuis of online via een videogesprek. Maak gerust een gratis eerste afspraak.

Maak een gratis eerste afspraak

Hoeveel bedraagt jouw hypotheek voor je droomhuis?

Hoeveel bedraagt mijn maximale hypotheek berekenen? Wat doet de hypotheekrente? Kan ik besparen op mijn hypotheek door deze over te sluiten en wat worden dan mijn maandlasten? Allemaal vragen die bij jou kunnen spelen als je al een hypotheek hebt of er één hoopt te krijgen. En zo zijn er nog meer hypotheekvragen mogelijk. Misschien wil je je huis verbouwen en ben je benieuwd wat er daarin mogelijk is binnen je huidige hypotheek.

Over elk van die vragen adviseren wij je graag binnen ons deskundige hypotheekadvies. We weten dat er bij een hypotheekaanvraag of oversluiting meer komt kijken dan alleen een hypotheek met scherpe rente kiezen. We kijken dan ook veel verder dan dat. Welke hypotheekvorm past bij jou? Wat is verstandig om te doen met je eventuele huidige hypotheek? Hoe lang kun je de rente het beste vastzetten?

Zo zijn er nog veel meer hypotheekvragen waarvoor je bij ons kunt aankloppen. Denk aan:

 • Hoeveel kan ik lenen voor mijn eerste koophuis?
 • Wat is mijn budget (inclusief overwaarde) voor een nieuwe woning als ik ga verhuizen?
 • Hoeveel kan ik vanuit mijn hypotheek lenen voor een verbouwing?
 • Welk bedrag kan ik aan zzp-hypotheek krijgen als ondernemer?
 • Levert oversluiten mij een maandelijkse besparing op mijn hypotheek op? En zo ja, hoeveel is mijn besparing en hoe snel verdien ik die terug?
 • Hoe werkt het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwwoning in Lansingerland of omgeving?
 • Ik wil een woning kopen als belegging. Waar moet ik dan aan denken en hoeveel heb ik daarvoor te besteden?
 • Kom ik in aanmerking voor een seniorenhypotheek na mijn pensioen? En zo ja, voor welk bedrag kan ik na mijn pensioen een hypotheek krijgen?

Kun jij je overwaarde als bedrag laten uitkeren?

De huizenprijzen gaan anno nu door het dak. Dat is minder goed nieuws voor mensen die een huis willen kopen. Maar het is juist wel positief als je een koophuis hebt en voorlopig goed zit waar je zit. De kans is dan namelijk groot dat je overwaarde hebt op je woning. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zit dat bedrag niet vast in de stenen. Er zijn een aantal manieren om je overwaarde te verzilveren.

Misschien ben je al eens wat termen tegengekomen: een opeethypotheek bijvoorbeeld of een krediethypotheek. En ook de algemenere term tweede hypotheek. Wat houdt elk van die hypotheekproducten precies in? En wat zijn jouw mogelijkheden om je overwaarde op te nemen? Daar adviseren wij je graag over.

We kunnen je bijvoorbeeld persoonlijk advies geven over jouw opties om met je overwaarde…

 • …een verbouwing te betalen;
 • …je woning te verduurzamen (van zonnepanelen tot een groen dak);
 • …een schenking aan je (klein)kinderen te doen;
 • …te sparen voor je pensioen;
 • …een huis te kopen voor een familielid;
 • …een tweede woning (zoals een vakantiehuis) te kopen;
 • …een beleggingspand te financieren;
 • …een auto te kopen of andere aankopen te doen.

Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt met je overwaarde? We vertellen je er graag in een eerste kennismakingsgesprek meer over. Plan je afspraak in.

Gratis overwaardecheck

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Tot slot is het nog belangrijk om te weten dat er naast de eigenaar geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland, waardoor Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing. Dat wil zeggen dat er geen medewerkers zijn die een variabele beloning krijgen. 

Financieel advies over méér dan alleen je hypotheek

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Lansingerland kun je zeker niet alleen terecht voor vragen over je hypotheek. We zijn er voor veel meer soorten financiële vragen. Zo kunnen we ook een financiële planning voor je opstellen richting je pensioen. Daarmee weet jij direct hoeveel je nu en in de toekomst te besteden hebt en wat je kunt doen om jouw budget te vergroten. Ook zijn we er voor financiële begeleiding op maat bij bijvoorbeeld overlijden of een echtscheiding. Zelfs complexere financieringen of vraagstukken zijn voor ons geen probleem.

Om je bij al die situaties zo goed mogelijk te begeleiden, hebben we zelf veel kennis in huis én werken we samen met veel lokale professionals. Zo betrekken we er, als dat passend is, graag een makelaar of taxateur bij. Ook werken we samen met de boekhouders en belastingadviseurs van Sripal, met i-mediate voor mediation bij scheidingen en met Credion voor zakelijke financieringen.

Vanuit ons brede financiële advies kunnen we je bijvoorbeeld uitstekend adviseren over elk van deze onderwerpen:

 • de financiële afwikkeling van een scheiding;
 • een (belastingvrije) schenking doen;
 • toewerken naar een financieel goed verzorgd pensioen;
 • een arbeidsongeschiktheidsverzekering als ondernemer afsluiten;
 • een overlijdensrisicoverzekering of andere verzekeringen afsluiten voor jou en/of je partner;
 • verzekeringen oversluiten om daar geld op te besparen;
 • een hypotheek of verzekeringen als ondernemer;
 • zelf een woning laten bouwen (en dit financieren);
 • het financiële regelwerk na overlijden.

Onafhankelijk financieel advies voor een goede prijs

Deskundig is ons advies altijd. Persoonlijk ook. We nemen uitgebreid de tijd om jou beter te leren kennen, te ontdekken hoe je financiële situatie eruitziet en uit te vinden waar jij behoefte aan hebt. Zo kunnen we ons advies haarfijn op jou afstemmen en de vele geldverstrekkers voor je vergelijken. Alles om tot een financiële oplossing te komen die bij je past. En dat tegen duidelijke vaste tarieven, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Van Bruggen Adviesgroep in Lansingerland staat voor:

 • Volledig onafhankelijk financieel advies
 • Ruime ervaring met hypotheken en andere financieringsvragen
 • Ook advies over complexe zaken (van beleggingspand tot scheiding)
 • Compleet advies voor een heldere prijs
 • Specifieke kennis van deze regio
 • Samenwerking met lokale makelaars, taxateurs en belastingadviseurs
 • Advies in Bergschenhoek, bij jou thuis of online

Plan jouw eerste afspraak met Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland

Heb je een vraag over je hypotheek, verzekeringen of andere financiële onderwerpen? Hoe complex je vraag misschien ook is, je kunt er bij ons mee terecht. Plan jouw gratis eerste kennismaking in.

Voor een gratis eerste gesprek ben je welkom op ons kantoor in Bergschenhoek, maar we komen ook met alle plezier bij jou thuis langs. Ook online advies is mogelijk. Bel naar 0800 – 1600 om je afspraak te maken of vul het formulier in.

Maak direct een afspraak
KvK: 70205930AFM: 12045422Documenten