Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Lansingerland Tobias Asserlaan 3
2662 SB Bergschenhoek
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Lansingerland

Onafhankelijk financieel advies in en om Lansingerland

Voor onafhankelijk hypotheekadvies en financieel advies bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland aan het juiste adres. Of dit nu woont in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker ofRotterdam Noord- en Centrum (van Blijdorp, Schiebroek, tot Hillegersberg).

Financieel adviseurs Marco Stubbe en Hans Terlouw zetten graag hun jaren lange kennis en ervaring in om u van dienst te zijn. Of u nu particulier of ondernemer bent, vragen heeft over uw nieuwe of bestaande hypotheek, verzekeringen, fiscaal advies wenst of een volledige financiële planning. U bent altijd van harte welkom. Wij staan, samen met het gehele team van Van Bruggen Adviesgroep garant voor persoonlijke aandacht. Aandacht voor uw financiële situatie, uw wensen en de beste mogelijkheden die daarbij horen, voor nu én voor later. Samen bouwen wij graag met u aan uw toekomst, niet alleen vandaag maar ook als u gaandeweg vragen heeft.

Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Hypotheek berekenen

Wilt u geld lenen om uw droomhuis te kopen of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Van Bruggen Adviesgroep Lansingerland rekent graag met u alle scenario’s door. Zo weet u precies wat u kunt lenen en wat uw maandelijkse hypotheeklasten zijn.

Lees meer >

Nieuwbouw hypotheek

In en om Lansingerland worden vele nieuwe huizen gebouwd. Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning werkt net iets anders dan een hypotheek voor een bestaande woning. Als u in één van de mooie nieuwe wijken wilt gaan wonen zoals Boszoom, De Maalderij, Parkzoom, Wilderszijde of Laan van Tinbergen vergeet dan niet te vragen naar de speciale nieuwbouwhypotheek.

Maak direct een afspraak

Mijn pensioen

Hoe staat het met uw pensioen en wat is er mogelijk als u eerder wil stoppen met werken, of minder wil gaan werken? Marco Stubbe en Hans Terlouw zijn beide erkend financieel planner en kijken verder dan alleen uw opgebouwde AOW en het eventueel gespaarde pensioen bij uw werkgever.

Lees meer >

Financieel advies bij scheiding

Als u gaat scheiden wijzigt niet alleen uw persoonlijke maar ook uw financiële situatie. Alle afspraken en al het samen opgebouwde vermogen moet ontvlecht en verdeeld worden. Onze financieel adviseurs in Lansingerland werken samen met Scheidingsexpert Nederland. Zo helpen wij u in het scheidingstraject met uw fiscale en financiële vraagstukken terwijl onze partners u helpen met de juridische aspecten.

Lees meer >

 

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 70205930AFM: 12045422Documenten