Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.

Pensioen, hoe ga je dit doen?

Inzicht in jouw pensioen kunt u krijgen via Mijnpensioenoverzicht.nl. Je ziet hier welke maatschappijen jouw pensioen beheren. Soms is het toch lastig om dit overzicht goed te begrijpen, vooral wanneer je meerdere pensioenverstrekkers heeft. Daarom beantwoorden wij graag al jouw vragen omtrent pensioen en maken een financieel plan voor een onbezorgde oude dag.

Inzicht krijgen in uw pensioen

Een pensioentoezegging die inclusief AOW 70% van jouw inkomen bedraagt is goed te noemen. Wij combineren jouw pensioengegevens met de situatie rondom jouw hypotheek en bij onverhoopt overlijden. Zo krijg je een volledig inzicht en kunnen we mogelijk bijsturen. Betekent dat in dit geval dat dat je een polis moet sluiten? Dat kan, maar er zijn ook spaarproducten. Vaak zijn er binnen jouw hypotheek ook mogelijkheden die er uiteindelijk voor zorgen dat je een onbezorgd pensioen tegemoet kunt zien.

Schenken en overwaarde

Jouw kinderen zijn het huis uit en je bent gestopt met werken… Jouw financiële situatie bepaalt hoe je hier invulling aan kunt geven.

Ongetwijfeld spelen er ook bij vragen als “hoe regel ik mijn pensioen met de overwaarde van mijn huis?” en “hoe kan ik op een gunstige manier geld schenken aan mijn kinderen?” Ik help je graag bij het beantwoorden van dit soort vragen. Zo krijg je inzicht in jouw financiële situatie en kunt je éxtra genieten.

KvK: 65688627
AFM: 12044809