Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Landgraaf Streeperstraat 1a
6371 GK Landgraaf
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Landgraaf

Makelaardij diensten

Er gelden veel ongeschreven wetten en regels bij de (ver)koop van jouw woning. Het is vaak lastig om deze zelf te doorgronden. De aankoop- of verkoopmakelaars van Van Bruggen Adviesgroep Landgraaf en kennen al deze regels op hun duimpje en helpen wij je graag verder bij jouw zoektocht naar een andere woning. Zij kennen de markt op hun duimpje, schakelen snel en zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld is. Zo kun jij je richten op de woning, wij op de regels. 

Van Bruggen Adviesgroep Landgraaf

Bij Van Bruggen Adviesgroep Landgraaf vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Onze doortastende makelaar Marc Rosenboom heeft járenlange ervaring; hij heeft het vak geleerd bij Stienstra Makelaardij. Hij kent de lokale markt op zijn duimpje en heeft veel connecties in de regio. Marc begeleidt je vanaf de eerste oriëntatie op een nieuwe woning, helpt jou bij alle financiële vraagstukken die op jouw pad komen en geeft uitleg met betrekking tot alle regelgeving. Met zijn jarenlange ervaring in de Limburgse woning- en hypotheekmarkt helpen we je om jouw dromen te verwezenlijken!

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij ons kun je op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt jou werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft je overzicht en duidelijkheid en het bespaart je tijd en geld.