Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Landgraaf Streeperstraat 1a
6371 GK Landgraaf
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Landgraaf

Makelaar in Landgraaf

Verhuizen naar een andere woning of je eerste huis kopen is niet niks. Je ziet jezelf al helemaal wonen in een nieuw stulpje in Landgraaf of omgeving. Maar eerst moet er het nodige geregeld worden. Je wilt namelijk zeker weten dat je nieuwe droomwoning écht een droomwoning is en dat je de maandlasten kunt betalen. En als je een huis gaat verkopen, doe je dat natuurlijk graag tegen een gunstige prijs en goede voorwaarden. Bij dat alles helpt Marc je als ervaren makelaar in Landgraaf. Al vanaf begin jaren ’90 helpt hij met plezier mensen uit de regio bij aankoop, verkoop én financieel advies.

Maak een afspraak

Succescombinatie: makelaardij in Landgraaf én financieel advies op één plek

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Landgraaf zit je op één plek goed voor zowel alles rondom makelaardij in Landgraaf als voor financieel advies. Dat is prettig, want bij de aan- en verkoop van een huis komt ook op financieel vlak van alles kijken. Omdat Marc, naast makelaar in Landgraaf, ook werkt als erkend financieel adviseur, kan hij ook op dat vlak veel voor je regelen. Denk aan:

 • je maximale hypotheek uitrekenen en zicht geven op je toekomstige maandlasten;
 • uitleg geven over een overbruggingskrediet als je je huidige woning pas wilt verkopen als je een nieuwe woning hebt gekocht;
 • advies geven over passende verzekeringen bij je hypotheek (zoals een overlijdensrisicoverzekering);
 • je adviseren over wel/niet je huidige hypotheek meenemen;
 • advies geven over een gunstige hypotheek (qua maandlasten én voorwaarden);
 • je mogelijkheden in kaart brengen om een verbouwing mee te financieren;
 • daarbij ook rekening houden met toekomstwensen (zoals je pensioen of de wens om minder te werken);
 • devolledige hypotheekaanvraag voor je verzorgen (tot aan de hypotheekakte aan toe).

Wat ook prettig is: doordat Marc je kan bijstaan als hypotheekadviseur én als makelaar in Landgraaf, kunnen we snel schakelen. Zodra je hét huis hebt gevonden, kan hij direct meekijken wat gezien je financiële situatie een passend bod is. En is je bod geaccepteerd? Dan kan hij ook snel aan de slag gaan met het regelen van de hypotheek. Zo krijg je volledige begeleiding bij de aan- en verkoop van je huis.

Vraag een eerste gesprek aan

Bespaar jezelf tijd, geld én gedoe met een makelaar in Landgraaf

De aankoop van een huis is voor veel mensen één van de grootste uitgaven in hun leven. Je wilt dus zeker weten dat je je geld goed besteedt en dat alles – tot de kleine lettertjes aan toe – goed geregeld is. Bijna iedereen die een huis verkoopt en/of koopt, schakelt daarbij de hulp van een makelaar in Landgraaf in. Je wilt immers bij de verkoop van je huidige woning zoveel mogelijk uit de onderhandelingen halen. En je wilt bij de aankoop van een huis zeker weten dat je later niet op vervelende verrassingen, zoals extra clausules, verborgen gebreken of erfpracht, stuit.

Geen zorgen! Je hoeft niet in je eentje alle stappen in dit proces te zetten. Marc Rosenboom is als makelaar in Landgraaf jouw persoonlijke expert bij de aankoop en verkoop van een huis. Al sinds de jaren ’90 werkt hij in de makelaardij in Landgraaf en omgeving. Daardoor heeft hij veel connecties en uitgebreide kennis van de regio, de markt én het hele proces. Hij kan je dus uitstekend begeleiden.

Met de hulp van een makelaar voorkom jij vervelende verrassingen, haal je meer uit de verkoop, koop je je nieuwe woning voor een gunstige prijs én heb je zelf geen omkijken naar dingen als koopcontracten en bezichtigingen. Wel zo prettig!

Wat doet Marc voor je bij het kopen van een huis in Landgraaf?

Of je nu een eerste huis gaat kopen of verhuist naar een volgend huis, Marc kan je begeleiden tijdens elke stap in het proces. Zo checkt hij de gegevens van de woning voor je in het Kadaster, bekijkt hij voor welke prijzen vergelijkbare woningen zijn verkocht en denkt hij mee over een passend bod. Ook over zaken als ontbindende voorwaarden geeft hij je graag advies.

Als aankoopmakelaar in Landgraaf kan Marc het volgende voor je doen:

 • Hij brengt samen met jou je woonwensen in kaart, maakt helder welk budget je aan een woning kunt uitgeven en bekijkt wat binnen dat budget je mogelijkheden zijn.
 • Marc houdt het woningaanbod in de gaten en stuurt je nieuwe woningen door die aan jouw wensen voldoen. Vaak al voordat je ze zelf op Funda ziet staan.
 • Hij geeft je bij elk van die woningen advies. Zijn er clausules waar je rekening mee moet houden? Komt er binnenkort een nieuwbouwwijk voor de deur? Zo ben je goed op de hoogte voordat je eventueel gaat bezichtigen.
 • Hij gaat met je mee naar bezichtigingen en stelt daarbij kritische vragen aan de verkoopmakelaar. Ook kijkt hij in bouwkundig opzicht mee naar mogelijke gebreken die je niet met het blote oog ziet.
 • Hij geeft je advies over een passend bod dat niet te hoog maar wél interessant voor de verkopers is. Daardoor vergroot je je kansen om het huis te bemachtigen en betaal je tegelijkertijd niet te veel.
 • Marc gaat mee naar de oplevering. Hij kijkt uitgebreid na of de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken en wijst je op aandachtspunten.
 • Hij loopt de koopakte in detail voor je na. Daarmee is alles op papier correct geregeld.
 • Hij neemt al het papierwerk en het contact met de verkoopmakelaar voor je uit handen. Bijvoorbeeld bij de onderhandelingen, maar ook bij alles wat na de aankoop geregeld moet worden.

Wil je weten hoe Marc jou kan helpen bij het kopen van een huis in Landgraaf? Vraag een gratis eerste gesprek aan! Daarin vertelt hij je precies wat jouw opties zijn voor een huis en hoe hij je als aankoopmakelaar in Landgraaf kan helpen.

Aankoopmakelaar inschakelen?

Waarom een makelaar handig is als je een huis gaat kopen in Landgraaf?

Een huis is één van de grootste uitgaven die je doet. Als je geld uitgeeft aan een huis, wil je wel zeker weten dat je daar een goede aankoop aan hebt. Daarom is het verstandig om een makelaar in Landgraaf in te schakelen, die de regio, de markt en de huizen goed kent. Het helpt dat Marc je al vlot kan wijzen op bestaande woningen, soms zelfs eerder dan je ze zelf op Funda hebt gezien. Maar ook als je nieuwbouw overweegt, heb je met een makelaar een streepje voor. Marc weet wat er gebouwd wordt en wat de status van nieuwbouwprojecten is. Hij kan je dus goed op weg helpen.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van Marc inschakelen als aankoopmakelaar wanneer jij een huis gaat kopen in Landgraaf:

 • Je hebt iemand aan je zijde met bijna 30 jaar ervaring in makelaardij in Landgraaf. Dat betekent veel kennis en een breed netwerk in de regio, waar jij van profiteert.
 • Je weet snel wat jouw financiële opties zijn, waardoor je gericht kunt zoeken naar huizen. Marc verzorgt namelijk, naast makelaardij in Heerlen, ook hypotheekadvies.
 • Je betaalt niet meer nodig voor het huis van je dromen, omdat Marc je zicht geeft op een passend bod (op basis van de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen).
 • De onderhandelingen worden voor je gedaan, wat je veel tijd scheelt én wat je een gunstigere positie oplevert in de onderhandeling met de verkoper.
 • Je bent zeker van betaalbare maandlasten. Bij het advies over je bod neemt Marc ook je financiële mogelijkheden mee. Daardoor biedt je nooit meer dan voor jou haalbaar is.
 • Je hebt zelf geen gedoe met het papierwerk. Marc leest de kleine lettertjes voor je door, bekijkt bestemmingsplannen, checkt het Kadaster en loopt de koopakte voor je na. Je weet dus zeker dat alles ook op papier goed geregeld is.
 • Je kent de aandachtspunten van het huis. Zo weet je hoe het bestemmingsplan in elkaar zit, wat de ontbindende voorwaarden zijn en met welke clausules je rekening moet houden.
Gratis eerste gesprek

Verkoopmakelaar in Landgraaf: verkoop jouw huis zo goed mogelijk

Wanneer je een woning gaat kopen, moet je misschien ook je huidige huis verkopen. Ook daar heb je vaak het nodige werk aan. Je moet weten wat een passende verkoopprijs voor je huis is, je woning moet op Funda geplaatst worden, er komen mensen langs om je huis te bezichtigen en dan heb je ook nog onderhandelingen met geïnteresseerden te doen. Niet gek dus dat de meeste mensen het verkopen van een huis in Landgraaf of omgeving uitbesteden aan een makelaar.

Als verkoopmakelaar in Landgraaf helpt Marc je dankzij zijn makelaarservaring én marktkennis om je huis tegen een goede prijs én aantrekkelijke voorwaarden te verkopen. Daarbij neemt hij je alle randzaken uit handen. Denk aan het regelen van een fotograaf voor je huis, het bepalen van de vraagprijs en natuurlijk de bezichtigingen begeleiden.

Dit is wat Marc bij het verkopen van je huis in Landgraaf voor je kan betekenen:

 • een gratis waarde-indicatie geven van je woning;
 • je adviseren over een passende verkoopprijs;
 • je woning promoten op Funda en andere websites;
 • een fotograaf voor je woning inschakelen;
 • het huis laten inmeten voor een kloppende omschrijving;
 • geïnteresseerden rondleiden door je woning;
 • vragen van mogelijke geïnteresseerden beantwoorden;
 • jou advies geven over ontvangen biedingen én de onderhandelingen doen;
 • het koopcontract op orde maken volgens de juridische kaders;
 • de eindinspectie doen.

Laat gratis je woningwaarde bepalen om je huis te verkopen in Landgraaf

Heb jij verhuisplannen en ben je nieuwsgierig geworden hoeveel je voor je huidige woning kunt krijgen? Wij geven je hier graag zicht op. Geheel kosteloos! Vraag een vrijblijvende én gratis waardebepaling aan en ontdek zo snel wat jouw woning opbrengt in de huidige markt.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Makelaar in Landgraaf inschakelen?

Hoop jij een huis te kopen in Landgraaf of in de mooie Limburgse omgeving daaromheen? Of heb je hier al een huis en wil je dat zo gunstig mogelijk verkopen? Marc is graag zowel je verkoop- als aankoopmakelaar in Landgraaf. Vraag een gratis gesprek aan en ontdek hoe hij jou kan helpen!

Plan direct een gratis afspraak in! Dan bespreken we hoe wij je kunnen helpen bij verkoop of aankoop. Klik op de knop hieronder of bel of mail ons. Dat kan via 045 – 20 55 713 of via landgraaf@vanbruggen.nl. We horen graag van je!

Maak direct een afspraak