Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Kampen
Kampen
Opent woensdag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 21:30
Dinsdag
09:30 - 21:30
Woensdag
09:30 - 21:30
Donderdag
09:30 - 21:30
Vrijdag
09:30 - 21:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Kampen

Hypotheekadvies in Kampen

Als je een huis wilt kopen, breekt er een spannende periode aan. Te beginnen bij het zoeken naar jouw nieuwe droomhuis en het helder krijgen van je budget daarvoor. Maar daarna komen er meer vragen op. Waar sluit je een passende hypotheek af? Waar moet je op letten qua voorwaarden? En als je al een tijdje bij je hypotheekaanbieder zit, hoe weet je dan zeker dat je daar nog steeds voordelig uit bent? Wij zijn er voor volledig online hypotheekadvies in Kampen. Via videogesprekken kunnen wij je op deskundige wijze begeleiden bij al je vragen over jouw hypotheek.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor hypotheekadvies in Kampen?

Je hypotheek is waarschijnlijk een van de grootste financiële beslissingen die je maakt in je leven. Er is veel geld mee gemoeid en je zit er in principe dertig jaar aan vast. Dat maakt het belangrijk dat je uit alle tientallen hypotheekaanbieders, de vele voorwaarden en de diverse hypotheekvormen de juiste weet te kiezen. Wij helpen je om keuzes te maken over je hypotheek die nu én in de toekomst voordelig uitpakken. En dat in een 100% online adviestraject. Wel zo gemakkelijk; je hoeft er de deur niet voor uit.

Daarnaast zijn we goed bekend in de regio Kampen, Zwolle en Epe én verzorgen we ook aankoopbegeleiding. Dat betekent dat we je niet enkel bij de financiering van je woning, maar ook bij de zoektocht naar een huis goed kunnen helpen. Dankzij onze kennis van de woningmarkt in deze regio kunnen we je goed helpen om tactisch te bieden en de juiste stappen te zetten richting jouw nieuwe woning in Kampen of omgeving. We kunnen bijvoorbeeld zien hoeveel er op een huis is overboden en checken ook graag de koopovereenkomst voor je.

Het is niet voor niets dat veel Nederlanders besluiten om een hypotheekadviseur in te schakelen in plaats van zelf hun hypotheek te regelen. Het levert je allerlei voordelen op:

 • Je bespaart tijd doordat je niet zelf alle hypotheekaanbieders hoeft te vergelijken en je in de vele hypotheekvoorwaarden hoeft te verdiepen.
 • Je bespaart op je maandlasten, doordat wij uit het brede aanbod gericht kijken welke hypotheek qua rente voordelig voor je uitpakt. Ook bij oversluiten kunnen we je helpen aan een passende hypotheek met scherpe rente.
 • De hypotheek past ook in de toekomst bij je. Een hypotheek sluit je af voor dertig jaar. Belangrijk dus dat de voorwaarden aansluiten op je toekomstplannen. Daar ben je bij ons hypotheekadvies in Kampen zeker van. Wij houden rekening met je toekomstplannen en zorgen ervoor dat de voorwaarden daar goed bij passen.
 • We begeleiden je ook bij de aankoop van je woning. Een hypotheek afsluiten is spannend, maar een huis kopen is dat ook zeker. Woningen worden soms al verkocht voordat ze op Funda staan en de verkoopprijzen zijn niet mis. Wij begeleiden je graag bij de zoektocht naar een woning en bij de financiering ervan. Dat vergroot je kansen op een koopwoning.
 • Je aanvraag verloopt vlot en goed. Je hoeft niet zelf in de gaten te houden of je de juiste documenten aanlevert en waar je staat in het aanvraagproces. Dat doen wij voor je, zodat er geen sprake zal zijn van vertraging.
 • We kijken naar je totale situatie. Keuzes voor je hypotheek hebben gevolgen voor je totale financiële situatie. Daarom nemen wij ook andere aspecten daarvan mee in ons advies. Wat kun je bijvoorbeeld nu alvast regelen voor je pensioen? Welke verzekeringen heb je nodig om risico’s af te dekken? En wat kun je eventueel doen met lopende leningen om voordeliger uit te zijn? Zo word je bij ons echt goed geholpen.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van een hypotheekadviseur in Kampen inschakelen? Maak een afspraak via de knop hieronder om online kennis te maken met onze adviseurs. Mailen naar zwolle@vanbruggen.nl of bellen naar 038 – 429 09 17 kan ook.

Maak een afspraak

Besparen op je hypotheek?

Verhuizen naar een andere woning is niet de enige situatie waarin hypotheekadvies in Kampen goed van pas komt. We begeleiden ook veel klanten die geïnteresseerd zijn in het oversluiten van hun hypotheek. Je hebt vast al iets meegekregen van de lage hypotheekrentes op dit moment. Daar kun je ook van profiteren zonder te verhuizen. Oversluiten is daarvoor dé strategie. Je sluit dan een nieuwe hypotheek af tegen de lage rente in plaats van je lopende hypotheek. Het zou je zomaar een paar duizend euro per jaar kunnen opleveren. Tel uit je winst!

Of dat voor jou voordelig is? Daar laten we graag een aantal berekeningen op los. Al in een eerste gratis gesprek kunnen we je meer vertellen over jouw mogelijkheden, de voordelen en eventuele nadelen van oversluiten en de tijd die het jou kost om je boeterente terug te verdienen.

Daarnaast werpen we graag een blik op de verzekeringen die je naast je hypotheek hebt lopen. Soms bieden die ook bespaarmogelijkheden. Het kan best zijn dat bepaalde verzekeringen voor jou op dit moment minder hard nodig zijn of dat je dekking bijgesteld kan worden. Ook dat kan een manier zijn om een paar tientjes tot een paar honderd euro per jaar te besparen.

Laat je hypotheek checken

Jouw hypotheek verhogen?

Extra financiële ruimte komt in veel situaties goed van pas. Dat is bijvoorbeeld het geval als je verbouwplannen voor je woning hebt of als je voor je pensioen een aanvulling kunt gebruiken. Het mooie is: je hypotheek verhogen is vaak wel mogelijk als er overwaarde op je huis rust. Je mag namelijk tot 100% van je woningwaarde lenen (mits je hypotheek dit toelaat). En heb je plannen voor verduurzamende maatregelen? Dan mag je zelfs nog een paar procent daarboven gaan zitten. Als je woning meer waard is dan je hypotheekschuld, kun je dus mogelijk je hypotheek met een mooi bedrag verhogen.

Ook als je al met pensioen bent, zijn er vaak nog manieren om je overwaarde te gelde te maken. Denk daarbij aan een opeethypotheek of een krediethypotheek. Zo heb je wellicht een mooi bedrag in handen om je woning van te verbouwen, je pensioen aan te vullen, je (klein)kinderen geld te schenken of om een tweede huis van te kopen. Wat je wens en vraag ook is, wij verdiepen ons graag in jouw financiële mogelijkheden.

Scherp geprijsd online hypotheekadvies in Kampen

Uniek aan ons hypotheekadvies in Kampen is dat we je volledig online te woord staan. Vanaf het berekenen van je maximale hypotheek via de begeleiding bij de aankoop van een huis tot de ondertekening van de hypotheekakte – wij doen dit via handige programma’s volledig online. Uiteraard met de persoonlijke aandacht en het vlotte contact dat je van ons gewend bent. Het fijne aan online advies is dat je advies kunt krijgen waar en wanneer je wilt. Aan je keukentafel? Op vakantie? Of tussendoor op het werk? Kan allemaal.

Daarnaast is er nog een voordeel aan ons online hypotheekadvies in Kampen: door onze efficiënte, digitale processen kunnen we je een extra voordelig tarief bieden. Als starter kun je bij ons terecht vanaf € 1.800,- en als je gaat verhuizen of je hypotheek oversluit kunnen we je al vanaf € 2.150,- helpen.

De andere voordelen waar je bij ons als hypotheekadviseur in Kampen van profiteert? We zetten ze voor je op een rij:

 • Volledig online advies wanneer het jou uitkomt
 • Deskundig advies over je hypotheek, verzekeringen, pensioen en financiën
 • Combinatie van financieel advies én makelaardij
 • Extra scherpe tarieven
 • Volledig onafhankelijk advies
 • Persoonlijke aandacht en begrijpelijke uitleg
 • Zes dagen per week (ook ’s avonds mogelijk)

Ook prettig: kennismaken kan bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Leer zonder dat je ergens aan vastzit onze hypotheekadviseurs beter kennen en ontdek welke financiële mogelijkheden jij hebt.

Plan een afspraak in

Ook voor jouw andere financiële vragen

Hypotheekadvies in Kampen is een van onze expertises. Maar omdat we werken met een team van vier professionals met elk een eigen expertise, kunnen we je bij Van Bruggen Adviesgroep in Kampen ook goed helpen bij andere financiële vragen. Wil je bijvoorbeeld weten waar je qua verzekeringen goed aan doet? Wat je moet regelen voor je pensioen? Of wat er qua financiële afwikkeling komt kijken bij een scheiding? Geen probleem, we staan je ook daarin graag bij met deskundig financieel advies.

Een paar vragen waarbij we je ook kunnen helpen, zijn:

 • Welke verzekeringen zijn voor jou nuttig om af te sluiten?
 • Wat moet je zoal regelen om later onbezorgd met pensioen te kunnen?
 • Welke hypotheekmogelijkheden heb je na je pensioen (in de vorm van een seniorenhypotheek)?
 • Wat heb jij te besteden aan een woning en hoeveel kun je daarmee bieden op jouw droomhuis?
 • Wat zijn je opties voor een eigen hypotheek na een scheiding en wat moet je financieel nog meer regelen?
 • Wat moet je regelen voor je hypotheek als je richting je pensioen gaat?
 • Hoe werkt het kopen van een verhuurwoning?
 • Als je ondernemer bent, hoe zit het dan met een zzp-hypotheek afsluiten?

Gratis eerste kennismaking

Ben je nieuwsgierig geworden hoe we jou met ons online hypotheekadvies in Kampen op weg kunnen helpen? We maken graag een keer kennis met je, zonder dat je ergens aan vastzit. Volledig online op het moment dat het jou uitkomt – en ook ’s avonds is dat mogelijk.

Mail naar zwolle@vanbruggen.nl of bel naar 038 – 429 09 17 om je eerste afspraak te maken. Via de knop hieronder contact opnemen kan ook.

Plan een kennismaking