Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Joure-Lemmer
Afspraak maken?

Het team van Joure-Lemmer

Professioneel hypotheekadvies van een hypotheekadviseur in Joure-Lemmer

De aanvraag van een hypotheek kan grote gevolgen hebben op uw financiële situatie in het heden en de toekomst. Om die reden is het van groot belang om de potentiële gevolgen van het afsluiten van een hypotheek op uw financiën vooraf goed in kaart te brengen. Onze hypotheekadviseurs in Joure-Lemmer helpen u hier graag bij! Samen kijken we welke mogelijkheden u heeft om een hypotheek aan te vragen voor bijvoorbeeld de koop van een nieuwe woning of de uitbreiding van uw huidige woning. Door onze transparante en persoonlijke service, weet u voorafgaand aan het afsluiten van een hypotheek precies waar u aan toe bent! De Van Bruggen Adviesgroep staat voor u klaar, nu en in de toekomst.

Financieel advies op maat van een specialist

De financieel adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep helpen u niet alleen met hypotheekadvies op maat, maar ook met tal van andere financiële zaken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van uw verzekeringen of pensioen, een scheiding of het verzekeren van uw groeiende vermogen. Bij veel mensen is het nog mogelijk om de dekking van verzekeringen te optimaliseren, waarmee u maandelijks meer geld over kunt houden. Ook monitoren onze specialisten de hypotheekmarkt dagelijks, om te kijken of het oversluiten van een hypotheek interessant voor u kan zijn. Bepaalde beslissingen op financieel gebied kunnen een grote impact op uw financiële toekomst hebben, waardoor het belangrijk is om u hier goed op voor te bereiden. Onze financieel adviseurs helpen u hierbij.

Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, die onze hypotheekadviseurs u in Joure-Lemmer bieden? We nodigen u graag van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken met de diensten van de Van Bruggen Adviesgroep! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden op het gebied van hypotheken, het verlagen van uw maandlasten, enzovoorts.

KvK: 52882640AFM: 12015503Documenten