Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Het Gooi Gijsbrecht van Amstelstraat 56
1213 CL Hilversum
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 21:30
Dinsdag
09:00 - 21:30
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Het Gooi

Financieel advies in Hilversum

Onafhankelijk financieel advies in Hilversum – daarvoor zit je bij ons kantoor goed. Wij geven je antwoord op al je financiële vragen. Hoe kun je besparen op je maandlasten? Wat zijn je opties voor een hypotheek? Welke verzekeringen passen bij jou? En je pensioen, hoe regel je dat goed? Als onafhankelijk financieel adviseur in Hilversum zijn wij er voor het maken van een financiële planning en een passend antwoord op al jouw vragen. Bij ons op kantoor met verse koffie of online via de video.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Hilversum

Voor financieel advies in Hilversum ga je natuurlijk het liefst naar een professional. Je wilt je financiële situatie niet met de eerste de beste persoon bespreken. En je wilt ervan op aan kunnen dat jij goed geholpen wordt en een juiste keuze maakt. Eén die past bij je situatie nu en die ook in de toekomst, als je persoonlijke omstandigheden veranderen, nog aansluit. Voor advies over de juiste keuzes zit je bij ons goed. Als Erkend Financieel Adviseur staan wij je bij met deskundig financieel advies wanneer jij dat nodig hebt. Of het nu gaat over je hypotheek, je pensioen of je verzekeringen – wij zijn er voor jou.

Heb je bijvoorbeeld plannen om je woning te verbouwen en ben je benieuwd naar je financieringsmogelijkheden daarvoor? Wil je weten hoe het ervoor staat met je pensioen? Of lig je in scheiding en wil je alles rondom de hypotheek goed geregeld hebben? In al die gevallen kun je, net als veel andere Hilversummers, terecht bij Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum. Onafhankelijk en deskundig financieel advies is onze expertise. Die zetten we graag in om ook jou verder te helpen.

Wil je weten hoe we jou goed kunnen helpen? Dat vertellen we je graag in een eerste kosteloze kennismaking. Maak gerust een afspraak.

Plan een eerste kennismaking

De zekerheden van ons financieel advies in Hilversum

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum ben je van een aantal zaken zeker. Ten eerste van persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij het advies. Bij ons ben je geen nummertje; we bieden ook geen standaardaanpak. Nee, we kijken wat jij nodig hebt en stemmen ons advies altijd af op jouw situatie en wensen.

Ten tweede heb je bij ons de zekerheid over deskundig en onafhankelijk advies. Dat zie je terug aan het Keurmerk Financiële Dienstverlening, dat wij met trots mogen dragen. Dit keurmerk bewijst de kwaliteit van ons advies als financieel dienstverlener. Het betekent dat ons kantoor aan hoge eisen voldoet en regelmatig door een onafhankelijke organisatie wordt gecontroleerd. Je weet dus zeker dat je te maken hebt met een goede en betrouwbare adviseur.

Nog een zekerheid die je hebt bij Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum, is dat ons advies volledig onafhankelijk is. We nemen meerdere aanbieders mee in ons advies aan jou, waardoor de kans groot is dat er een passende hypotheek of verzekering uit ons advies komt rollen waarbij jij zowel qua voorwaarden als qua rente voordelig uit bent.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Hilversum

Vanuit ons pand in de Gijsbrecht van Amstelstraat staan we met veel plezier klaar voor onze klanten. Dat doen we met een ervaren team: Mark van Ginkel en Enno Zimmerman zijn onze financieel adviseurs en hypotheekexperts. Ook is Mark makelaar. Daarnaast zorgen Monica van Ginkel en Janine de Bot er als commercieel medewerkers voor dat het volledige proces – van kennismaking tot het rondmaken van een aanvraag – op rolletjes loopt.

Ons kantoor staat voor:

  • Financieel adviseurs én makelaars onder één dak
  • Compleet advies over al je financiële vragen
  • Ervaren financieel adviseurs en makelaars
  • Persoonlijk advies – ook buiten kantoortijden
  • Ook voor verzekerings- en pensioenadvies
  • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
  • Mogelijkheden voor online advies
Maak een afspraak

Waarover geven we financieel advies in Hilversum?

Ons financieel advies in Hilversum kan gaan over allerlei financiële vraagstukken. De ene keer helpen we een klant bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek, de andere keer wil een klant juist weten hoe zijn al lopende hypotheek goedkoper kan. Of heb je advies nodig over de financiën rond je scheiding? Je verzekeringen? Of je pensioen? In al die gevallen staan wij je bij met deskundig advies, waarin je profiteert van 20 jaar aan ervaring met financieel advies.

Oversluitgids

Zo houden wij ons dagelijks bezig met zaken als:

Waar heb jij financieel advies bij nodig? Zowel op ons kantoor als online helpen wij je met alle plezier. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Zullen we kennismaken?

Afspraak voor een kennismaking

Je hypotheek gewoon goed geregeld

Wat staat er nu eigenlijk in al die voorwaarden die bij je hypotheek om de hoek komen kijken? Hoe weet je welke rentevaste periode gunstig is? Welke verzekeringen heb je nodig voor je hypotheek? En past een hypotheek die nu goed aansluit ook in de toekomst nog bij je? Je zit er waarschijnlijk niet op te wachten om je in je eentje in al dat soort vragen te verdiepen. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Bovendien kan een foute keuze je duur komen te staan. Daarom bieden wij hypotheekadvies.

Wij zorgen ervoor dat jouw hypotheek gewoon goed geregeld is. Natuurlijk kijken we daarvoor niet alleen naar de actuele rentestanden. Nee, jouw persoonlijke situatie is leidend. We zijn graag betrokken bij het hele proces en baseren ons advies altijd op wat jij nodig hebt. Zo zullen we ook uitvragen wat je wensen voor de toekomst zijn. Bijvoorbeeld eerder stoppen met werken? Een schenking doen aan je kinderen? Kleiner of juist groter gaan wonen? Dat nemen we allemaal mee in ons advies aan jou.

Ook fijn: omdat Mark financieel adviseur én makelaar is, kan hij je ook goed helpen bij het vinden en kopen van je nieuwe woning én bij de verkoop van je huidige woning. Zo heb je onder één dak alle benodigde expertise om succesvol een nieuwe woning te kopen inclusief een passende hypotheek.

Advies over jouw verzekeringen

Nog iets wat je graag goed geregeld wilt hebben, zijn je verzekeringen. Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt als je een huis koopt of een hypotheek hebt lopen, maar het is wel belangrijk om je financiële risico’s goed af te dekken. Op die manier kun je bijvoorbeeld voorkomen dat je de hypotheek niet meer kunt betalen als je partner plotseling overlijdt. Of dat plotselinge arbeidsongeschiktheid je in de problemen brengt met de betaling van je maandlasten. Natuurlijk hoop je dat je nooit met zulke scenario’s te maken krijgt. Maar als dat wel het geval is, is het fijn om op een verzekering te kunnen terugvallen.

Wij regelen dit graag goed voor je. Dat doen we met 100% onafhankelijk verzekeringsadvies. Dit houdt in dat we een groot aantal verzekeraars tot ons aanbod mogen rekenen en meenemen in ons advies. We kunnen je daardoor altijd eerlijk adviseren en je een voordelige en passende verzekering aanraden.

Verzekeringsadvies aanvragen

Wat heb jij al geregeld voor je pensioen?

Hoe staat het ervoor met jouw pensioen? Heb je je er al eens in verdiept hoeveel jij straks uitgekeerd krijgt aan opgebouwd pensioen van je werkgever(s) en aan AOW? En welke consequenties dat heeft voor je maandelijkse inkomen straks? Het is zinvol om daar op tijd voor te gaan zitten. Het liefst minimaal 10 jaar voordat je je laatste werkdag hebt. Pas als je je erin verdiept, merk je vaak dat je er na je pensioen qua inkomen op achteruit gaat. Zinvol dus om daar tijdig naar te kijken en te bepalen hoe je een pensioengat kunt voorkomen.

Wij zitten graag met je om de (digitale) tafel om een uitgebreide financiële planning te maken voor na je pensioen. Oftewel: wij zijn er voor deskundig pensioenadvies. Zo weet je nu al zeker dat alles straks goed geregeld is. We kennen bijvoorbeeld de mogelijkheden om je pensioen aan te vullen. En we weten ook waar je bijvoorbeeld qua hypotheek op moet letten als jouw pensioen niet heel lang meer op zich laat wachten.

Schakel pensioenadvies in

Hoe kunnen we jou helpen als financieel adviseur in Hilversum?

En, wat is jouw financiële vraag? Bij welke gebeurtenis kun jij financieel advies goed gebruiken? Of je nu een kleine vraag hebt of je volledige financiële situatie wilt laten doorlichten, wees welkom voor financieel advies in Hilversum.

Laten we om te beginnen een kennismaking plannen. Geheel vrijblijvend en kosteloos. Klik op de knop hieronder. Dan plannen we binnenkort een afspraak in – online of bij ons op kantoor.

Maak een afspraak