Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Heerlen Streeperstraat 1a
6371 GK Landgraaf
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 17:00
Dinsdag
09:30 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Heerlen

Uw makelaar in Heerlen

De verkoop of aankoop van een woning is nogal een grote stap. Wel zo fijn dus als je er de juiste begeleiding bij krijgt! Zo kun je zo vlot mogelijk je droomwoning bemachtigen tegen een gunstige prijs. Of je kunt je huidige woning verkopen tegen een aantrekkelijke verkoopprijs en de juiste voorwaarden. Zonder dat je zelf overal bovenop hoeft te zitten en alle processen en kleine lettertjes tot in detail hoeft te bestuderen! Wil jij ook goede begeleiding krijgen van een ervaren makelaar in Heerlen? Schakel dan Van Bruggen Adviesgroep in: Marc en Marjo helpen je graag verder.

Maak een gratis afspraak

Makelaardij Heerlen: volledige begeleiding bij aan- en verkoop

Bij het verkopen of aankopen van een woning komen vaak allerlei vragen op. Hoeveel kun jij besteden aan je nieuwe woning? Hoe breng je een interessant bod uit met meerdere andere kapers op de kust? En hoe voorkom je dat je belangrijke clausules, erfpacht of verborgen gebreken compleet over het hoofd ziet? En ook: hoe verkoop je je huidige huis zo gunstig mogelijk en haal je het meeste uit de onderhandelingen? Stuk voor stuk vragen waarbij makelaardij in Heerlen goed van pas komt!

Bij ons kun je op één adres alle zaken rondom een huis kopen of verkopen in Heerlen en de financiering van je woning regelen. Door onze bewezen succesformule van een makelaar en financieel adviseur onder één dak bespaar jij jezelf veel uitzoekwerk, gedoe én geld. We kunnen snel schakelen, waardoor jij je kansen op een succesvolle verkoop of op het bemachtigen van je droomwoning vergroot. En dat terwijl je er zelf weinig tijd aan kwijt bent!

Waarom een makelaar in Heerlen inschakelen?

Er gelden veel ongeschreven wetten en regels bij de (ver)koop van jouw woning. Deze zelf doorgronden kost je vaak een hoop uitzoekwerk en vele Google-sessies. En dan nog is er kans dat je iets over het hoofd ziet! Daarom is het fijn om er een expert bij te betrekken. Marc Rosenboom heeft ruime ervaring als makelaar in Heerlen en kan je hier dus uitstekend bij helpen, of je nu een huis gaat kopen of verkopen of een combinatie van beide.

Hij kent alle koop- en verkoopregels op zijn duimpje en helpt je graag verder bij jouw zoektocht naar een andere woning. Daarbij kan hij van A tot Z alles voor je regelen. Hij tipt op je woningaanbod, loopt de koopakte voor je na of gaat mee naar bezichtigingen. En hij kan ook je huidige woning op de juiste plekken promoten, vragen van geïnteresseerden beantwoorden en alles voor je op papier zetten. Je leest het: jij focust je op je nieuwe droomhuis, wij op het officiële proces eromheen.

Ontdek jouw financiële opties

Waarom Marc inschakelen als aankoopmakelaar in Heerlen?

Marc werkt al jarenlang als makelaar én financieel adviseur in Limburg. Daardoor kan hij je bij alle financiële vraagstukken helpen die op je pad komen als je een huis gaat kopen. Ook op het gebied van makelaardij in Heerlen is hij dé persoon die je volledig begeleidt. Of je nu een eerste huis koopt of gaat verhuizen, hij loopt de woning volledig voor je na. Zo checkt hij het Kadaster, bekijkt voor welke prijzen soortgelijke woningen zijn verkocht en vraagt informatie op over o.a. asbestclausules, bestemmingsplannen of andere details om rekening mee te houden. Zo zie jij niets over het hoofd.

Dit is waarom het nog meer prettig is om Marc erbij te betrekken voor financieel advies én als je aankoopmakelaar in Heerlen:

 • Marc kent de woningmarkt door en door en tipt je nieuw woningaanbod. Soms zelfs al voordat je een woning op Funda ziet staan.
 • Hij adviseert je over een marktconform en interessant bod.
 • Je bespaart geld doordat je niet onnodig veel biedt dankzij Marcs advies.
 • Marc wijst je op aandachtspunten die je zelf niet had gezien, zoals nieuwbouwplannen voor de deur, rumoerige scholen in de omgeving of asbestclausules.
 • Je krijgt deskundig advies over een woning, waardoor je niet voor onaangename verrassingen achteraf komt te staan.
 • Marc gaat met je mee naar de opleveringskeuring, zodat je zeker weet dat de woning zoals afgesproken wordt opgeleverd.
 • Je weet snel wat je financiële mogelijkheden zijn, omdat je één en dezelfde persoon inschakelt voor makelaardij én hypotheekadvies.
 • De koopakte is volledig voor je nagelopen, zodat alles ook op papier goed geregeld is.
 • Je bespaart jezelf veel tijd doordat Marc je al het papierwerk uit handen neemt.

Ben je benieuwd hoe Marc jou financieel voordeel én betere woningkansen kan opleveren? Vraag een gratis kennismaking aan! Dan helpt hij je graag verder in jouw woningjacht.

Aankoopmakelaar inschakelen?

Volledige begeleiding bij huis kopen in Heerlen: voor nieuwbouw en bestaande bouw

In Heerlen barst het van de mooie bestaande woningen, maar het kan natuurlijk ook zijn dat jouw aandacht vooral uitgaat naar nieuwbouwprojecten. Ook in dat geval kan Marc je goed helpen. Hij heeft al veel nieuwbouwkopers begeleid tijdens hun traject, zowel op financieel vlak als met het kopen van de nieuwe woning en eventueel het verkopen van hun huidige huis. Hoe zit het bijvoorbeeld met een overbruggingskrediet? Ga je eerst een nieuw huis kopen en dan je huidige woning verkopen of andersom? Ook op al die vlakken kan Marc je persoonlijk advies geven.

En wil je je nieuwe woning zelf vanaf de grond opbouwen, volledig naar jouw smaak? Als makelaar in Heerlen is Marc ook gewend om mensen te begeleiden bij de aankoop van een kavel. Hij weet wat daarbij komt kijken, hoe je de financiering voor de bouw van je huis moet rondkrijgen en wat daarbij aandachtspunten zijn. Dus ook in dat geval staat hij graag naast je als deskundige.

Gratis eerste gesprek plannen?

Verkoop jouw woning gunstiger dankzij een verkoopmakelaar in Heerlen

Een verhuizing brengt wellicht nóg een spannende stap met zich mee. Je moet je huidige huis verkopen in Heerlen of omgeving. Daarvoor hoef je gelukkig niet naar een andere makelaar te stappen en je hoeft niet zelf al je vrije dagen op te offeren voor de bezichtigingen. Marc is ook een ervaren verkoopmakelaar in Heerlen. Hij kan je dus goed begeleiden tijdens dit proces. Dat begint al bij de gratis waarde-indicatie van je woning. En ga je daarna het proces met hem in? Dan kan hij ook de volledige verkoopbegeleiding voor je doen.

Zijn doel als jij een huis gaat verkopen in Heerlen? Je woning voor een zo goed mogelijke prijs en tegen gunstige voorwaarden verkopen. Het liefst zo vlot mogelijk.Tijdens dit proces kan hij veel voor je uit handen nemen. Zoals:

 • een gratis waarde-indicatie geven van je woning;
 • je adviseren over een marktconforme verkoopprijs;
 • je woning op de juiste plekken (zoals Funda en social media) promoten;
 • je woning professioneel laten fotograferen;
 • plattegronden van je woning maken en het energielabel aanvragen;
 • bezichtigingen begeleiden en alle vragen van mogelijke kopers beantwoorden;
 • de onderhandelingen voeren om er zoveel mogelijk uit te halen;
 • het koopcontract opstellen volgens de juridische richtlijnen die daarvoor gelden;
 • de eindinspectie begeleiden.

Je huis verkopen in Heerlen? Laat je woningwaarde bepalen

Het is en blijft spannend om je huidige woning te verkopen. Ben je nieuwsgierig hoeveel jij voor je woning kunt vragen? Voor die eerste stap kun je ons gratis inschakelen. Stuur ons een bericht, dan komt Marc graag bij je langs voor een kosteloze waarde-indicatie. Zo heb je direct een beeld bij jouw woningwaarde en dus bij de eventuele overwaarde die je straks in een volgend huis kunt steken.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Makelaar in Heerlen inschakelen?

Hoop jij in Heerlen of omliggende dorpen in Limburg een mooie nieuwe woning te vinden? Wil je je huidige huis zo goed mogelijk verkopen? Of heb je andere prangende vragen voor een makelaar in Heerlen? Vraag een gratis eerste gesprek aan met Marc en ontdek snel jouw opties.

Plan je gratis eerste afspraak hieronder, of bel of mail ons. Dan prikken we snel een datum om samen de mogelijkheden te bespreken. We zijn te bereiken via 045 – 205 57 13 of via heerlen@vanbruggen.nl.

Maak een gratis afspraak