Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Heerenveen Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Heerenveen

Financieel advies in Heerenveen

Vanaf een oriënterend gesprek over je financiële opties tot aan de sleutel voor je nieuwe woning of een goed geregeld pensioen – Herbert kan dit alles voor jou regelen. Zijn financieel advies in Heerenveen is erop gericht dat jij de juiste keuzes maakt, ook met oog voor je toekomstplannen. Volledig onafhankelijk vergelijkt hij de vele opties voor je om je er vervolgens in duidelijke taal advies over te geven. Of het nu gaat over je hypotheek, een erfenis, de verzekeringen of je pensioen – Herbert zorgt ervoor dat jouw keuzes aansluiten bij je behoeften en budget.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel advies in Heerenveen waarbij jij centraal staat

Als wij financieel advies geven, gaan we altijd af op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Daarom gaat Herbert eerst uitgebreid met je in gesprek over waar jij behoefte aan hebt en wat je zoekt. Hij denkt uitgebreid met je mee. Met gezond verstand voorop en met 25 jaar aan ervaring in financieel advies op zak. Doordat Herbert volledig onafhankelijk financieel advies in Heerenveen geeft, kan hij veel mogelijkheden voor je vergelijken. Zo heb jij de nodige helderheid om een weloverwogen besluit te nemen. Dat geeft rust, bespaart je tijd én kan je veel kosten besparen.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, reikt Herberts advies vanaf het eerste oriënterende gesprek (altijd gratis en vrijblijvend!) tot aan het moment dat alles geregeld is. Zo kan hij je begeleiden vanaf de bepaling van je maximale hypotheek tot aan de sleuteloverdracht. Of vanaf een uitgebreide inventarisatie tot een volledig geregeld pensioen. Je hoeft zelf nergens achteraan te rennen, maar weet wel zeker dat je alles goed geregeld hebt.

25 jaar ervaring met hypotheken, pensioen en meer

Er verandert voortdurend van alles in je leven. Je hebt misschien verhuisplannen, gaat samenwonen of trouwen, wisselt van baan, gaat minder werken of stopt zelfs binnenkort helemaal met werken. Elk van die mijlpalen heeft impact op je financiële situatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Daarom vinden onze klanten het prettig dat Herbert brede financiële expertise heeft. Hij kan dan ook met een brede blik kijken naar jouw financiële totaalplaatje, zodat je niets belangrijks zult missen.

Herbert werkt inmiddels 25 jaar in financieel advies in Heerenveen en omstreken, en heeft daardoor ervaring met allerlei situaties. Van rechttoe-rechtaan hypotheekaanvragen voor starters tot meer ingewikkelde kwesties rondom bijvoorbeeld hypotheek en scheiden, een zzp-hypotheek of het aanvullen van je pensioen. Zo kan hij je in alle opzichten goed helpen. Of je nu een starter bent, al een tijdje een eigen koophuis hebt, met pensioen gaat of zelfs de 75 jaar al bent gepasseerd.

Schakel financieel advies in

Sluit een passende hypotheek af voor je nieuwe woning

Een huis kopen is niet zomaar iets. Daarbij doet het er niet eens toe of het je eerste woning is of dat je verhuist naar een andere woning. een nieuwe woning zien te bemachtigen én de financiering ervoor rondkrijgen, is altijd spannend. Zoek jij een sparringpartner die je tijdens het hele proces goed kan begeleiden? Dan zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Heerenveen helemaal goed.

Herbert is aan de ene kant hypotheekadviseur en kan je dus bijvoorbeeld adviseren over je maximale hypotheek (ook als je een zzp-hypotheek of seniorenhypotheek afsluit), een passende hypotheekvorm, gunstige rente en de juiste rentevaste periode. Maar aan de andere kant is hij ook makelaar en kan hij je vandaaruit ook bijstaan tijdens de zoektocht naar een huis en het uitbrengen van een passend bod. Zo heb jij betere kansen op een eigen koopwoning én is de financiering daarvan snel geregeld.

Andere vragen over je lopende hypotheek?

Ook als je helemaal geen verhuisplannen hebt, kan het slim zijn om een financieel adviseur in te schakelen voor een blik op je hypotheek. Kunnen je maandlasten misschien omlaag? Zorgt de overwaarde op je huis voor extra hypotheekruimte? En waar doe je goed aan als je rentevaste periode binnenkort afloopt en je een verlengvoorstel van je hypotheekaanbieder toegestuurd hebt gekregen? Over veel vragen rondom je lopende hypotheek kan Herbert je financieel advies geven. Denk aan:

 • Kun jij geld besparen door je hypotheek over te sluiten? Hoe snel verdien jij met oversluiten de verplichte boeterente terug?
 • Welke hypotheekmogelijkheden heb jij na een scheiding?
 • Kun je je partner uitkopen als je gaat scheiden?
 • Welke mogelijkheden heb jij om je hypotheek te verhogen op basis van je overwaarde?
 • Welke manieren zijn er om je overwaarde te verzilveren?
 • Hoe kun je een verbouwing van je woning financieren, ook zonder er al je spaargeld voor te moeten gebruiken?
 • Kun je een tweede woning kopen als investering? En zo ja, hoe financier je die en waar moet je op letten bij een verhuurhypotheek?
 • Hoe kun je je kinderen helpen bij de aankoop van hun eerste huis?
 • Past je (aflossingsvrije) hypotheek nog steeds bij je of kun je beter voor een ander hypotheekproduct kiezen?
 • Is een opeethypotheek voor jou een interessante optie om je overwaarde te benutten?

Wil jij vrijblijvend je huidige hypotheek laten checken? In een gratis eerste gesprek kan Herbert je snel laten weten of jij nog goed zit waar je zit of dat het een stuk voordeliger kan.

Gratis eerste gesprek

Financieel advies in Heerenveen rondom je oude dag

Achter de geraniums zit je voorlopig nog niet, dus misschien voelt de term “oude dag” als een ver-van-je-bed-show. Toch is het goed om met het regelen van je pensioen niet te lang te wachten. Tuurlijk, je pensioen is waarschijnlijk vanuit je werkgever al grotendeels geregeld. Maar bijna altijd valt je pensioenvoorziening een stuk lager uit dan wat je gewend was te verdienen. Daarom is het fijn als je je er goed in verdiept en waar nodig een aanvulling voor je pensioen regelt. Zo voorkom je een pensioengat en hoef je je hoofd tijdens je welverdiende pensioen niet te breken over financiële zorgen.

Wil je alles rondom je pensioen goed geregeld hebben? Schakel dan Herbert in voor financieel advies in Heerenveen. Hij kan als onderdeel van zijn pensioenadvies een complete financiële planning voor je opstellen. Van alles wat er rondom je hypotheek te regelen valt tot aan mogelijke besparingen op je maandlasten – daarin neemt hij alles op waar jij nu al voor later aan kunt denken.

Zo denkt hij graag met je mee over:

 • een aanvulling op je pensioen;
 • besparen op je lopende verzekeringen;
 • je hypotheeklasten verlagen (bijvoorbeeld door oversluiten of rentemiddeling);
 • wel/niet tussentijds aflossen op je hypotheek;
 • wat te doen met je lopende aflossingsvrije hypotheek;
 • een tweede hypotheek afsluiten (bijvoorbeeld voor een extra pensioenbuffer);
 • wel/niet kleiner gaan wonen voor lagere maandlasten;
 • je financieringsopties voor een verbouwing om je woning levensloopbestendig te maken;
 • je pensioenvoorzieningen na een scheiding;
 • passende verzekeringen afsluiten voor bijvoorbeeld het afdekken van overlijdensrisico.

Onafhankelijk financieel advies en meer voordelen

Bij het financieel advies in Heerenveen van Herbert weet je zeker dat hij een uitgebreide vergelijking maakt van de vele mogelijkheden. Dat hij onafhankelijk financieel adviseur is, betekent dat hij een brede blik werpt op de diverse opties. Zo krijg je altijd een advies gepresenteerd dat niet alleen gunstig is qua maandlasten, maar dat ook goed bij je past.

Maar dat is niet het enige voordeel van ons financieel advies. Bij ons kantoor ben je ook zeker van:

 • Deskundig financieel advies dankzij 25 jaar ervaring
 • Makelaardij én financieel advies op één plek
 • Ook voor complete financiële planningen
 • Zeer brede expertise: van hypotheken tot scheiden tot verzekeringen
 • Volledig onafhankelijk (= vergelijking van veel aanbieders)
 • Ook ’s avonds afspreken mogelijk
 • Advies op kantoor of bij jou thuis

Gratis in gesprek gaan over jouw financiële vragen?

Nog een voordeel: het eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis, of je nu bij ons op kantoor langskomt of dat je liever hebt dat Herbert jou thuis bezoekt. Ga gratis met hem in gesprek over jouw vragen en wensen. Dan weet je snel meer over jouw opties.

Mail naar heerenveen@vanbruggen.nl, bel naar 0800 – 1600 of klik op de knop hieronder en plan op die manier snel jouw gratis eerste gesprek in.

Maak een afspraak