Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Heerenveen Zwartsstraat 13
8441 GH Heerenveen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Heerenveen

Van Bruggen Adviesgroep in Heerenveen

Wil jij voor je nieuwe woning in Heerenveen een hypotheek afsluiten – het liefst één die je ook nog lage maandlasten oplevert? Of wil je een uitgebreide financiële toekomstplanning maken, die je zicht geeft op waar jij goed aan doet en wat je nu al kunt regelen voor later? Of heb je misschien vragen over het financieren van je verbouwing, het doen van een schenking of je financiën na een scheiding? Herbert Nijp van Van Bruggen Adviesgroep Heerenveen staat je met 25 jaar ervaring bij om inzicht te geven in jouw mogelijkheden.

Maak een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Heerenveen: voor onafhankelijk financieel advies

Goed financieel advies begint voor ons altijd bij jou: wat zijn jouw wensen voor nu en voor de toekomst? Die brengt Herbert, al 25 jaar werkzaam als financieel adviseur in deze regio, samen met jou in kaart. Zodra je dat helder hebt, gaat hij de vele mogelijkheden voor je vergelijken. De diverse hypotheekaanbieders, verschillende verzekeringen en zelfs de kleinste voorwaarden neemt hij door. Zo komt hij tot een advies dat bij jouw persoonlijke situatie past.

Met kennis en kunde begeleidt hij je tijdens het hele traject. Zo kan hij je adviseren over je hypotheek én die voor je aanvragen. Of hij kan alle financiële zaken rondom je scheiding voor je regelen. Daardoor kun jij je focussen op andere, leukere dingen, terwijl je zeker weet dat alle financiële zaken in orde zijn. En dat je voor je maandlasten nooit te veel betaalt!

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Heerenveen kun je rekenen op persoonlijk advies, aandacht voor jouw wensen en specifieke kennis van deze regio. Verder profiteer je van:

 • Deskundig financieel advies dankzij 25 jaar ervaring
 • Makelaardij én financieel advies op één plek
 • Ook voor complete financiële planningen
 • Zeer brede expertise: van hypotheken tot scheiden tot verzekeringen
 • Volledig onafhankelijk (= vergelijking van veel aanbieders)
 • Ook ’s avonds afspreken mogelijk
 • Advies op kantoor of bij jou thuis

Financieel advies én makelaar in Heerenveen

Een eerste huis of volgend huis kopen is niet iets wat je elke dag doet. Ook de keuze voor een hypotheek maak je vast niet dagelijks. Daarom is Herbert van Van Bruggen Adviesgroep Heerenveen er om jou in beide opzichten te begeleiden. Als makelaar én financieel adviseur kan hij je helpen bij het vinden of verkopen van een woning en bij de financiering ervan. Zo weet je al snel hoeveel je maximale hypotheek bedraagt, hoeveel overwaarde je eventueel hebt en wat je dus aan financiële middelen hebt voor een volgende droomwoning. Ook helpt hij je om met dat budget dé woning van je wensen te vinden en daar een aantrekkelijk bod op uit te brengen.

Heeft je zoektocht naar een woning in Heerenveen of omgeving succesvol uitgepakt? Dan staat Herbert voor je klaar persoonlijk hypotheekadvies. Hij helpt je om een hypotheek af te sluiten die je lage maandlasten en gunstige voorwaarden oplevert. Daarbij ziet hij niets over het hoofd. Van een passende hypotheekvorm tot aan de juiste verzekeringen – op alles kan hij je wensen. Ook vertelt hij je wat de consequenties zijn van de keuzes die je nu maakt en waar je qua toekomstplanning rekening mee kunt houden.

Verder werken we bij Van Bruggen Adviesgroep Heerenveen samen met taxateurs, notarissen en accountants in de regio. Zo word je van alle kanten goed geholpen om jouw nieuwe woning te financieren en er straks zorgeloos in te trekken.

Wil je om te beginnen weten hoeveel jij aan een woning te besteden hebt? Plan dan een gratis afspraak in om meer over jouw hypotheekopties te ontdekken. Herbert helpt je graag.

Gratis oriëntatiegesprek over hypotheek

Waar kunnen we jou bij helpen?

Van starter die op zoek is naar een appartement tot doorstromer die zoekt naar een grote villa. En van pas getrouwd stel tot pensionado’s met mooie plannen. Wij zijn er voor iedereen die financieel advies kan gebruiken. We zijn er om het gesprek met je aan te gaan, de verschillende opties af te wegen en jou te wijzen op de consequenties van je keuze. Altijd in begrijpelijke taal. Zo kun je op basis van ons financieel advies zelf passende beslissingen nemen.

Met ons brede financieel advies zijn wij er voor bijna elke denkbare financiële vraag. In het bijzonder kunnen we je helpen bij deze vraagstukken:

 • Hoeveel financiële ruimte heb je vanuit je hypotheek voor een verbouwing?
 • Kun je bepaalde plannen, zoals een schenking of pensioenaanvulling, financieren vanuit een tweede hypotheek?
 • Welke financiële mogelijkheden zijn er als een dierbare is overleden?
 • Wat moet je financieel gezien regelen na een scheiding, en welke mogelijkheden heb je dan om bijvoorbeeld je partner uit te kopen?
 • Kun je besparen op je hypotheek door te kiezen voor oversluiten?
 • Kun je een (belastingvrije) schenking doen of je kinderen op een andere manier helpen bij de aankoop van een huis?
 • Kun je op basis van je overwaarde een tweede woning financieren?
 • Waar moet je qua financiën zoal aan denken als je gaat samenwonen of trouwen?
 • Als je over een tijdje stopt met werken, wat moet je daar dan financieel voor regelen?
 • Hoe zorg je voor voldoende pensioen, en welke opties zijn er om je pensioen aan te vullen?
 • Welke bespaaropties zijn er om minder aan je vaste lasten kwijt te zijn?

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Omdat er geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Heerenveen is Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing.

Heb jij meer leenruimte?

Als je in de loop der jaren een mooie overwaarde hebt opgebouwd op je huis, kan dat je een interessante buffer opleveren. Misschien geeft die overwaarde je precies het benodigde budget om bijvoorbeeld een dakkapel te nemen, zonnepanelen te laten installeren of de tweede auto te kopen die heel goed van pas komt.

Dat je overwaarde vrijkomt door te verhuizen, wist je waarschijnlijk al wel. Maar ook als je geen plannen hebt om je fijne woning te verlaten, kun je de overwaarde verzilveren. Opties daarvoor zijn er genoeg. Het hangt van jouw situatie af waar jij goed aan doet. Zo kun je denken aan je hypotheek verhogen, een tweede hypotheek afsluiten of een krediethypotheek of opeethypotheek nemen. Elke optie heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Daarom kijken we mee of je overwaarde opnemen voor jou mogelijk is, waar je daarbij rekening moet houden en voor welke optie jij het beste kunt gaan. Zo komen jouw mooie plannen direct een stuk dichterbij én hoef je er niet al je spaargeld voor te benutten.

Financieel advies over stoppen met werken

Bij ons financieel advies staren we ons niet blind op de laagste rentepercentages of premies. We vinden het belangrijk om ook goed te kijken waar jij in de toekomst behoefte aan hebt. Zo is het essentieel om al een paar jaar voor dato rekening te houden met je naderende pensioen. Vanaf de pensioengerechtigde leeftijd bestaat je inkomen uit meerdere onderdelen. Vaak valt het totale bedrag lager uit dan wat je gewend was in loondienst te verdienen. Hoe eerder je zicht hebt op jouw werkelijke pensioen, hoe beter je dingen kunt aanpassen om ook na je pensioen lekker te leven.

Daarom stelt Herbert graag een financiële toekomstplanning met je op voor na je pensioen. Dankzij zijn persoonlijke pensioenadvies heb jij de komende jaren alvast het nodige geregeld, zodat jij straks kunt rondkomen, waar mogelijk bespaart op je vaste lasten en niet voor onaangename verrassingen qua hypotheek komt te staan. Van het opnemen van je overwaarde tot het regelen van lijfrenteproducten – Herbert bespreekt alle mogelijkheden met je en kan ook alles voor je in gang zetten.

Gratis eerste gesprek op kantoor of bij jou thuis?

Wil jij een financieel adviseur laten meekijken naar jouw belangrijke vraagstukken? Herbert van Van Bruggen Adviesgroep Heerenveen verdiept zich er samen met jou in. Altijd op een moment dat het jou uitkomt (eventueel ook ’s avonds). Bij ons op kantoor in Drachten of bij jou thuis.

Kom snel meer te weten over jouw financiële mogelijkheden in een gratis eerste gesprek. Mail voor je afspraak naar of bel naar 0800 – 1600.

Plan een gratis kennismaking
KvK: 52882640AFM: 12015503Documenten