Persoonlijk hypotheekadvies van hypotheekadviseur in Heerenveen

Bent u van plan om een nieuwe woning te kopen? Gaat u uw huidige woning verbouwen, voor de komst van een baby? In veel gevallen zal de aanvraag van een hypotheek noodzakelijk zijn, om uw plannen te kunnen financieren. Bij een hypotheekaanvraag komt echter veel kijken, denk alleen al aan de impact van een hypotheek op uw financiële situatie in het heden en de toekomst. Onze hypotheekadviseur in Heerenveen kan u hierbij helpen, door u advies te geven over het aanvragen van een hypotheek. Samen met u bepalen we welke mogelijkheden u heeft en hoe u zich hier het beste op kunt voorbereiden, financieel gezien. Door onze transparante en persoonlijke service, weet u bij de Van Bruggen Adviesgroep precies waar u aan toe bent!

Financieel advies op maat

Een persoonlijk hypotheekadvies is een van de diensten, die onze financieel adviseurs u kunnen bieden. Ook zijn we er voor u om hulp te bieden bij het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen en bijvoorbeeld een scheiding. Heeft u momenteel al een hypotheek lopen en vraagt u zich af of dit goedkoper kan? Dagelijks monitoren onze experts de hypotheekmarkt, om te analyseren of het oversluiten van uw huidige hypotheek interessant kan zijn voor u. Mocht dit het geval zijn, dan waarschuwen we u hier logischerwijs voor.

Meer weten? Vraag onze hypotheekadviseurs!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze hypotheekadviseurs in Heerenveen u bieden. We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken met onze financieel adviseurs, onder het genot van een kop koffie. Samen met u kijken we naar mogelijkheden om uw maandlasten te verlagen, de dekking van uw verzekeringen te optimaliseren, enzovoorts. Op welk financieel vlak kunt u nog wel enige hulp gebruiken? De Van Bruggen Adviesgroep staat voor u klaar, nu en in de toekomst!

Uw adviseur inHeerenveen
Corjan Bal
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur, erkend aankoopbemiddelaar.
Banner-RTL-EH&T


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.