Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Heerenveen
Heerenveen
Bel mij terug
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Heerenveen

Van Bruggen Adviesgroep in Heerenveen

Een goed financieel advies begint bij u: uw wensen voor nu en voor de toekomst. Financieel adviseur én makelaar Corjan Bal heeft 25 jaar ervaring in de financiële wereld en kijkt samen met u naar úw wensen en behoeften. Zo komt hij tot een advies die bij uw persoonlijke situatie past. Persoonlijk, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij centraal. Hij komt graag bij u thuis of u kunt een afspraak maken.

Afspraak maken

Persoonlijke begeleiding van uw onafhankelijk financieel adviseur

Soms is het lastig om te bepalen welke financiële keuzes je het beste kunt maken om jouw woonwensen te realiseren. Het is dan fijn dat een financieel adviseur met veel kennis en kunde u begeleid gedurende het hele traject. Ik, financieel adviseur Corjan Bal van Van Bruggen Adviesgroep Heerenveen, begeleid u graag gedurende het volledige traject. Zo kunt u zich focussen op andere zaken, terwijl ik kijk naar de financiële zaken in combinatie met uw persoonlijke situatie. Handig, toch?  

Lees meer >

Financieel adviseur en makelaar in Heerenveen

Een huis (ver)kopen is niet iets wat u elke dag zult doen. Ook de keuze voor een hypotheek die bij u past maakt u waarschijnlijk niet iedere dag.

Ik ben makelaar én financieel adviseur. Ik help u daarom graag met het vinden óf het verkopen van een woning én de financiering hiervan. Zo weet u exact wat u kan lenen en of u uw droomwoning kunt bekostigen. Bovendien heb ik de benodigde connecties in de regio Heerenveen, waardoor ik u goed kan helpen bij het vinden van uw droomwoning. Ik werk bovendien samen met taxateurs, notarissen en accountants in de regio. Met mijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur en makelaar help ik u graag. Zo vinden wij samen het huis dat bij u past.

Naar makelaardijpagina >

U bepaalt wanneer het ú uit komt

U bent niet ieder moment van de dag bezig met financiën. Dat begrijpen wij maar al te goed. U mag zelf een geschikt moment bepalen waarop u ons wilt inschakelen. Komen de avonduren u beter uit? Dan plannen we dit samen in. U bepaalt waar en wanneer.

Plan een afspraak

Ondernemen en financieren

Het lijkt soms onmogelijk om als ondernemer een hypotheek af te sluiten. Een vast inkomen is belangrijk bij het afsluiten van een hypotheek. Als ondernemer heeft u natuurlijk niet altijd een vast inkomen. Toch zijn er zeker mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Het is soms al mogelijk om, wanneer u een half jaar ondernemer bent, een hypotheek te krijgen. Natuurlijk wordt dan ook uw inkomen bekeken in de periode voorafgaand aan de tijd dat u ondernemer bent geworden.

Kortom; het vinden van een passende hypotheek voor een ondernemer is een echt specialisme. Ik heb al jarenlange ervaring met het afsluiten van hypotheken voor ondernemers. Maak een afspraak voor meer informatie.

Maak een afspraak

Pensioenadvies in Heerenveen

U wilt inzicht in uw pensioen, hoe gaat u dat doen? Wanneer u de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, bestaat uw inkomen uit verschillende onderdelen. Niet alleen uw inkomen is van invloed op de hoogte van uw pensioen, maar ook uw maandlasten spelen een grote rol. Een vroegtijdig inzicht in hoe u er financieel voorstaat, niet alleen nu maar ook wat u kunt verwachten als u de pensioenleeftijd heeft bereikt erg belangrijk. Ik kijk graag samen met u naar hoe uw pensioen er uit ziet voor nu, en de toekomst.

Lees meer >

Maak direct een afspraak

Nieuwbouw projecten Heerenveen

In Heerenveen (en de regio) worden veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Het gaat om zowel kleinschalige als grotere projecten. Denk aan project Park Suyderwijk, Project de Polle én project de Melkweg.

Alles over de nieuwbouwprojecten >

KvK: 62275852AFM: 12044334Documenten