Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Haaksbergen
Afspraak maken?

Het team van Haaksbergen

Van Bruggen Adviesgroep in Haaksbergen

Bent u momenteel bezig met de aankoop van een nieuwe woning, of wilt u vanwege de komst van een baby uw huidige woning uitbreiden? In veel gevallen zal de aanvraag van een hypotheek noodzakelijk zijn om de kosten hiervoor te kunnen financieren. Om er zeker van te zijn dat u in de toekomst niet tegen onaangename verassingen aanloopt, kan de hulp van een ervaren hypotheekadviseur in Haaksbergen wenselijk zijn. Onze hypotheekadviseur kan de mogelijkheden om een hypotheek aan te vragen voor u in kaart brengen, zodat u voor de hypotheekaanvraag precies weet waar u aan toe bent. Hierbij kijkt onze financieel adviseur niet enkel naar de gevolgen van een hypotheekaanvraag op de korte termijn, maar ook naar gevolgen voor de lange termijn.

Financieel advies in Haaksbergen

Naast het hypotheekadvies wat onze financieel adviseurs u kunnen bieden, helpen we u tevens graag met andere financiële zaken. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen, uw pensioen, een scheiding en het verzekeren van uw groeiende vermogen. Ook wanneer u momenteel al een hypotheek heeft lopen, kan de Van Bruggen Adviesgroep u van dienst zijn. Dagelijks monitoren onze specialisten de hypotheekmarkt, om te onderzoeken of het oversluiten van uw hypotheek aantrekkelijk kan zijn. Zo betaalt u nooit meer teveel voor uw hypotheek!

Een adviseur bij de hand

Bent u benieuwd wat de hulp van onze financieel adviseur in Haaksbergen voor u kan betekenen, of wilt u direct persoonlijk hypotheekadvies op maat? De hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep staan voor u klaar! Dagelijks helpen we tientallen huishoudens met het regelen van hypotheekzaken, het verlagen van de maandlasten, enzovoorts. Kom eens langs voor een kop koffie, waarbij we u geheel vrijblijvend bijpraten over onze diensten.

Maak direct een afspraak
KvK: 84107685AFM: 12048533Documenten