Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Groningen Nieuwe Ebbingestraat 100
9712 NP Groningen
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Groningen

Van Bruggen Adviesgroep Groningen

Of je nu van plan bent om een nieuwe woning te kopen of je verzekeringen, pensioen of een scheiding te regelen: deze beslissingen kunnen een behoorlijke impact hebben op jouw financiële situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep Groningen kun je terecht met al jouw vragen wat betreft financieel advies, hypotheekadvies én makelaardij. Vanuit ons kantoor in Groningen én met online advies helpen we je graag verder.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Groningen

Al vele jaren weten klanten uit Groningen de weg naar ons kantoor te vinden. Ons team van financieel experts, en makelaars geeft persoonlijk en deskundig hypotheekadvies en helpt je met al je vragen rondom je pensioen, verzekeringen en persoonlijke financiën.

Waarom klanten kiezen voor ons? Wij staan voor:

✔ Financieel experts én makelaars onder één dak
✔ Jarenlange ervaring in financieel advies, hypotheekadvies en makelaardij
✔ Advies op kantoor en online
✔ Netwerk van ervaren taxateurs en notarissen
✔ Persoonlijke aandacht voor jou
✔ Uitgebreid aanbod van aanbieders en verzekeraars
✔ Antwoord op al je financiële vragen

Maak een afspraak

Actie bij Van Bruggen Adviesgroep Groningen

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Er zijn allerlei gebeurtenissen in je leven waarbij je financieel advies of hypotheekadvies kunt gebruiken. Bij ons kun je terecht voor hypotheekadvies, pensioenadvies, financieel advies en makelaardij.

We maken graag eerst vrijblijvend kennis met je. Jij geeft aan waar je hulp bij kunt gebruiken en wat je vragen zijn. Wij zoeken vervolgens uit hoe we je daarbij kunnen helpen, verdiepen ons in je persoonlijke en financiële situatie, en geven je deskundig advies.

Je kunt bijvoorbeeld bij ons aankloppen met deze vragen:

  • Ik wil een huis kopen. Wat zijn mijn mogelijkheden?
  • Wat zijn mijn opties om te verhuizen?
  • Ik wil een hypotheek afsluiten. Waar ben ik voordelig uit?
  • Kan ik besparen op mijn maandlasten?
  • Hoe kan ik een verbouwing of verduurzaming van mijn huis financieren?
  • Ik ga scheiden. Waar moet ik financieel aan denken?
  • Ik wil een tweede woning kopen. Wat zijn mijn opties?
  • Hoe zit het met mijn pensioen?

In elk van die situaties brengen wij heel helder je opties in kaart en adviseren we je wat voor jou een verstandige keuze is. De eerste kennismaking is altijd gratis.

Plan een kennismaking

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Groningen krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Hypotheekadvies én makelaardij

Wie een huis koopt, zal daarvoor meestal een hypotheek afsluiten. Maar de belangrijkste eerste stap is natuurlijk het vinden van een huis en eventueel het verkopen van je huidige woning. Hoe kun je op deze oververhitte woningmarkt een woning vinden én bemachtigen? Wat is een redelijk bod? En waar moet je op letten bij de verkoop van je huis? Om je ook bij al die vragen goed te kunnen helpen, vind je bij ons op kantoor ook een ervaren makelaar: Maud.

Maud kent de Groningse woningmarkt en alle mogelijkheden. Dus kun je bij de verkoop of aankoop van je woning hulp gebruiken? Dan hoef je het niet ver te zoeken om ook daarbij ondersteuning te krijgen. Van een passende verkoopstrategie tot goede prijsonderhandelingen voor de verkoop van je woning – Maud helpt je hier graag bij. Bekijk onze pagina Makelaardij voor meer informatie.

Financieel advies

Vanzelfsprekend kun je ook bij ons terecht voor advies over andere financiële zaken. Kun je besparen op je verzekeringen? Hoe regel je je pensioen nu alvast goed voor later? En wat zijn je financiële opties na een scheiding? Onze financieel adviseurs geven je persoonlijk financieel advies. We kijken graag mee naar jouw financiële situatie en geven je tips hoe jij je maandlasten kunt verlagen, hoe je je verzekeringen kunt optimaliseren of hoe je ook op je oude dag je financiën goed voor elkaar hebt.

Ook online afspreken mogelijk

We verwelkomen je graag bij ons op kantoor in Groningen. Maar ook online kunnen we je van fiancieel- en hypotheekadvies voorzien. Via een videobelverbinding staan we met dezelfde expertise en persoonlijke aandacht voor jou klaar. We kunnen dankzij onze handige software zelfs een volledig hypotheektraject online met je doorlopen.

Maak een afspraak

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil je er zeker van zijn dat je financiële zaken goed geregeld zijn? Dan ben je bij Van Bruggen Adviesgroep in Groningen aan het juiste adres. Samen zoeken we in verschillende situaties naar de beste mogelijkheden voor jou.

Kom langs bij ons op kantoor of maak een online afspraak. Wij nemen de eerste kennismakingsafspraak voor onze rekening.

Maak direct een afspraak
KvK: 74250485AFM: 12040749Documenten