Groningen

Nieuwe Ebbingestraat 100
9712 NP Groningen
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Groningen

Hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Groningen

Wellicht bent u momenteel bezig met de koop van een nieuwe woning, het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen of een scheiding, waarbij u tegen ingewikkelde zaken aanloopt. Onze hypotheekadviseur in Groningen kan u helpen bij het in kaart brengen van de mogelijkheden bij de aanvraag van een hypotheek. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van een hypotheekaanvraag voor uw huidige financiële situatie en uw financiën in de toekomst? Met een persoonlijk hypotheekadvies van een ervaren financieel adviseur, weet u waar u aan toe bent als u kiest voor het afsluiten van een hypotheek. Ook geven we u graag tips, hoe u zich financieel het beste op een dergelijke beslissing in uw leven kunt voorbereiden. Transparantie en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop!

Compleet en passend hypotheekadvies op maat

Naast het in kaart brengen van de mogelijkheden voor het aanvragen van een hypotheek, kunnen we u ook met andere financiële zaken helpen. Hoe regelt u bijvoorbeeld uw verzekeringen, hoe doet u dit met uw pensioen en wat komt er op financieel gebied kijken bij een scheiding? Met een persoonlijk financieel advies van een financieel adviseur van de Van Bruggen Adviesgroep hoeft u zich hier voortaan niet langer zorgen over te maken. Ook na een hypotheekaanvraag zijn we u graag nog van dienst, door u te waarschuwen als het oversluiten van uw hypotheek interessant kan zijn. Met het oversluiten van uw hypotheek kunt u maandelijks geld overhouden.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw financiën goed geregeld zijn, bieden onze hypotheekadviseurs in Groningen u graag hulp. Samen zoeken we in verschillende situaties naar de beste financiële oplossing voor u. Kom eens langs en drink geheel vrijblijvend een kop koffie met een van onze financieel adviseurs. De Van Bruggen Adviesgroep staat voor u klaar!

KvK: 54884217 AFM: 12040749Documenten