Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Gouda
Gouda
Opent maandag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:30
Dinsdag
10:00 - 21:30
Woensdag
10:00 - 21:30
Donderdag
10:00 - 21:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Gouda

Hypotheekadvies in Gouda

Je maakt niet vaak zo’n grote financiële keuze als bij het afsluiten van je hypotheek. En met de vele pagina’s aan voorwaarden, de tientallen geldverstrekkers en alle verschillende rentepercentages is het ook nog lastig om een juiste keuze te maken. Hoe kun je door de bomen het bos weer zien? Je hoeft het niet alleen te doen; wij staan je bij met persoonlijk hypotheekadvies in Gouda. Niet alleen als je een woning gaat kopen, maar ook als je bijvoorbeeld je hypotheek wilt oversluiten, extra hypotheekruimte wilt creëren of je overwaarde wilt benutten.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Een hypotheekadviseur én makelaar die naast je staan

Hoe zou het zijn als naast de voordeur van die prachtige woning op Funda straks jouw naambordje hangt? En als jij in die mooie woning aan je toekomst kunt werken? Ongeacht of je als jonge twintiger starter bent op de woningmarkt of dat je al wat huizenkoopervaring hebt en nu toe bent aan een volgend huis – een woning kopen blijft een bijzondere mijlpaal. Spannend ook. Er is zo veel waar je op moet letten.

Daarom zetten wij er graag een team voor je op. Je kunt Van Bruggen Adviesgroep in Gouda inschakelen voor zowel makelaardij als voor hypotheekadvies. Wat dat in de praktijk betekent? Dat je meer kans hebt om de woning van je dromen te bemachtigen en dat je ook zeker bent van een passende hypotheek. Eentje waarvoor je niet meer betaalt dan nodig is. Dáár zorgen onze hypotheekadviseurs in Gouda voor.

Welke hypotheek past bij jou?

Woningen bezichtigen waar jouw hart sneller van gaat kloppen, lijkt een logische eerste stap tijdens je huizenjacht. Maar daar gaat nog één ding aan vooraf: je maximale hypotheek bepalen. Niets zo vervelend als teleurstellingen achteraf wanneer het huis van je dromen toch boven je budget blijkt. Daarom ben je bij ons van harte welkom voor een oriëntatiegesprek, waarin we samen kijken wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn. Financieel adviseur Rick van der Lubbe rekent voor je uit hoeveel jij kunt lenen en wat je maandlasten zijn. En hij kijkt mee hoe je eventueel je hypotheekruimte kunt aanvullen. Daarna kun jij goed voorbereid op jacht naar dé woning die aan al je wensen voldoet.

En heb je die woning eenmaal gevonden (eventueel samen met onze makelaar Ronald)? En is je bod ook nog eens geaccepteerd? Dan is het tijd voor een volgende stap: de hypotheek regelen. Je hoeft daarvoor niet zelf in alle hypotheekvoorwaarden en opties te duiken. Dat doen wij voor je. Met ons hypotheekadvies in Gouda nemen we je van begin tot eind zoveel mogelijk uit handen.

Wij vergelijken als onafhankelijk hypotheekadviseur de vele hypotheekaanbieders en producten. Zo selecteren we een voordelige en passende hypotheek voor jou. En kun jij je daar ook helemaal in vinden? Dan kunnen we ook de aanvraag van je hypotheek en passende verzekeringen voor je regelen.

Wil je weten wat jouw hypotheekopties zijn voor een nieuwe woning? Ga er gratis over in gesprek met onze hypotheekadviseurs in Gouda. We helpen je graag.

Gratis eerste hypotheekgesprek

Je huis verbouwen of verduurzamen?

Hoe fijn je ook woont in je huis, er blijft altijd wat te wensen over. Droom je bijvoorbeeld van een nieuwe tuin? Een mooie moderne keuken? Of een badkamer zoals je die vaak in woontijdschriften ziet? Dan ben je vast blij om te horen dat er meer manieren zijn om een verbouwing te financieren dan alleen met spaargeld.

Heb je overwaarde op je huis? Of wordt je woning door de verbouwing meer waard? Dan is het misschien een optie om met je overwaarde een extra hypotheek af te sluiten voor een verbouwing. Ook als je met pensioen bent en daardoor een wat lager inkomen hebt, zijn je kansen nog niet verkeken. Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van een opeethypotheek? Dat is een specifiek hypotheekproduct waarmee je, ook met een bescheiden pensioeninkomen, je overwaarde kunt opnemen.

Die opties zijn er ook voor het verduurzamen van je woning. Staan zonnepanelen, een warmtepomp of andere verduurzamende maatregelen hoog op je wensenlijst? Wellicht kun je je hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten. Allebei mooie manieren om, zonder je spaargeld tot de laatste cent te moeten uitgeven, toch een verbeterslag aan je woning te bekostigen.

Wil je weten wat jouw opties zijn om je verbouwplannen te verwezenlijken? Onze hypotheekadviseurs helpen je daar graag bij. Het eerste gesprek kost je niets.

Gratis oriëntatiegesprek

Je hypotheek oversluiten, hoe zinvol is dat?

Je hebt het vast ook gelezen in de kranten of online: oversluiten wordt steeds populairder. Nederlanders sluiten massaal hun hypotheek over om zo lagere lasten te betalen en soms ook meer te kunnen lenen. Hoe aantrekkelijk is dat voor jou?

Het klinkt je vast als muziek in de oren dat je minder geld kwijt bent aan je hypotheek. Stel je eens voor dat je daardoor meer geld overhoudt om te sparen voor later, om aan je kinderen te schenken of gewoon voor mooie plannen die je op dit moment hebt. Wij kijken graag mee of jouw hypotheek je de kans biedt om te besparen via een oversluiting. Daarbij vertellen we je eerlijk over de haken en ogen, inclusief de boeterente. Zo weet je precies wat er voor jou mogelijk en verstandig is. En wat eventueel andere manieren zijn om je hypotheeklasten te verlagen.

Wat is er mogelijk voor je hypotheek na je 57e?

Heb jij al een idee hoe jouw financiële situatie er na je pensioen uitziet? En hoe het er dan voor staat met je hypotheek? In de regio Gouda mogen wij specifiek veel vijftigplussers op weg helpen met hypotheekadvies in Gouda. Daarbij kijken we naar je hypotheek, maar ook naar andere opties die je hebt als je richting je pensioen gaat. Pensioenadvies is dan ook een van onze expertises, naast hypotheekadvies in Gouda.

Wat niet iedereen weet, is dat er al vanaf je 57e (tien jaar vóór de pensioengerechtigde leeftijd) van alles verandert in je financiële mogelijkheden. Je kunt vanaf dat moment minder aan hypotheek krijgen. Dat maakt oversluiten, je hypotheek verhogen of verhuizen wellicht wat lastiger. Maar geen nood: mogelijkheden zijn er ook dan nog steeds wel degelijk, bijvoorbeeld vanuit je overwaarde. Wij maken je graag wegwijs in de opties.

Specifiek kunnen we met je meedenken over deze vragen:

 • Hoeveel kun jij aan seniorenhypotheek krijgen als je na je 57e een hypotheek afsluit of oversluit?
 • Is je lopende hypotheek nog wel voordelig of kun je deze beter aanpassen of oversluiten?
 • Welke mogelijkheden heb je om jouw maandlasten te verlagen, qua hypotheek en verzekeringen?
 • Kun je je overwaarde schenken aan je (klein)kinderen?
 • Wat zijn jouw mogelijkheden om met je overwaarde een tweede woning te kopen?
 • Is een opeethypotheek voor jou passend om, ook met een lager pensioeninkomen, je overwaarde op te nemen?
 • Hoe kun je nog meer je pensioen aanvullen?
 • Hoe zit het met je pensioen en hypotheekmogelijkheden als ondernemer?
 • Welke verzekeringen zijn na je 57e nog nuttig en welke kun je eventueel stopzetten?
Plan een eerste afspraak

Hypotheekadvies in Gouda dat verder gaat dan een hypotheek afsluiten

Ons hypotheekadvies in Gouda stopt zeker niet bij het afsluiten van een passende hypotheek. We kijken veel verder dan dat en kunnen je tijdens het hele proces bijstaan. Vanaf het vinden van je droomhuis (eventueel met hulp van makelaar Ronald) tot aan het afsluiten van passende verzekeringen. Wij zijn persoonlijk betrokken, ruim bereikbaar (ook ’s avonds) en kunnen je dan ook heel veel uit handen nemen tijdens het proces.

Daarnaast ben je bij ons hypotheekadvies in Gouda zeker van:

 • Deskundig antwoord op al je financiële vragen
 • Financieel advies én makelaardij
 • Ruime kennis van hypotheken, pensioen en verzekeringen
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Persoonlijk met jou meedenken
 • ’s Avonds geopend
 • Gratis eerste afspraak

Plan jouw eerste gesprek

Wil je meer weten over jouw hypotheekmogelijkheden? Besparen op je lopende hypotheek? Of weten waar jij in de toekomst goed aan doet? Wij plannen graag een gratis oriëntatiegesprek met je.

Plan direct jouw gratis oriëntatiegesprek in. Dat kan van maandag t/m donderdag en ook in de avonduren. Mail naar Gouda@vanbruggen.nl of bel naar 0800 – 1600 om je afspraak te plannen. Of klik op de knop hieronder om ons direct te benaderen.

Afspraak maken